Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#341 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 29 November 2005 - 10:32 AM

Сетила съм се вчера за една баба какво ми каза когато си купих Чафи b) свалям го от колата и съм го гушнала беше на 1 месец b) на пеиката седнали 10 баби и се почва---аа от каде го взе-кои ти го даде-и аз казвам b) Купих си го b) ооо та и кучета ли продават b) за колко го взе b) Викам за 60 лв r) и една от тях става и ми прави знак с ръката че не съм много наред с главата b) и ми казва-МИ КУПИ СИ КОЗА МА ДА ТИ ДАВА ПО ДВЕ ЯРЕТА НА ГОДИНА- b) и сега по някои път бабите като ме видят с чафи и му викат о на баба козичката на разходка ли тръгна b) поздрави чафи d)

#342 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2005 - 11:03 AM

Цитат

Сетила съм се вчера за една баба какво ми каза когато си купих Чафи b) свалям го от колата и съм го гушнала беше на 1 месец b) на пеиката седнали 10 баби и се почва---аа от каде го взе-кои ти го даде-и аз казвам b) Купих си го b) ооо та и кучета ли продават b) за колко го взе b) Викам за 60 лв r) и една от тях става и ми прави знак с ръката че не съм много наред с главата b) и ми казва-МИ КУПИ СИ КОЗА МА ДА ТИ ДАВА ПО ДВЕ ЯРЕТА НА ГОДИНА- b) и сега по някои път бабите като ме видят с чафи и му викат о на баба козичката на разходка ли тръгна b) поздрави чафи d)

d) bravo bravo bravo super best drink

#343 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2005 - 11:41 AM

Цитат

Моля,моля r) Но защо не си с новия аватар?!

Е , днес ще го сложа ,вчера много рано си тръгнах...! l) d)

#344 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 November 2005 - 08:41 PM

Къде сте бе момичета bl) я да научите пинчерите да влизат във форума та да не им е скучно b) те ще пишат аз ще им отговарям и по цял ден ще е забавляваме. b) d) чафи

#345 Потребителят е офлайн   Sheri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 November 2005 - 08:56 PM

Сега ми пуснаха нета-май съм забравила да го платя bl) сега ми е дерт да я науча да пишка където трябва ,пък после ще я науча и да пише-колко му е,уж гледа умно,ама...имам малки съмнения l)

#346 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 November 2005 - 09:02 PM

Шери започни с писането b) ще ти отнеме повече време b) па за пишкането трябва да порасне поне до 4-5 месеца за да свикне на място дето на теб ти харесва b) но продължаваи упорито и с двете.Може да имаш първото пишещо куче bl) Невъзможното е само трудно b) b) b) d) чафи

#347 Потребителят е офлайн   Sheri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 November 2005 - 09:09 PM

Чафи,имаш ли идея колко време се проверява снимката за фотоконкурса за месец ноември-вчера пратих една и още е със статус чакаща.така ли става по принцип или трябва веднага да се публикува?

#348 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2005 - 10:40 AM

Цитат

Чафи,имаш ли идея колко време се проверява снимката за фотоконкурса за месец ноември-вчера пратих една и още е със статус чакаща.така ли става по принцип или трябва веднага да се публикува?

Сори ама трябваше да се сетим по с време. ouu
Снимките се изпращат до 25 число oleeee
Айде другия месец super ще сме там w)

#349 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 November 2005 - 11:17 AM

Шери питах чафи дали е наясно по въпроса ти b) иииии не получих отговор b) b) b) b) шегувам се.Изобщо не съм наясно даже немога и снимка да кача.Добре че кети се съгласи да сложи Чафи на 18 стр да го видят b) Даже направих албум с името на Чафи и сега е празен щото съм пълен дебил с тва качване.Децата ми са големи и казаха че нямат време да се занимават с мен b) а аз ги заплаших че няма да им приготвям ядене b) ма маи не ги стреснах достатъчно l) Та с две думи питаи друг d) чафи

#350 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 30 November 2005 - 12:22 PM

Цитат

Ще бъде за новия конкурс ... няма проблем. Просто приключихме за месеца, снимките се изпращат до 25 число на месеца. Но идва новия за декември, така че успех ! super

