Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#2541 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 November 2006 - 04:07 PM

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ Чафи s) ако можеше и моята мацка да стои така кротко до Чери и да се понасят както твоите........ ама не котката ми го насъсква много здраво, а Чери в началото беше много дружелюбна, но сега я лае жестоко и май ще снимаме поредния филм за поразиите от кучешко-котешкото съжителство l)

#2542 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 November 2006 - 07:36 PM

Маца от една седмица е вътре--няма особени поразии освен че ме заболя устата да викам-НЕ-на Чафи де.Ревнува и щом и сложа да яде той бърза да я превари.Тя се нагаждаше да влиза в саксия и Чафи пощуря та я хванах в крачка b) Иначе се гледат право в очите и се дебнат кой в ква посока ще поеме.Забавни са b)

#2543 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2006 - 09:07 PM

охо ,здравейте!!
да ви кажем ние как се разбираме с нашата котана(котарак де)!
Прити и Макси-Макс като види Прити и все посяга с лапат да я перне!даже тя като е на стол-той се качва,перка я..и слиза l) b)
а иначе с Малуши е друго яче!!Малиция го командори и го строява!!нямя такива работи-той да я пердаши и т.н.!!но всичко си е на мястото!!строяват се един друг(макс-прити,малуши-макс)само когато единия навлезе в територията!!! w)
вижте тази снимчица!! b) l)
мнооо се смях!!! b) b) l) l) w)
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2544 Потребителят е офлайн   tzvetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2006 - 10:49 PM

Големи слдурчета са пинчерите, въпреки че на мен все ми се случва да попадна на не много дружелюбни пинчери!

#2545 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2006 - 07:40 PM

tzvetka здравей! w)
ами то като гледам пинчитата-май май към чужди хора(говоря когато някой иска да го погали)не са особенно дружелябни!!!ние днес щяхме да изядем моите съученици,защото решиха,че сме сладки и искаха да ни погалят!!! b) b) w) но.....тя нали мома....не се дава лесно(щото бяхаповече момчета) b) w) е кво!?така трябва,я!!!! cl) ( b) )
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#2546 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 November 2006 - 09:31 PM

Ха ха ха ,Валееее, припомни ми едни моментииии....момчетата много се кефят да носят по някое дребно кученце ,защото всички момичета искат да го галят и му се радват(за кучето говоря ,ей l) ) Така едно аверче все ми искаше пинчерката ,че да примвлича мацки l)

tzvetka ,привет! Зависи си от пинчера ,но голяма част от тях са много дружелюбни лигльовци w) w) w) w)

#2547 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2006 - 03:16 PM

е донякъде е така Анче!!! b) l)

оф аз сега съм малко болна!! s) вчера бях премръзнали и трябваше мам да ме разтрие,че...дях буквално като дърво!!! b) w)

и да ве се похваля b) блузата на Прити е готова!! w) всъщност тя е готова(почти)от началото на този месец,но я бях забутала някъде и чак вечерт на 23.11 я намерих,та мам и сложе три копчета и...е готова!!!
ето я и нея!!Тя много много не се забелязва-на това черно песче...и Прити прилича малко на....баба с него!!!!! b) l)

Прикачени файлове

User's Signature

#2548 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 November 2006 - 10:40 AM

С настъпилия напоследък физически и психически тормоз от страна на маца--вече нямам гладкокосмест пинчер---Чафунката е със стърчащ нагоре косъм.
А аз съм като избухнала трицарка в косата поради простата причина ,че по цял ден съм на колене да събирам пръстта от саксиите ,която е навсякъде по земята.
Чафи прояде котешка консерва oleeee влиза в тоалетната на маца и разнася малки камъчета по къщи a) сина се оплаква че се събужда в 6.30 от ровене на писана.
Дайте идея какво да правя ?
Моя мъж се готви за крокодил(шегува се че откакто ме е подгонила критическата ще поискам и крава да ми купи worthy )
И последно---маца бие Чафи и то изциква от време на време и ние се втурваме да го спасяваме a)

#2549 Потребителят е офлайн   Fergie*136 Икона

Публикувано: 26 November 2006 - 03:15 PM

Здравейте!!! Съжелявам, но желая да знаете, че минипинчер се пише слято. Имам един проблем с моя красавец Цезар. Той е свикнал да прави много бели по къщата и по двора и е свикнал да тича на свобода. Помогнете ми скоро ще се местим в апартамент и ако прави бели наште ще го махнат какво да направя как да го предразположа??? bl) d) s)

#2550 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 26 November 2006 - 03:31 PM

Малий, милото Чафунче s) w) таз котка малко да я ремонтирате a) . Вземи да и изрежеш ноктите ,че да не надраска срадкото Чафунско дупе w)

Fergie*136,Здравей! Кажи нещо повече за твоя пинчер. Възраст , големина ..... Имало спрейове които пръскаш в/у местата където гризат животните ,но нямам идея дали действат.

#2551 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 08:50 AM

Лина котката далече поне за вечерта и май само това е оправията. Аз днес пак съм бясна на мойта - така ме одра по лицето, че цялата ми буза сега с една резка, на места дълбока. s)
Ние преди я държахме при нас в спалнята и беше ад, сега като си легнем я затваряме в хола, надалече - ние сме спокойно, нито чуваме ровене, нито мяучане, сутрин като отидем при нея е много гальовна и много се радва на Майльо. И ние имаме момента с изцикването на Майльо - котките са лошотии...но вързали сме се вече на хорото...
Надявам се като я кастрираме да се укроти, щото явно няма да се възпита...
User's Signature

Качена снимка

#2552 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 November 2006 - 10:12 AM

Ноктите да подрежете на писаните обезателно!!!!!!! Забелязала съм ,че като имат нокти просто за удоволствие искат да разпеят пинчовците a) просто ей така. Но като усети ,че е обезоръжена и е по -кротка . Лошото е ,че трябва да се режат всяка седмица почти.
Вече си прибрах Питошка от вилата ....майка ми направо се е уляла в храненето и oleeee и странно ,но изглежда по -уравновесена. Сега милият ми Робин може пак да не иска да яде. Преди покрай Питя, като ги хранеше майка ми ,много си хапваше.

