Мини Пинчер
Публикувано: 18 November 2006 - 11:52 AM
Анче,баткото с големите мигли си има гадже w) и питай Лина... oleeee ...води си я на гости...и от вратата направо на леглото oleeee на изгасена лампа/ама те само се целували/ w) Таткото и мамата само се споглеждат като матароци bl) и се чудат кво става...айййй младеж!!!
r) Прити това 1super не го чети ти си още мъничка!!!!

Публикувано: 18 November 2006 - 02:34 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 18 November 2006 - 11:52 PM
Цитат
a) Аааа, Ани , разби ми мечтите bash l) l) l) Как ли и аз ще гледам като поарена ...преди няколко дни Рали трака с едни чехли с висок ток по коридора и аз а питам какво прави ,а тя ми казва " Крия се от тати ,за да не ме види и да се кара" . Понеже тези чохли имат някакви като пирончета на токчетата(детски са oleeee ) , за да тракат повече и надират паркета. За това не и даваме да тропа в хола и тя се скрила в коридора ,ама на мен изведнъж ми затънцуваха едни сцени на минижупи , червила... oleeee видях бъдещето.
danissa, ротко с опашка ли е ,че те насинява? Опашките са си направо бухалки. Арчи като се изтърсват Рокси или Мая ( те имат опашки ) и ако го цапнат с тях и квичи сякъш си го утрепал l)
О, забравих да ви кажа да пиете по едно за мое здраве , че се подмладих с една година l)
Гали, опитай на този линк за снимките
http://www.digitalwo...age=participate направо може да си сложиш снимка
Публикувано: 19 November 2006 - 08:30 PM
Анче ако знаеш какво те чака няма да искаш да пораснат красавиците ще има да ходят на срещи малкия син през седмицата ходи с едно момиченце от Ст. Загора а събота и неделя с друго ходи на дискотека oleeee
Публикувано: 19 November 2006 - 11:57 PM
За изложбата - беше голяма деорганизация...не успях да гледам фристайла....в 5.30 си тръгнах тепърва почваха съревнованията, дотогава само оценки...уж в 10 щеше да почва, а то в 2.30 поставиха началото. Днес сигурно е било по-добре на сасиб-а, но аз не успях да отида...Утре ще се опитам да сложа снимки - там беше Светлето с нейната малка Габи - едно от новите и бебета - страхотна кукла :)
Публикувано: 20 November 2006 - 01:32 PM
Цитат
О, забравих да ви кажа да пиете по едно за мое здраве , че се подмладих с една година l)
Анче, ако имаше и опашка, тогава щях да съм като просто една голяма синка. l) С лапи и муцуна бута, затова ме насинява.А следите от нокти са така големи върху бялата ми кожа, че лятото бабите са се побутвали с едни такива погледи , които констатират със сигурност наркоманията ми.... l)
Анче, пихме и хапнахме за твое здраве cheers !Да си жива и здрава!!