#351 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 November 2005 - 07:22 PM

МОМИЧЕТА не сте никак прави b) лично дог.бг посети страницата на наи -малката порода пък вие никаква активност.Я си вземете болнични и направете сладурите щастливи b) стига с тая работа r) оставете я за маимуните та и те да станат хора b) Чафи започна да яде все по често гранула b) (ма много ми е съвестно като не му давам друго) s) и за сега съм доволна.Та направо да ви кажа сядаите и пишете за ваште бонбони щото като нищо ще ни затворят темата b) поздрави d) чафи

#352 Потребителят е офлайн   Sheri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 November 2005 - 10:47 PM

Кой ще затваря темата?!Аамаха...не може така! fow Вчера и днес временцето е много хубавко(поне в моя град-село:)) и вероятно всеки е извел бонбона на разходка.Цял следобед ходихме по улиците -аз ходих де,малката се возеше в чантата ми,в колата или в нечии ръце.В момента е толкова изморена,че няма хал дори да ми бърка в устата с надеждата да ми открадне хапката!И в тоя ред на мисли ,тя също не иска да яде гранули,но пък яде всичко,което ям аз.Ще взема да пробвам тези гранулки-барем я излъжа така l)

За конкурса,наистина кофти...но пък другият месец всички ще сме пораснали и по-хубави и по-послушни на фото-сесиите bravo

#353 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2005 - 09:21 AM

Привет на всички!!!
И аз като Sheri миткосвах с моите сладури Аязмото r) Днес е мокро и ще съм тук.
Sheri, хубаво ще е да научиш товята принцеса w) да си хапва гранули super както си я водиш навсякаде с теб d) ще вие много удобно и на двете.
bravo браво на Чафи, че е започнал да хапва гранулки. Ще стане и той КУЧЕ, няма къде да ходи.
Вчера случайно попаднах на едни оферти от кучешки борси oleeee Ми те нашите бонбони държали много висока цена a) направо лошо ми стана.
от 170лв. до 250лв. a) Та попитах аз един: - Ако имат родословие по евтини ли ще са? fow .....

#354 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 December 2005 - 02:27 PM

Кети то като бебешките дрехи колко по малки толкова по скъпи-ми то за 300 лв ще си купиш крава бе момиче b) b) b) добре че ги купихме кога беха намалени b) хванахме промоцията.Катрина ако не е забиглила с Маилс към морето b) то я нема никаква bl) а за Сара да не говорим s) сигурно вече обикалят магазините за подаръци b) d) чафи

#355 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2005 - 03:27 PM

Да бе, Чафи аз моя си го взех на доста висока цена 150лв. oleeee
Добре, че мъжа ми беше с мен и го хареса повече от мен w) Иначе не даваше и дума да стане за куче от тези кучешки борси. a)
Да bl) Катрина и Саричка, направо се загубиха s)
Дано причината да е добра или работа super

#356 Потребителят е офлайн   Sheri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 December 2005 - 07:00 PM

Ще я науча аз-като постои малко гладничка-ще ги хапне! (лоша ли съм?) bl) Ама за момента и давам доста витамини и хапчета и трябва да ги стривам и разбърквам с храната,а с гранулите не става-но с времето ще се научим.Снощи бяхме на гости на мама,която има котка-Шери се втурна в кухнята,намери паничката на Джиджи и излапа всички котешки гранули-ади кажете ми сега що за инат?!
Крава ,коза-определено по-рентабилна покупка,а и явно може да се гледа в апартамент:) В стария ми блок ,съседи гледаха коза на терасата-без майтап.А и ако сега събираме погледите с малките в чантата,представете си каква атракция ще бъдем с коза на каишка oleeee

