Мини Пинчер
Публикувано: 23 November 2006 - 04:07 PM
Публикувано: 23 November 2006 - 07:36 PM
Публикувано: 23 November 2006 - 09:07 PM
да ви кажем ние как се разбираме с нашата котана(котарак де)!
Прити и Макси-Макс като види Прити и все посяга с лапат да я перне!даже тя като е на стол-той се качва,перка я..и слиза l) b)
а иначе с Малуши е друго яче!!Малиция го командори и го строява!!нямя такива работи-той да я пердаши и т.н.!!но всичко си е на мястото!!строяват се един друг(макс-прити,малуши-макс)само когато единия навлезе в територията!!! w)
вижте тази снимчица!! b) l)
мнооо се смях!!! b) b) l) l) w)

Публикувано: 24 November 2006 - 07:40 PM
ами то като гледам пинчитата-май май към чужди хора(говоря когато някой иска да го погали)не са особенно дружелябни!!!ние днес щяхме да изядем моите съученици,защото решиха,че сме сладки и искаха да ни погалят!!! b) b) w) но.....тя нали мома....не се дава лесно(щото бяхаповече момчета) b) w) е кво!?така трябва,я!!!! cl) ( b) )
Публикувано: 24 November 2006 - 09:31 PM
tzvetka ,привет! Зависи си от пинчера ,но голяма част от тях са много дружелюбни лигльовци w) w) w) w)
Публикувано: 25 November 2006 - 03:16 PM
оф аз сега съм малко болна!! s) вчера бях премръзнали и трябваше мам да ме разтрие,че...дях буквално като дърво!!! b) w)
и да ве се похваля b) блузата на Прити е готова!! w) всъщност тя е готова(почти)от началото на този месец,но я бях забутала някъде и чак вечерт на 23.11 я намерих,та мам и сложе три копчета и...е готова!!!
ето я и нея!!Тя много много не се забелязва-на това черно песче...и Прити прилича малко на....баба с него!!!!! b) l)
Прикачени файлове
-
________________.jpg (8.94K)
Брой сваляния: 33
Публикувано: 26 November 2006 - 10:40 AM
А аз съм като избухнала трицарка в косата поради простата причина ,че по цял ден съм на колене да събирам пръстта от саксиите ,която е навсякъде по земята.
Чафи прояде котешка консерва oleeee влиза в тоалетната на маца и разнася малки камъчета по къщи a) сина се оплаква че се събужда в 6.30 от ровене на писана.
Дайте идея какво да правя ?
Моя мъж се готви за крокодил(шегува се че откакто ме е подгонила критическата ще поискам и крава да ми купи worthy )
И последно---маца бие Чафи и то изциква от време на време и ние се втурваме да го спасяваме a)
Публикувано: 26 November 2006 - 03:15 PM
Публикувано: 26 November 2006 - 03:31 PM
Fergie*136,Здравей! Кажи нещо повече за твоя пинчер. Възраст , големина ..... Имало спрейове които пръскаш в/у местата където гризат животните ,но нямам идея дали действат.
Публикувано: 27 November 2006 - 08:50 AM
Ние преди я държахме при нас в спалнята и беше ад, сега като си легнем я затваряме в хола, надалече - ние сме спокойно, нито чуваме ровене, нито мяучане, сутрин като отидем при нея е много гальовна и много се радва на Майльо. И ние имаме момента с изцикването на Майльо - котките са лошотии...но вързали сме се вече на хорото...
Надявам се като я кастрираме да се укроти, щото явно няма да се възпита...
Публикувано: 27 November 2006 - 10:12 AM
Вече си прибрах Питошка от вилата ....майка ми направо се е уляла в храненето и oleeee и странно ,но изглежда по -уравновесена. Сега милият ми Робин може пак да не иска да яде. Преди покрай Питя, като ги хранеше майка ми ,много си хапваше.
Публикувано: 27 November 2006 - 10:54 AM
Цитат
b) Анче споко, аз с едно куче, че снощи го загубих в мъглата - 1 час обикалях да го търся.
А наш чочо се шибнал в един гараж на мешена скара b) хапнал доволно и се гушнал да спи под якето на най-дебелия мъж от компонията.
Минах два-три пъти през този гараж, ама откаде да ми мине през ума, че чочо е под някво яке oleeee и най-слабия ме попита - вие да не търсите едно мършаво пинчерче? Отговарям му - Да с големи уши и голямя п***ка l) изпратиха го с две кебапчета и две кюфтета, ама така си му стоят в паничката още oleeee -смятайте колко е изял снощи worthy
Публикувано: 27 November 2006 - 11:05 AM
Цитат
Цитат
b) Анче споко, аз с едно куче, че снощи го загубих в мъглата - 1 час обикалях да го търся.
А наш чочо се шибнал в един гараж на мешена скара b) хапнал доволно и се гушнал да спи под якето на най-дебелия мъж от компонията.
Минах два-три пъти през този гараж, ама откаде да ми мине през ума, че чочо е под някво яке oleeee и най-слабия ме попита - вие да не търсите едно мършаво пинчерче? Отговарям му - Да с големи уши и голямя п***ка l) изпратиха го с две кебапчета и две кюфтета, ама така си му стоят в паничката още oleeee -смятайте колко е изял снощи worthy
bl) bl) l) l) Мааалеееееее oleeee горката животинка ,не я хранят и отишла най-после да се нахрани s) Сладурко!!! Вече ще го намираш по миризмата на барбекютата , може и ти да намажеш нещичко.
l) l) l) Ние вече ги броим като влизаме l) и голямо броене пада ако са направили беля....Роскана и Лиля се крият и не може да ги намери човек. Намират се само парчета от белята , Мая подскача( на нея не и пука дори и да е скочила на масата) ,а Арчо се мотка и той ,но от другите и помен няма. И се търсим...., лазим , надничаме по шкафове.... l) l) l)
Публикувано: 27 November 2006 - 03:53 PM
Аз засега малкия само един път в коридора го оставих за минутка, но веднага се усетих. Направо изтръпвам че може да ми изчезне някъде...но тези малки мушичи винаги могат да направят белята :) направо не те знам Кети как си се шашнала, но е хубаво че всичко е ОК сега, все да чуваме истории с добър край 1super
Анче ти трябва да направиш едно филмче един ден в моята къща та да можем истински да усетим веселбата при вас w)
Публикувано: 27 November 2006 - 09:41 PM
та да ви кажа мойте тъпотий!!вчера на обяд си пиша тук в темата зи пинчитата и си "изпуснах"ръката( b) )и натиснах някво копчее..и появи ми се нещо ама не ми се четеше и отдолу пишеше"забрани"и аз умницата..натиснах гоо!!и нета ми спря!!я до преди час съм търсила откъде да си го пусна b) че ония от нето щях да викам да го оправат!! b) b)
та да ви се оплача-от снощи Прити повръща!едно бяло-като плюнка и лъска едно таково като когата охлюв остави ония лигави следи нали лъскат едно такова.е та ей такова!!и от снощи е повърнала 4 пъти(поне толково намирих,че тя си го хапва и...)в последните две имаше едни ситни камъчета като от пясък...!? s) не съм я водила на вет щото незнам дали е нормално(както каза мама)или с право се притеснявам!?ще видя ако утре пак повърне-марш ва вет,че...умирма като и има нещо!!! s) w)
с кво дя я хряня дя не и дразня стомахчето!? w)
то това е за вет.кабинет,но не ми се създава нова тема!!дайте вие съвет!!!!! worthy Х10!
Публикувано: 27 November 2006 - 09:46 PM
правилно,че е отишло поне да се наяде животинчето!!! w) l)
иначе и моя катак така дере,бие наред-хора кучета..квото дойде!! b) l) w)
ама вижте кво мусе случи(последния мой пост)плаче ми се
Публикувано: 28 November 2006 - 10:57 AM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 28 November 2006 - 04:57 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.