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 20 November 2006 - 02:20 PM
danissa поне за сега ще имаш предполагам по-малко синки!!нали ротко бил по-кротък сега с бебешора в теб... w) ама не се знае после..може да навксва... b) l)
и да не покзваш следите пред бабите ей...че знаеш ли ги каква ще те изкарт.. cl) b)
Цитат
е чоко ан,да го беше писала в началото-вече го прочетох b)
това лято на морето(в Приморско!ние ходим там вече 3 лета подред)имаше едно пинчи!момче,май Чочо се казваше......... !!връзваха го за чадъра и,който мине покрай него и....лай,та да се чудиш(буквално)от къде ти е дошло(то народ..де да видиш) b) l) пък стопанина му като го вкара във водата,заведе го надълбокото и го пуска,пък то плува(бъза)да иде на брега,и така си се пускат-навътре,то плува навън....!!беше голяма атракция сред децатата на плажа!!! b) w) и то мелото,те като го наобиколят във водатта да го погалят то опули тия ми ти очи и като е мокро..приличаше...на зомби!! b)
но го видях само веднъж(там на плажа)!!!то за тези три пъти,за по една седмица на море-видях само ЕДНО пинчи-товачка Чочо ли там как беше... a)
иначе ние сме добре!!! w) снощи решихме дядо да ме закара на училище(за да остана при баба),но пък нямаше как да взема Прити и затово снощи я докарахме на мама!! w) и днес като се прибрах и аммам ми разказа как като сме си тръгнали и тя седнала пред входнатат врата и така докато мама не и сложира шункатат за вечеря,изяла я и пак..пред вратта!!стояла там да вечерта към10 часса когато мама и брат ми си легнали!!! r) s)
чак ми се приплакка като ми казза как е Плакала(скимтяла) пред вртата!!! s)
w)
иначе ваште Дзвери как са!? 1super
п.с.Извинете на тези които са чели постинга преди да го порравя,но компа ми се бъгна и трябваше да го изпратя да там,че не ми се пишеше на ново,че това за трети път го пиша и все нестава,се нещо ми блоква компа и..
Публикувано: 21 November 2006 - 09:57 AM
Налагам си наказание че съм пропуснала подмладяването----започвам да пия от сутринта за здраве на Анчето--па кво му дойде b)
Пожелавам много здраве и много пари--всичко друго ще си го купиш b)
Снощи правих експеримент---от едната страна беше легнал Чафун а от другата котето.Чафи определено ревнува---изпитваше ОООООгромно желание да докачи котето.1 час повтарях НЕЕЕЕ l) беше много смешен--прибрани уши и ме гледаше само с белото на очите.Как посегна да погаля мацето и надаваше ръмжене .Даже се опита със заобикаляне да стигне до него.Това всичко се случи на 3 етаж на къщата--после с Чафи си слезнахме долу и оставих маца да спи при големия син горе.Ще видим дали не му пречи--че 5 год беше на алергени s)
Публикувано: 21 November 2006 - 10:40 AM
Ето я красавицата w)
Прикачени файлове
-
M_75_061119_103153.jpg (47.98K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 21 November 2006 - 10:53 AM
Лина , за алергията е хубаво да се яде кимьон,а и чесън ако понася. Наблегнете на нАденицитееееееее l)
danissa , мале каква си нежна bl) ...или пък Дик е силен....явно е второто b) ама и първото си е вярно. Ехаа, създала си поводи за приказки на бабите щото само сериали да обсъждат и болести...ами доскучава им на хората.
Вале, ша дойда в компанията ама много сте ми далечко b) .
Моите на вън беснеят по котките ,но на Симона и козируват l)
Публикувано: 21 November 2006 - 05:14 PM
Цитат
Моите на вън беснеят по котките ,но на Симона и козируват l)
кожата ми е такава, само да ме бутне Рик и хоп-синина. Ама и той как играе само- много тежко и грубо.
Чела съм, че котката у дома не е като тия навън, та затова ,Анче, твоите явно домашната я приемат като част от глутницата l) , а навън си е чиста плячка явно.

Публикувано: 21 November 2006 - 07:02 PM
дениса на b) b) твоя кучо ей тая дрешка много ша му ходи!!! b) w)
п.с.дениса моляте,разбери го като шега!!!не се обиждай моляте!!!и все пак ако нещо...ИЗВИНЯВАЙ,просто като ги гледах и изведнъж в мислите ми изплува Рик с тази дрешка и..ми стана смешно и реших да споделя,но ако нещо си се обедила -Извинявай!!!!!! worthy s)
Публикувано: 21 November 2006 - 07:02 PM
Прикачени файлове
-
______.jpg (12.36K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 21 November 2006 - 08:01 PM

Публикувано: 21 November 2006 - 09:20 PM
c) d)
Чафи го тресе трифазен ток от как Сара взе да се разхожда на негова територия.Ляга му на постелката пред печката и той я гледа кат натровен b) а бе купон.
Прикачени файлове
-
SSA41682.JPG (175.47K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 23 November 2006 - 11:40 AM
Чафунката е едно послушно момченце w) ,а стопанката му само го набеждава ,че е лош. Я как кротко си стои до Сара. l) Пък писата съвсем лекичко си е посвила ушетата ,но това ще да е от лИбоФ l)
Публикувано: 23 November 2006 - 03:32 PM