Мини Пинчер
Публикувано: 27 January 2007 - 09:36 PM
Бини Джери обича ли да си играе с плюшени играчки,защото Габи е луда по тях.А за Киара добре правите,че изпълнявате съветите на ветеринаря.Моите бок бебета и преди третата ваксина спокойно си излизаха ам за пинчери може да е по различно.
1super

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 27 January 2007 - 10:02 PM
Цитат
Като цяло, тя е много изгриво кученце . Играе си с плюшени играчки, с топчета, с гумени играчки и много често краде чорапи l) . Голяма сладурана е и много игрива.
Сега ще кажа на собственичката и да се регистрира тук. Ще има голяма пинчерска компания.
Публикувано: 27 January 2007 - 11:49 PM
Прити, я питай от какво точно е болна Малуши и как се казват паразитите. Кашлицата може и да е от нашийника и , а за повръщането хич не се бави повече , а отивй на лекар . Ако е гактрит или язва или каквото и да е ще ти кажат какво да правиш. Изобщо не ми изглежда да е от ядене на нещо в парка това повръщане.
Bini , чудесно , че си и казал на собственичката на Джени да дойде при нас , ще се радваме да пише и тя тук. Джени е много красива кукличка w)
Публикувано: 28 January 2007 - 07:11 PM
От много време посещавам този форум но имах проблеми с публикуването, за което благодаря на администратора който ми помогна 1super .
От месец и половина си имам очарователно другарче( мини пинчер) на име Съни,но имам и известни проблеми като наприменр този че ближе абсолютно всеки и аз се притеснявам защото не всички хора са добронамерени а също и яде всичко което и мирише на нещо ouu а относно това че се радва на всеки се нядявам че когато поотрасне няма да бъде така.Когато съм чела разни материали навсякъде пише да не се прехранва s) а колко е нормално да и давам така че да не я прехраня и същевременно да е нахранена(между другото страшна е лакомница и никога не и стига)?Храня я само с роял канин за дребни породи не че би отказала нещо друго но предпочитам да я храня само с гранули без човешка храна :)Вече е на 4 месеца и съвсем от скоро я извеждам понеже започнахме по-късно с ваксините.ще се радвам ако някой може да ми помогне и да ме посъветва w)
Прикачени файлове
-
1.jpg (29.88K)
Брой сваляния: 46
Публикувано: 28 January 2007 - 07:29 PM
Ето снимка на Джери с едно бижу, много и утива.

Едит: sunny_ кученцето ти е очарователно. За това с близането, всички кученца от тези породи са такива, много се радват като са мънички, това може да премине, може и да остане.
За храната провери отзад на опаковката за да видиш точния грамаж или се консултирай с ветеринарния ви лекар.
Публикувано: 28 January 2007 - 08:26 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 29 January 2007 - 12:36 AM
Bini, дано по скоро се включи и стопанката на Джери при нас.
Пускам снимка на кученцето на Киара_1 1super
Прикачени файлове
-
untitled1.jpg (10.8K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 29 January 2007 - 12:44 AM
Прикачени файлове
-
Picture_156.jpg (48.06K)
Брой сваляния: 44
Публикувано: 29 January 2007 - 01:00 AM
Цитат
Bini, дано по скоро се включи и стопанката на Джери при нас.
Пускам снимка на кученцето на Киара_1 1super
Много благодаря r)
аз от доста време исках да пиша но както написах имах известни затруднения bl)
сега вече мога и съм изключително щастлива w)
Публикувано: 29 January 2007 - 10:10 AM
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ И СПЕЦИАЛНО НА Vanilla ЗА ПОМОЩА !!!!!!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers
Vanilla , мъниците са много хубави super best
Публикувано: 29 January 2007 - 12:00 PM
Ето подаръците ми b)
Прикачени файлове
-
d672648cb141a1f18a.jpg (7.75K)
Публикувано: 29 January 2007 - 01:39 PM
Цитат
Хах, готини подаръци! 1super Това със снимката е доста хитро! r)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 January 2007 - 02:03 PM
Публикувано: 29 January 2007 - 02:09 PM
Прикачени файлове
-
c82b55306c4dc8923d.jpg (6.71K)
Публикувано: 29 January 2007 - 05:05 PM

Публикувано: 31 January 2007 - 12:53 AM
много бих искала да ви попитам: лесно ли възпитахте вашите пинчерчета, защото аз моето се опитвам главно да го науча да не си проси от масата и да не яде разни боклуци от земята.Но да си призная доста ми е трудно bl) никога не и давам от масата, дори я храня само с гранули но тя си е доста нахалничка bl). не искам да я уча на нищо кой знае какво просто ми се иска да си знае мястото(в смисъл кога тя ще яде и ми се иска да не взима храна от непознати но си нямам и на идея как да стане това) и ми се искаше да я науча да сяда но когато и покажа лакомство и го вдигна над нея тя скача на два крака сякаш танцува или пък ако се опитам да и притисна гърдите и гърба(лекичко ) прави всичко друго но не и да седне oleeee .доста материали прочетох тук но явно от куче до куче и от порода до порода има мнооооогооо разлика и всяко куче реагира по различен начин (е това са само мой мисли )
ще се радвам ако някой сподели.......... r) w)
Прикачени файлове
-
s.JPG (13.71K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 31 January 2007 - 10:47 AM
Съни ми къв е тоя фъстък с умен поглед w) то му иде на човек да го грабне и да бяга b) Какво имаш предвид --да не взима храна от непознати?Къде се среща с толкова хора че чак да му дават храна?И за какво ти е възпитано куче---ми то няма да ти е интересно с него l)
Ще спре да яде боклуци от земята--а вие като седнете да се храните си сложи една шепа гранулка и като докара оня поглед на гладно цигане му дай една гранулка--ще вземеда си мисли че и вие ядете същото като него b) а може и да се ядоса че го подяждатеl) l)
Кети a) a) a) лошо се държиш напоследък a) къде си?
Публикувано: 31 January 2007 - 02:29 PM

Вход

Горе
Цитиране +