#2553 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 10:24 AM

Здравейте!!! r)
Аз малко се позагубих... сега като гледам колко мно-о-о-ого сте писали oleeee още една седмица ще чета b)
При нас за сега всичко е 6+
Поздрави и много целувки на всички w)

#2554 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 10:54 AM

Цитат

прави дупки и всите песове вътре.На всеки череп дупка-ай не се подават ушенца значи липсва член на семейството b)

b) Анче споко, аз с едно куче, че снощи го загубих в мъглата - 1 час обикалях да го търся.
А наш чочо се шибнал в един гараж на мешена скара b) хапнал доволно и се гушнал да спи под якето на най-дебелия мъж от компонията.
Минах два-три пъти през този гараж, ама откаде да ми мине през ума, че чочо е под някво яке oleeee и най-слабия ме попита - вие да не търсите едно мършаво пинчерче? Отговарям му - Да с големи уши и голямя п***ка l) изпратиха го с две кебапчета и две кюфтета, ама така си му стоят в паничката още oleeee -смятайте колко е изял снощи worthy

#2555 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 November 2006 - 11:05 AM

Цитат

Цитат

прави дупки и всите песове вътре.На всеки череп дупка-ай не се подават ушенца значи липсва член на семейството b)

b) Анче споко, аз с едно куче, че снощи го загубих в мъглата - 1 час обикалях да го търся.
А наш чочо се шибнал в един гараж на мешена скара b) хапнал доволно и се гушнал да спи под якето на най-дебелия мъж от компонията.
Минах два-три пъти през този гараж, ама откаде да ми мине през ума, че чочо е под някво яке oleeee и най-слабия ме попита - вие да не търсите едно мършаво пинчерче? Отговарям му - Да с големи уши и голямя п***ка l) изпратиха го с две кебапчета и две кюфтета, ама така си му стоят в паничката още oleeee -смятайте колко е изял снощи worthy

bl) bl) l) l) Мааалеееееее oleeee горката животинка ,не я хранят и отишла най-после да се нахрани s) Сладурко!!! Вече ще го намираш по миризмата на барбекютата , може и ти да намажеш нещичко.
l) l) l) Ние вече ги броим като влизаме l) и голямо броене пада ако са направили беля....Роскана и Лиля се крият и не може да ги намери човек. Намират се само парчета от белята , Мая подскача( на нея не и пука дори и да е скочила на масата) ,а Арчо се мотка и той ,но от другите и помен няма. И се търсим...., лазим , надничаме по шкафове.... l) l) l)

#2556 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 03:53 PM

Анче много си права за ноктите...трябва :) и трябва да се наканя скоро и да си го изградя като навик, че то не се тарпи :)
Аз засега малкия само един път в коридора го оставих за минутка, но веднага се усетих. Направо изтръпвам че може да ми изчезне някъде...но тези малки мушичи винаги могат да направят белята :) направо не те знам Кети как си се шашнала, но е хубаво че всичко е ОК сега, все да чуваме истории с добър край 1super
Анче ти трябва да направиш едно филмче един ден в моята къща та да можем истински да усетим веселбата при вас w)
User's Signature

Качена снимка

#2557 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 09:41 PM

охо "писатели"!! l) само около 30 часа небях влизала и ети 1 страница-изписана!па га съм тука по цял ден-като в гроб-мълчи народа..!!! b)
та да ви кажа мойте тъпотий!!вчера на обяд си пиша тук в темата зи пинчитата и си "изпуснах"ръката( b) )и натиснах някво копчее..и появи ми се нещо ама не ми се четеше и отдолу пишеше"забрани"и аз умницата..натиснах гоо!!и нета ми спря!!я до преди час съм търсила откъде да си го пусна b) че ония от нето щях да викам да го оправат!! b) b)

та да ви се оплача-от снощи Прити повръща!едно бяло-като плюнка и лъска едно таково като когата охлюв остави ония лигави следи нали лъскат едно такова.е та ей такова!!и от снощи е повърнала 4 пъти(поне толково намирих,че тя си го хапва и...)в последните две имаше едни ситни камъчета като от пясък...!? s) не съм я водила на вет щото незнам дали е нормално(както каза мама)или с право се притеснявам!?ще видя ако утре пак повърне-марш ва вет,че...умирма като и има нещо!!! s) w)
с кво дя я хряня дя не и дразня стомахчето!? w)

то това е за вет.кабинет,но не ми се създава нова тема!!дайте вие съвет!!!!! worthy Х10!
User's Signature

#2558 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 09:46 PM

а и за другите ви постове:
правилно,че е отишло поне да се наяде животинчето!!! w) l)
иначе и моя катак така дере,бие наред-хора кучета..квото дойде!! b) l) w)
ама вижте кво мусе случи(последния мой пост)плаче ми се
User's Signature

#2559 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2006 - 10:57 AM

Прити, забравих да ти кажа, че новото плетиво за пинчо е много хубаво, изобщо не е бабешко. w)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2560 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2006 - 04:57 PM

l) l) l)
http://www.vbox7.com/play:28584092
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни