Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#301 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 November 2005 - 03:43 PM

Ами аз ще ходя ,ще ви разправям после!!! l) d)

#302 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2005 - 04:09 PM

Е, за съжаление и аз няма да мога да отида s) много ми е далеч пък съм и на работа.
За Нова Година bl) още не съм мислила, ама няма да е братче или сестриче oleeee че ще ми дойдат множко.
Мойте най-много се радват на кожените кокалчета r) по два - три часа ги дъфчат, та чак мускулна треска после ги тресе l) Особено Чочо, винаги си поставя за цел - до края на деня да го няма и не заспива докато не му види сметката oleeee

#303 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 November 2005 - 07:27 PM

каде сте бе момичета bl) вие само сте си продали пинчерите b) (колко върви килото) b) b) b) и сега ще си купите големи кучета и ще се прехвърлите в друга порода b) кво ви прават любимците w) пишете нещо за тях b) моя е окупирал печката и ние се движим със заобикаляне a) а тои остава невъзмутим b) поздрави на всички от чафи d) Тоя мъник наистина е сладък и е само за гушкане

#304 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 November 2005 - 07:35 PM

поднасям извинения b) вие цял ден пишете а аз седя на 20 стр и чакам b) b) b) b) продължаваите така b) я всички от софия да разправят за изложбата b) ПИНЧЕРИТЕ взеха първо място нали b) b) b) b) чафи

#305 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2005 - 08:57 PM

Какво правите бе хора докато вляза и сте написали две страници b) b) b) Да ви се оплача днес Сара имаше инцидент но всичко се размина само с уплаха на цялото семейство . n) Големия син носеше дърва за камината и Сара му се мушнала в краката и той и настъпа лапката ouu Като започна да скимти вдигна къщата под тревога толкова се уплаших че и е счупена че чак лошо ми стана ouu ouu ouu Намазах я с Фелоран в началото не даваше да я пипна само я държеше вдигната .След това се оправи и започна да тича из къщи но ми скъси живота с 10 години ouu ouu ouu Сега си гризка моркова и е спокойна.
Шери е много сладка сигурно е голяма кипра с украшението на главичката super best

#306 Потребителят е офлайн   Sheri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 November 2005 - 09:14 PM

Хммм,на няколко пъти и ние настъпихме малката въшка-тя се стрелва толкова бързо! Сега с приятеля ми сме много внимателни-дори започнахме да се караме тихичко fow ,защото тя се стряска и писука l) А ваксината не и понесе никак добре-цял следобед е омърлушена и прекалено тиха.В колата повърна (няма да ви кажа какво реши да прави с това),но пък апетита и не се загуби,което е успокоително.Утре тругваме за Търново за два дни-стискайте ,моля ви ,палци да не ни изгонят посреднощ от хотела,защото смятам тайно да я вкарам в стаята super best

#307 Потребителят е офлайн   Sheri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 November 2005 - 09:20 PM

Това лекарство Фелоран , с което си намазала Саринка за хора ли е или специално за животинчета-да зная аз,че няма начин да ни се размине такъв инцидент,аз съм 50 кг и е страшно,но приятелят ми е 100 кг и е МНОГО страшно oleeee

#308 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2005 - 09:26 PM

То е за хора една приятелка си мазала дакела при същата ситуация а аз се сетих за него и я намазах .Сега се е гушнала в мен и oo
http://www.snimka.bg...?album_id=11202
Току що качихме новите снимки на Сара да я видите колко е пораснала b)

#309 Потребителят е офлайн   Sheri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 November 2005 - 09:39 PM

Толкова е сладка! Не съм виждала толкова светло бежово пинчерче и е леко пухкава или така ми се струва?!Точно сега преглеждах началото на темата и гледах малката Сара,снимките правени с телефон-на мен ми се стуваше,че Шери е най-малкото кученце,но сега разбирам ,че тя ГОЛЯМА l)

#310 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2005 - 10:51 PM

Е Сара е страшна просто....такава сладуранка!!! w) Спокойно и мойта дакелка я настъпваме по някога , и тя цвърчи , но после и минава l) d)

#311 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2005 - 08:03 AM

d) Найстина че е много рядко срещан цвета на Сара затова и си взехме пинчер с нейния цвят .В котилото имаше и чернички бебета но ние си взихме Сара w) w) w) Бебешката козинка наистина беше пухкава но сега и пада и започна да става гладка и лъскава . d)

#312 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 November 2005 - 11:01 AM

Галя мисля да не я мажеш с такива мазила bl) особено на места дето може да ги достигне с език s) 100% го е облизала и маи не е много полезно. s) И моя са го настъпвали и от тогава не понася малки деца l) но и аз като вида че идва дете и го гушкам l) те ми се молят да им го дам но не го давам. n) Нана беше побликувала на предишни стр неината нинджа и тя е същия цвят като Сара b) Сара на колко месеца стана b) вижда ми се пораснала и дебеличка тва е само от миш-маша b) b) красавица е дано случите и на характер че е време да си го покаже b) b) чафи

#313 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2005 - 11:34 AM

Здравейте!!! r)
Разгледах албимите на Саричка w) много е пораснала super
Тази снимка е супер
Качена снимка
Сара, мога ли да я включа в новогодишните картички??? r)

