Мини Пинчер
Публикувано: 27 November 2005 - 02:47 PM
О да ,Дакелите от нищо нямат страх!!! l) d) И моята дакелка ,съм я водила на една рекичка,и съвсем спокойно си плува l) !!!Но дакелите между другото са много добри плувци! Направо са като моторници l) l) l) А на Саричка съм сигурна ,че ще и хареса на село!!! r) d) Леа като отиде на село и веднага си показва ловните интинкти, почва да рови разни дупки от къртици ,та чак си завира цялата глава вътре l) l) l) после не ме питай как я мия!!! l) l) l) d)
Публикувано: 27 November 2005 - 05:45 PM
Е момичета пак сте се уредили b) може да ги водите на село bl) ми моя крокодил къде да го заведа та тои си е на село b) (град сме от 35 год)освен на изложба до софия ма нали па немаме дърво b) шегувам се b) днеска имахме 15 човека гости та се почуди на кои да изджавка първо. b) после се укроти и всичко мина нормално b) b) чафи
Публикувано: 27 November 2005 - 11:19 PM
Ехооо,здравейте! Върнахме се живи и здрави и много,много намачкани bl) Ако знаете каква атракция бяхме в Търново...тя де,не аз-мен ме ползваха за бюро информация.Отначало бях изненадана,после очарована,а накрая леко нервна-ама то като вляза в магазин и продавачките не ми даваха да разгледам закачалките-накачулват се отгоре ми да и се радват и аз постоя си така няколко минутки,та си изляза от магазина NN В хотела нямахме проблеми-тайно влязохме,тайно озлязохме-тя не лае много и това ни предпазва.Изненадана съм обаче ,че в заведенията нямат нищо против нея-вярно тя стой в ръцете ми,но все пак?! Някога правили ли са ви проблеми,че сте с малките в ресторант или кафене?И още нещо ,което много ме притесни-пусках я няколко пъти на земята с надеждата,че ще се изпишка и едни огромни кучета изникваха отникъде и се стрелваха към нея с кръвнишки гладен поглед!Е на страха очите са големи,но....ми ако и направят нещо-тя е доста апетитна мръвка!Кажете ми,моля ви вас не ви ли е страх ?!
Публикувано: 27 November 2005 - 11:31 PM
А относно запознанствата с други четириноги-запознавали сме нашата фръцла с две котки-едната е моята котана в родителите ми-тя я хъхка,гледа зло,цялата настръхва и бяга от стаята,а другото коте е на кандидат-свекървата,има прекрасна ангорска котка,която обаче е толкова безпардонна,че подминава Шери като малка гара и изобщо не и обръща внимание.И в двата случая нашата беше толкова неориентирана,че май не разбра какво става l) Котетата в това отношение са малко опасни-колкото и да са хрисими,пазят територия и от страх могат да направят нещо лошо,така че много внимателно!До утре l)
Публикувано: 28 November 2005 - 10:25 AM
Здравейте r)
Галя ще пробвам да и сложа снимката, но не обещавам, защото не съм влизала и..... bl)
Гледам добре сте си побъбрили bravo Sheri се е завърнала и всико е било наред super
Е, с гушкането - няма как, невярвам, че някой може да устои на твоята "фръцла" b) l)
Големите кучета, по принцип не нападат малки d) но ти си я пази bl)
Целувки на всички w)
Галя ще пробвам да и сложа снимката, но не обещавам, защото не съм влизала и..... bl)
Гледам добре сте си побъбрили bravo Sheri се е завърнала и всико е било наред super
Е, с гушкането - няма как, невярвам, че някой може да устои на твоята "фръцла" b) l)
Големите кучета, по принцип не нападат малки d) но ти си я пази bl)
Целувки на всички w)
Публикувано: 28 November 2005 - 01:10 PM
Да по принцип не нападат,но зависи от стопсинитеи от кучето...! Тоя номер с ``безпардонната котка``и аз съм го наблюдавала! l) l) l) d) Понеже мойта дакелка обича да гони котките,а те изобщо не се притесняват от нея!
l) d) Дори,когато един ден Леа излиза на двора на блока и вижда една котка на пейката....и котката я вижда,но познай дали си направи усилие дори да стане! l) l) l) Е имало е случеи ,в които са я драскали ,но не не сериозно! r) d) d)
l) d) Дори,когато един ден Леа излиза на двора на блока и вижда една котка на пейката....и котката я вижда,но познай дали си направи усилие дори да стане! l) l) l) Е имало е случеи ,в които са я драскали ,но не не сериозно! r) d) d)
Публикувано: 28 November 2005 - 04:25 PM
Галя исках да ти кажа точно това не се стресираи bl и аз си признах че много го изживявам като му има нещо на чафи bl) и като нищо ще вида корена на китката некои път. l) Та исках да те успокоя да не се вълнуваш като мен и ти b) че не е много за предпочитане.То земе че им мине точно като на куче а аз след тва едвам заспивам от притеснение.Напускала съм заведение защото децата ми се обаждат че е повърнал s) и аз ще смачкам някои с колата от бързане да вида кво му е s) а тои просто е ял за двама и му дошло в повече. l) Разбираш ли ме правилно l) Ако знаех че така ще се привържа и ще се притеснявам и ще го обичам толкова много w) честно да ви кажа нямаше да го взема s) дали защото го чувствам като бебе s) че е един такъв дребен исладък s) не знам как да не се вживявам толкова bl) d) чафи
Публикувано: 28 November 2005 - 05:07 PM
Не зная що за човек трябва да си,за да не се привържеш към малките сладури-та те са като бебета-искат грижи и разчитат на теб!Не могат сами да си отворят хладилника ,да си пуснат печката или да си сипят вода...а са толкова любвеобилни.Само си помислете-колко хора ви се радват толкова истински и всеотдайно! w)
Публикувано: 28 November 2005 - 05:11 PM
Eй Чафи, още малко и ще ме разревеш r)
Всички сме така,,,, само гушкане и цункане не става.
Трябва от време на време да се шашкаме oleeee пък и всички дето сме си взимали кучета сме знаели, че ще е така, ама.......
Моите синове доста съм ги наказвала заради Чочо oleeee докато поотрасне.
Ама ся за БЕКА си знаят и си отварят очите bl)
Всички сме така,,,, само гушкане и цункане не става.
Трябва от време на време да се шашкаме oleeee пък и всички дето сме си взимали кучета сме знаели, че ще е така, ама.......
Моите синове доста съм ги наказвала заради Чочо oleeee докато поотрасне.
Ама ся за БЕКА си знаят и си отварят очите bl)