Цитат
Имам женски пинчер на 6 години, раждала е веднъж, мъжкият е с традиционна окраса. Черен с кафяви пподплащници, моята женска е със същият цвят, родиха три черни кутрета копие на майка си и татко си. Наскоро видях чисто бял пинчер и ми беше интересно да разбера какъв цвят са били родителите му и кое е повлияло за цвета?
d)
Ами да ти кажа честно и аз незнам-някъкв ген от пра-пра-пра...баби или дядовци ще да е! bl)
Моята пинчерака беше на 4 години когато роди за пръв и последен за сега път!
още пра-пра бабата и дядото на Прити(пинчерката ми)са отгледани у дома и от тогава наще си ги "развъждат"!За бащата на кученцата също така-няма бели!
Но ето че когато Прити роди трите си бебета-едното от тях беше беличко-незнам откъде,може отнякой пра-пра-пра-пра..дядо или баба на Прити или мъжа и!! bl) (виж снимката тукна педпоследния пост-това са бебетата,бялото е Чара-това за което говоря!)
Малко оплетох нещата,ама нз как да го обесня-надявам се разбрахте b) b)
Иначе тук времето е хубаво,но за нас-хората,за кучо е студено и неможахме да намежам е сповече разходки!
Пък сега е едно грипозно време и наще вчера и днес не ме пуснаха на училище,а още не сме излезли във ваканция!! a) a) Ама се говори,че и ние от утре ще сме!!УРААА! l) bravoS
данооо!! super best
Прити вчера си повърна малко от гранулите-незнам кво и беше ама днес е добре! 1super

Вход

Горе
Цитиране +