#314 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2005 - 11:44 AM

Sheri, ще стискаме палци super best Аз съм -ЗА- да си водиш кучето с теб super
Но да я пазиш много, че след тази ваксина е рисковано поне 14дни. bl) Гушкай я и не я пускай по земята. Моя позната има йрки и си го води на всякаде с нея. Е то е 1.200кг. oleeee Слага го в една чанта и му дава да кризка кожено кокалче r) Никой не разбира и не подозира, че в тази чанта има куче l)
Успех и приятно изкарване super best

#315 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2005 - 12:24 PM

Галяяя неверяотна е ! w) Да ти е жива и здрава и все така да расте. Ама наистина много пораснала, вече е придобила по-тинейджърски вид b) муцунката и се е издължила, направо си е пораснала сериозно. w)
Майлс м/у другото израстна за няма месец почти двойно.
Саричка наистина е една чудна пинчерка, аз също не съм виждала толкова светла и пухена кукла! angelpik
Късмет с пътуването Шери :) Майлс повърна два пъти в колата и това му беше. Всеки ден почти се вози из София, ходил е на море, на планина...понася много добре пътя. w) Дано да няма проблем в хотела и да си изкарате една чудесна почивка. cheers
Целувки на всички w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#316 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2005 - 07:26 PM

Много се радвам че ви е харесала Сарка наистина много порасна и аз мисля че е от миш маша b) b) b) Чафи аз така се стреснах че направих първото за което се сетих без да се замисля че ще го оближе важното е че нищо и няма че щях да получа инфаркт. Сара ще стане на три месеца на 9.12.2005 даже в петък сме на трета ваксина .
Кети разбира се че може да я пуснеш в новогодишните картички даже искам да те помоля да я включиш и във фото класацията за този месец ако не е много нахално от моя страна bl) понеже не знам как да го направя аз . b)
Шери дано да нямаш проблем с малката красавица помъчих се днеска да отворя сайта на Роял канин в dir.bg но не ми го отвори там имаше списък на хотелите в България които приемат домашни любимци .Приятно и безпроблемно пътуване ви желая и ще разказваш как е минало като се върнете . super best

#317 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 November 2005 - 08:17 PM

Галя не знам дали си чела всички стр досега b) не се стресираи Сара може и без теб b) бях същата когато чафи ми беше на 3 -.6 месеца.Отказах се от 2 екскурзии в чужбина заради чафи.По цял ден с него не давах на никои да го храни или да го води на разходка bl) ииииииииии като доиде време за море ми то ми беше писнало да паза кучето нещо да не му се случи bl) и взех че отидох на море и на чафи нищо му не стана без мен (даже ми беше обидно що така)и и е ял и си е спал. b) Па аз по 100 пъти на ден питах по тел кво става b) Така че споко и аз още малко ще хвана захарна от него b) щом не иска да яде значи е болен a) да ама на него просто не му се яде a) след 1 час изяжда 3 вида месо без да подбира a) щото аз през тва време се чуда какво да му прегода и съм му сложила няколко вида ядене та тои да си хареса b) Галя те са наистина животни ма ние се правим на интересни d) чафи

#318 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2005 - 10:51 AM

Чафи явно не си ме разбрала правилно b) по принцип аз не си мисля че Сара не може без мен и се въртя покрай нея непрекъснато пък и нямам намерение да ставам интересна n) Аз ходя на работа през деня и за Сара се грижи цялото ми семейство . Събота и неделя я оставяме в къщи а ние ходим на гости на моите родители понеже те имат животни и ме е страх да не се разболее нали нямаме всички ваксини n) още .Като не иска да яде съм дала строга нота че ще чака до следващото ядене r) единствено свекърва ми разваля дисциплината и като се мушне Сара при нея и дава да яде все и се карам но кой ти чува ouu ouu ouu А за оставянето в къщи ще стои няма на къде лятото като ходим на море и ще е в къщи при баба си w) не разрешават домашни любимци във станцията ни на морето NN ще ни изгонят а тя започна да лае много звучно ще ни издаде . b)
Щом комшийката от първия етаж е питала свекървата защо е плакала Сара можеш да си представиш каква олелия е била в къщи n) n) n) добре че нищо и няма
Поздрави на всички Галя w)

#319 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2005 - 01:00 PM

Голям образ е Сара!!! Много сладурски снимки верно!!! w) l) d) Спокойно и аз Леа я оставям сама,като ходя на море...,и като тръгвам тя плаче s) много ми става гадно...!!!Между другото и в наща станция на морето не дават кученца за жалост...! s) Ама много обича да ходи на село!!! l) d)

#320 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2005 - 02:19 PM

Чакам с нетърпение да ни мине другата седмица и третата ваксина и да заведа Саричка на село за да я запозная с котетата да видим как ще се понасят b) иначе имаме голямо куче може и да се харесат с него nok За морето не съжалявам защото имаме вила на язовира до Казанлък и там ще я водим лятото да плува с децата.Моята приятелка има дакел и го водели тази година много му харесало и въобще не се страхувал от голямата вода . super

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни