Публикувано: 11 November 2006 - 10:06 PM
добре дошлаІдошъл delfin4eto много се радвам,че се присъединяват още въшкособственици!! cheers
ами прочети инфото в 1.2.3.....страници ище разбереш иначе-на тези въпроси:
да по евтини са ще ти пратя ЛС.
към деца трудно се привързва,даже почти не-пинчерите мразят деца!! w) е не всички,но поринцип тази порода е така
лесно се гледа-две триразходки-сутрин,обед вечер,50-70гр храна на ден(може и 100гако е по едро куче(за породата естествено b) ) като моето-3250г)
сколни са към прехранване-тъй,че внимавай!и..какво..то си пише по напред,ако искаш мога да ти кажа още-абе виж лични след малко!! 1super
иначе галя пооспокихте ли се вече(и двете)? w)
ние днес видяхме едно много сладко вече бездомно кученце-женско,може би нямаше годинка-ако съдя по зъбите-рижо с къса опашка,средна големина,късокосместо,личи че е било домашно по следните причини:
1)не беше слабо
2)имаше следа от нашийник по врата/козината
беше плахо,но като клекнах и дойде при мен-погалих я и започна да подскача да играе,но забелязах,че върви след всика,който мине покрай нея,така тръгна и след мен и после след една жена.По късно пак я видях,ноПрита се разжафка и то милото се уплаши и избяга!! s) прилича на Бобчо,в главата а има и котешки очи и неса и изправени ушите!! w) s) w)
иначе ние сме злобари и половина-като види куче и тръгва да го подуши,дано аз не познавам лично всички собственици на кучета и не и давам да души непознати кучета естествено,да но тя мисли,че щом кучето не се е доближило до нея и е на каишка значе нищо неможе да и направи и се почва-лай,ръмжене,като посегна да я гушна-не дава ХаПе ме!!!
и хората по улицата чак се спират и се подхилва-мишка се звери-хаха!! a) ( b) ) a)
и така.... w)

[br][br][br]
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