Мини Пинчер
Публикувано: 25 January 2007 - 05:32 PM
При нас времето е много неприятно вали един ситен дъжд а иначе е топло .Какво стана Лина и Ани нещо се изгубиха някой да има информация как са bl) Чафко сигурно вече се е съюзил със Сарка и вършеят из цялата къща .То с тези три етажа Лина няма да може сигурно да ги контролира какви ги вършат l)
Публикувано: 25 January 2007 - 06:39 PM
Радвам се,че харесахте кученцата!!!!Галя намя страшно сигурна съм ,че Сарка ще си има прекрасни кутрета.Но да знаеш никак не е лесно да се гледат малки пинчери!!! r)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 25 January 2007 - 11:22 PM
Най- после да се включат повече хора , че нещо на монолози го докарах l) .
Гале , радвам се ,че сте добре вече и при нас заваля вече.
Моите диванета вече започна да им омръзва ПроПлана и даже и Роял им взех от Сенсибъла , но уви a) bash и сега едва наченат чувал от 15 кг аз ли ще си го ям?!? bl) ouu Ама и Лина не се обажда , че да ми даде лопатата си на заем и да им поотупам прашоляка bash brows
Публикувано: 26 January 2007 - 03:20 PM
Maggie бебета та са страхотни!!И Преспа и Габи са страхотни!! w)
Галче Сарк а емн красива и съм сигурна,че един ден ще има прекрасни бебета и ще е чудесна майка за тях!! w)
Абе Анче днес си мислех,че на всяка разходка трябва да мием лапите,пък е толкова досадно-трябва да съм я гушнала,пък да са пазя да не ме накаля с мръсните лапи,пък както я държа трябва да се събуя и дя се съблека якето и после да ида да я измия-КОШМАР Е!!Та си мислех ти с толкова бръмбазъци как се справяш? bl) bl)
Ту времето до вчера беше СУПЕР!22градуса!И вчера ходихме към Гребната база!Прити небеше ходила на по-дълга от 30мин разходка от 1 месец!и сега беше мн щастлива и не се спря,изминахме 4 километра пеша,а тя през цялото време беше пусната и тичаше!Нямаше никакви хора на Гребната(защото е работен ден)и беше супер!Направих много снимки и 1 клип,нооо a) a) без да искаме търсихме едно нещо на фотоапарата и и..ги изтрихме!!! a) a) Щях да се гръмна ама..нищо,ще направя нови! w)
днес обаче ръми и е студеноооооо!гадост! a)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 26 January 2007 - 03:43 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 26 January 2007 - 03:58 PM
За миенето май всеки път импровизирам ама съм си замислила да правя едно изобретение , че да ги мия още на входната врата l)
Публикувано: 26 January 2007 - 04:19 PM
d)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 26 January 2007 - 05:15 PM
Прикачени файлове
-
IMAG0016.JPG (542.09K)
Брой сваляния: 63
Публикувано: 26 January 2007 - 05:50 PM
Една приятелка има мини-пинчер и се казва Джери, много е сладка.
Направих нейна картинка с фотошопа ето:
Публикувано: 26 January 2007 - 05:52 PM

Много е сладичка.
Публикувано: 26 January 2007 - 06:01 PM
Собственичките на новите пинчета да разкажат повече за d) слушат ли или са калпазанчета NNN
Анче защо да те упрекваме щом Мая се е разминала с операцията си намерила решение на проблема пук нали знаеш всеки си решава сам за себе си bash
Киара само че снимките трябва да ги пускаш по малки че не можах хубаво да я видя сладуранката отделно модератора ще ти се скара l)
Публикувано: 26 January 2007 - 06:18 PM
Хеи Киара добре дошла-Прекрасна е г-жицата и честно казоно прилича суупр много но моята Прити като малка,същите шарки има и е така като чели по-слабичка и дребничка и Прити беше същата,всеедно я гледам на снимка като малко бебе! w) Разкажи повече за нея!! w) и плс снимките по-малки!! ;)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 26 January 2007 - 06:23 PM
Галя моята Габи като малка е живяла в двор.Аз я взех на 3 месеца.Беше пълна с бълхи и малко трудно я отучихме да не прави локвички по килима но, и на нея като и се излиза започва да драска по вратата и да скимти.Ако на вън е валяло тя
веднага се прибира без дори да се замисли.

Публикувано: 26 January 2007 - 06:45 PM
П.П.:Най после успях да си сменя аватара.На снимката не си личи, но Габи е стъпила върху мен.( мама ми помогна). wink

Публикувано: 26 January 2007 - 10:13 PM
Добре дошли на новите "членове" на борда b) - аз съм на вълна пътувания и затова така се изказвам :)
Много са ви сладки пинчитата и големите и бебоците! Страхотно е че се включвате за да има малко раздвижване че както каза Анчето то стана като неин монолг l)
Аз сега вися на летището в Будапеща и чакам да стане 12 та да се кача на самолета за в къщи. Спуквам се от работа в последно време и направо ми иде да се гръмна...добре че са ми малките в къщи та да ме разтоварват.
Майлс миналата година много се радваше на снега..но имам усещането че тази няма да е така - започна да се крие от дъжда а преди това не го правеше. Излезем ли на разходка и вали ли ..забрави да прекрачи прага на вратата - стиска ли стиска....оня ден чак се притесних, щото на обеднатаи вечерната разходка не се изходи по голяма...та го водих по нощите като спря дъжда. w)
Глезльовци малки са нашите мъници, сега нямам търпение да се прибера и да го намачкам w)
Абе хора миналата година организарахме сума време среща и накрая пак само аз си отидох в Ракитово при Лина и Ани. Ама айде тази година да се съберем. Би било просто чудесно да се съберат w)
ади мислете и нацелувайте малките от мен
Публикувано: 26 January 2007 - 11:24 PM
киара_1 , само с толкова информация ли ще ни оставиш? Разказвай са сладураната. Специално за теб ето малко помощ за снимките КАК ДА НАМАЛЯВАМЕ СНИМКИ wink 1super
Katrina, лек път и весело посрещане b) .За среща аз няма да мога да се впиша толкова далече ,че имам малко други ангажименти.
Maggie, Габи колко е голяма сега?
Гали , няма ли и ти да си отидеш в къщи заради грипната ваканция , че Сарка да е на седмото небе l)

Вход

Горе
Цитиране +