#357 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2005 - 09:40 PM

Здравейте b)
За съжаление причината да не пиша не е добра, но ...ще мине. :) Имам си малко здравословни ядове..отидох си аз на профилактичен женски преглед и взеха че ми откриха полип, отидох на друг лекар, а той освен полипа откри и раничка - всичко това на шийката на матката...вече направо полудявам.:( Незнам защо ми е тръгнало всичко наопаки...купих си кола, смазах я, на сега това, с приятеля ми ... все нещо куца, той все недоволен, все иска повече и повече свобода...та просто не ми се пише щото ми е много криво.
Майлс го взех аз 200 лева - скъпички са мъниците, но ни дават мнооого радост. b)
Ние ще се местим утре на нова квартира и незнам той как ще го приеме, но дано бързо свикне с новия дом b)
Хайде до скоро и мнооого целувки на мъниците w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#358 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 December 2005 - 09:40 PM

Шери бавно и ще свикне-по две гранулки в яденето всеки ден b) после 3 и така нататък.Аз немога да преценя дали се е наял с тия сухи топчета b) щото пък нема да наема аптекарка на заплата че да му мери гранулата.Имам 10 вида гранула тои яде само една под формата на кокалчета.Прочетох някаде във форума че не трябва през целия ден да му седи храната bl) на моя му седи гранулата и други кучешки лакомства ouu ми как да разбера кога да му дам бисквитка bl) (то и за награда не става щото тои па не бил куче ми бил компаньон и не ставало да го уча на команди)та като му сложа варено пилешко с няколко трошички хляб тои го лапа като на съзтезание.И като излезе пръв от тва съзтезание веднага акъла му литва към пингвинка(жена му) b) която е плюшена играчка b) по голяма от него.С гранула мисля че е по лесно b) ма като се инати NNN А и не помня къде четох че d) до 3 кг им стига 79 грама гранула за цял ден.Моито d) е 2 кг значи към 45 гр за цял ден.ЕЕЕЕЕ прекалено го обичам ша си му купувам бутчета па да ми викат че му вредя ouu d) чафи

#359 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2005 - 06:55 PM

d) Здравейте тука сме със Сара нещо компютъра се развали ouu тресна го токов удар отделно съпруга ми имаше имен ден на 30 и нямаше време да го носи на поправка ouu Днес ходихме на трета ваксина след две седмици ще ходим на разходка b) и ние като големите кучета super дано времето да е хубаво.Да ви се похваля нашата Сара се държа много прилично на именнния ден не досажда на гостите и нито веднъж не излая но се скъса да яде кебапчета друго не искаше нищо че се беше навечеряла предварително . b) Чудя се къде побра всичкото ядене на следващия ден не искаше да погледне ядене .
Шери за гранулите с малко инат от твоя страна малката сладурана ще се научи но както ти каза Чафи трябва да пробваш няколко вида защото и те си имат предпочитания r) Аз хапчетата и ги давам цели гълта си ги без проблем Когато пазарих за празника видях и купих на Сара консерва но в малко пакетче за едно хранене специално за бебета ако знаете колко много и хареса с такава скорост си излапа яденето че не повярвах иначе гранулите все им се помайва ouu . Чафи сигурно и твоя сладур ще ги хареса вътре е месо на парченца и желе много хубаво миришеше въпреки че казват че не трябва да ги храним с консерви oleeee трябва да опитаме всичко нали d)
Поздрави и целувки на малките сладури w) w) w) b)

#360 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 December 2005 - 07:26 PM

Галя не е ставало въпрос за да ти кажа b) до 6 месеца Чафи беше доброто прасенце немаше нещо дето да не го лапне. b) така му се радвахме та даже чоко-ан ми завиждаше. b) после маи го тресна хормоно в тинеиджърската възраст и зе да ни отваря челъми. bl) Иде подуши и вирне главата и като му даваш парченце чак си накланя готината главица на другата страна. bl) и аз му викам -че ще му плесна шамар.Дано и за напред да си остане лакома b) ще ти бъде много лесно.Ако говориш за розови пакетчета отпред с куче желирани късчета месо-пробвах го от всичките.Неще и неще- a) та само е за бои ма няма дупе къде да го шляпна.Мисля че Чафи на 6 месеца вече беше 2 кг и после не наддаде повече-до тагава ядеше всичко и по всяко време.Та и саричка тя сега расте l) аз да не давам много акъл че ще настъпя пак опашката на котето l) l) l) l) чафи

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

15 потребители четат тази тема
0 потребители, 15 гости, 0 анонимни