Мини Пинчер
Публикувано: 15 November 2006 - 09:08 PM
Анче дъщеря ти наистина е много красива!!незнам на кой прилича!!аз ммалко (пак)неразбрах и няма да се изказам че па ша ми се смеят!! b) b) w) r)
тоя Арчо пък хптен инат бе-боя по щръклявия гйз тогова a) !!ние поне сега гооре-долу похапваме!е на ся ше се мъчем да видим кво ще стана-дона хапне!!
аз сега взех 200гр некви котешки-пу,мари чак ме дере с лапата да и давам,ама незнам-дали е добре да и давам такиваа....знам кво мислите!?аз ще питам и в темата за храненето! bl) w)
Hauseofbarzev дано да намериш хубав мъжкар!разкажи нещо за твоите пинчери де!!много обичам да има някой нов и да започне да разказва-колко пинчита има какви са(женски,мъжки)характера има години и т.н!!!айде кажи и ти де плс!! 1super worthy
Публикувано: 15 November 2006 - 10:43 PM
сега напълних пак плюшката и и я дадох,но тук в дестката и я снимах ето снимките!
местопрестъплението-доказателства:
доказателство номер едно:
"ръфаме плюшката с мятана на глава(което не личи на снимката)"

доказателство номер 2:
"продължаваме да ръфаме...."

доказателство номер 3:
"починахме си,раздърпахме плюшката..емися..почвка(но следите-остават)"

доказателствата стигат,за да бъде призната за виновна...БАБА! bl) (ето вижте сами bl) )

думи на Бабата:"аз съм баба ви Прити!не се плашете,Моля!!(само вижте каква модеРна ПриЧесКа иМаМ) b) "( b) )
това беше всичко от емисията ни за тази вечер!!очаквайте още лудорий от Прити съвсем скоро!(само да и хрумне нещо в малката китара) r)
п.с.извинявам се за главните букви просто ми омръзва да сменям!! b)
надявам се моята "емисия-лудорий"ви е развеселила 1super r) w) !!!
Публикувано: 15 November 2006 - 10:56 PM
Hauseofbarzev,от къде си?
Публикувано: 16 November 2006 - 08:09 AM
Аз в събота и взех на Сара фенери и сготвих с ориз месцето сега яде та ушите и плющят да питам да и давам ли да яде риба вчера правих хек побърка се да си проси дадох и две парчета но ме достраша да не и стане лошо ако и дам повече .
Вале ама тя Прити била голяма унищожителка Сара само си играе с играчките без да ги разкъсва r)
Публикувано: 16 November 2006 - 09:10 AM
Чакаме повече снимки на твоите сладури да им се порадваме и ти желая много късмет със заплождането и отглеждането на повече пинчита!
За Рали - искам да ви споделям, че и като по-голяма си е все същата кукла! Наистина е голяма сладурана! Направо не те знам Анче...кучетата се опазват лесно, ама щерките wink
Притил емисията лудории е наистина весела 1super и Майлс всичко разкъсва, а сега и Найдена...
Публикувано: 16 November 2006 - 02:30 PM
гале то и Прити до онзи ден само си играеше,ама от тогава нещо.ъъ-и бели прави!!! a) b)
катрина ти си позле-с двама!!! w) l)
Hauseofbarzev може да си смениш ника,ако помолиш-тук
Публикувано: 16 November 2006 - 05:49 PM
По въпроса с изтърбушването на играчки моя е начело--вервайте ми.
Хаос--смени ника че не мога да го напиша b) ние сме от Ракитово--аптен близо до Мало конаре и Белово.
Гале кво бе толкова работиш с тая ръка--я прати съпруга с майка му на работа a) а вие с лиглата BEER
Публикувано: 16 November 2006 - 09:32 PM
Не е чесно вие все в един квартал сте a) Ракитово , Мало Коронаре .....то пък като има и от Варна все не можем да се съберем s) ама кой ще иска с моите диванета да се събира ouu
Днес излязох само с Рокса и Арчи ,защото Мая много лае и Стефито се събужда .Пуу, криво туй Рокси ,кучетата идват да играят ,а наща откача. Ама бая е шубе милата и се чудеше даже как да се хвърли в количката.
Вале , брат ти има право да се сърди ,леглото да не е боксов ринг l)
Hauseofbarzev,ей ги другите мъжаги покрай вас ако искаш питай тях за синове или направо за зетьове. Аз ще имам кученца , дай Боже скоро и да са живи и здрави. Като гледам твоите са около 4 кг . Имаш богат избор тук на ергени b) ,момите ,ако не броим моите , са по-малко.
Гале, ето ги моите щерки през лятото. Раличка променена ли е много?
Прикачени файлове
-
Picture_644.jpg (48.96K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 17 November 2006 - 07:59 AM
Лина като се чуете с Кети да предадеш поздрави и от нас къде се губите и вие с Анито .Работя аз къде да отида като плащаме заем пък и трябва да се яде а свекървата освен сериали друго не я интересува bash
Публикувано: 17 November 2006 - 11:01 AM
Да ви кажа, че доФторът каза за зъбките, че е нормално и до 10 месеца се изчаквало, ако не паднат дотогава, се прибягва до принудителното им отстраняване. На мен Скипър ми се видя отслабнал, понеже не го бях виждала две седмици, а то се оказа, че е качил 200 грама, на кантара на доФтора стана ясно b)
Анче, хлапетата страхотни сладури! Можем да организираме някоя среща с фъстъците (аз човешки бебета нямам още, имам си само кучешко w) ) но с тези пътувания и срещата през лятото изтървах, за което много съжалявам.
До всички: има конкурс за домашни любимци на www.digitalworl.bg, аз постнах един пинчи спящ от мое име и един пинчи бебе спящ от името на брат ми. Пускайте и вие на вашите сладури, особено на Анчето снимките с пинчитата и бебетата или Рокси и лъвицата, ще оберат точките. А и други интересни снимки съм виждала. Така че дерзайте!
Публикувано: 17 November 2006 - 11:33 AM
От как имаме Чафун не купувам носни кърпички--специалист е в чистенето на нос
l)
Прикачени файлове
-
SSA41588.JPG (137.47K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 17 November 2006 - 03:09 PM
АНче на изложбата ще съм и в събота и неделя и ще има танци с кученца със сигурност - засега са 3-ма записали се :) Ще разказвам в понеделник, а ако някой реши да дойде лично да гледа ми е добре дошъл на гости! Само звънкайте на телефона и ще ви посрещна 1super
http://www.planeta.t...topic=34&st=880
Райна и КОнстантин се включиха и те към нашата група b) е те са малко родословни, ама ... пак е пинчи l) l) l)
Публикувано: 17 November 2006 - 04:35 PM
Лина у нас е същата история какво им харесва да ти чистят носа незнам ама мен ме хваща скомен r)
Публикувано: 17 November 2006 - 06:44 PM
Skipper пусни някой снимка на "дебелия" сладур!!! b) w)
айде пуснете и вий бе народе пинчов!!! b) a)
Публикувано: 17 November 2006 - 07:02 PM
Поздрави за Кети и да не взела да си хрупа от гранулата.
Skipper, според мен 10 м и късно ,но пък всичко зависи и ог зъбките.
Но в нашият козметичен салон е с много екстри. От всякъде те подхващат l)
Публикувано: 17 November 2006 - 11:28 PM
Katrina , супер че ще има танцуващи кучета. Я кажи как така е родословно пинчерчето на Райна и Константин ,може аз да не съм много наясно , но каква порода е точно?
Публикувано: 18 November 2006 - 08:09 AM
Скипър опитах се да вляза да видя конкурса ама нещо не стана работата .За зъбките щом лекаря е казал ще чакате но може пак да не паднат на Сарка и ги махнаха на една годинка и ако не бяхме отишли щяха там да си останат l) Да пуснеш снимки да видим колко сте пораснали .
Вижте Сарка интернет маниачка само някой да седне пред компютъра и тя е втора b)
Прикачени файлове
-
061117_082153.jpg (26K)
Брой сваляния: 49