Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#3281 Потребителят е офлайн   LondonAfterMidnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 March 2007 - 01:32 PM

Мерси l) Вече спокойно ще си хапваме любимия грейпфрут заедно w)

#3282 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 01 March 2007 - 01:52 PM

Честита Баба Марта !!!! Бъдете живи и здрави и стопани и любимци victoryVVV .
Брях, Лина , все ме смайваш oleeee

#3283 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 01 March 2007 - 01:54 PM

Ей, Лондон......добре дошъл!! Давай снимки , че да се запознаем b) и да видим грепфурта как си го хапвате dribble

#3284 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 01 March 2007 - 02:11 PM

Ч е с т и т а Б а б а М а р т а !!!

Вързахте ли вече мартенички на любимците!!!Д са ви живи и здрави нека още дълги години да ви радват!!! d)

И като сме тръгнали с пожелания нека да си пожелаем да няма повече страдание за милите кученца и животинки по целия свят!!!Дано вече да не страдат заради човешката глупост!!! s)

Ч!!!Б!!!М!!!

Прикачени файлове

User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3285 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2007 - 04:45 PM

Честита Баба Марта и от нас. Да сте много здравички и кучетата и стопаните им!

#3286 Потребителят е офлайн   wild_girl_with_the_wolves Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 March 2007 - 06:58 PM

Здравейте! Преди малко се регистрирах и имам да питам тооолкова много неща. Имам едно сладко мини пинчерче на 45 дни. Казва се Бъки и е такъв сладур,но има някои проблеми. Взехме го преди 5 дни и всяка нощ квичи към 3 часа. Първата нощ беше 3 пъти, след това 2 пъти и предишната нощ квуча само един път,но незнам как да го успокоявам. Сега му дадох едно плюшено еленче от кока кола да се гушка в него.
Искам да попитам на каква температура трябва да се гледа? Ние имаме климатик и го гледаме на 24С но по някой път Бъки трепери и незнам от какво е. rungrey Също така прочетох от този форум и го храним с каша от бяло месо,ориз,бебешко мляко,моркови и извара,но ни притеснява това,че когато ходим е доста течно и се пристесняваме дали не е болен.

#3287 Потребителят е офлайн   wild_girl_with_the_wolves Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 March 2007 - 07:01 PM

И да не забравя

Ч[COLOR=red][SIZE=7]
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
ПОЖЕЛАМ ВИ ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И НА ВСИЧКИ ЖИВОТНИ НА ЗЕМЯТА

#3288 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 March 2007 - 07:45 PM

wild_girl_with_the_wolves---виж в къщата на кучето.Има тема за храненето--чети там.
Трепери защото му е студено--слагай го на електрическо одеяло.А през ноща и наште са скимтели--гушни го при теб и проблема ти е решен с квичането b) но в същия момент се сдобиваш с още по голям проблем l) нема отърване от палето w)

#3289 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2007 - 08:46 PM

аз моето куче още щом си го взех от първата вечер си наня при мен и не съм имала проблеми!!!ако кучето ти е само вечер напълно е нормално да скимти ........все пак на мъничето му липсва маичината близост ако мога така да го нарека
при теб ли спи???????

оле като се сетя как съм стояла на тръни цяла вечер да не случайно нещо
да я затисна s) и се получи следната картинка Съни се разполага на цялото легло а кака и почти въздушно

#3290 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2007 - 09:01 PM

Цитат

. Също така прочетох от този форум и го храним с каша от бяло месо,ориз,бебешко мляко,моркови и извара,но ни притеснява това,че когато ходим е доста течно и се пристесняваме дали не е болен.

Честито да ти е жив и здрав мъника .Нещо не можах да разбера как така каша няма такова нещо вариш му пилешко без кожата и ориз .Може от млякото да ви идва проблема на едно от другите бебета то му създаваше проблем .По добре му го махни млякото и виж какъв ще е резултата може да мине и без него достатъчно е голямо d) моркова можеш да му даваш и цял да си гризка така ще си чеше зъбките малко ще има из цялата къща но ти свиквай .Трепери мъника защото му е студено сложи му електрическа възглавничка поставено в найлон и завито с чаршафче да му е топличко или грейка с топла вода аз така правих със Сарка и е по безопасно от електрическата възглавничка.Трябва да знаеш че вземеш ли го d) да спи при теб после няма оттърване аз съм ставала в 3 -4 -5 сутринта накрая ми писна и я взех при мен да спи .Така че чети във форума има много хубави работи написани само че трябва да търсиш и четеш . super best

#3291 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2007 - 09:48 PM

Днес на Съни и сложих мартеничка и да ви кажа доста трудно го изживява s) постоянно се чеше и ходи странно сякаш я е страх от мартеничката я тя е отпусната и съм я срязала да не и виси s) За мое голямо разочарование ще я махам

#3292 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 02 March 2007 - 12:43 AM

wild_girl_with_the_wolves , вземи на кученцето си Роял Канин ранула за захранване. Ако е на 45 дни дори и да е от дребните ще може да се справи . Ако прояде от тях на първо време(поне седмица) не давай друга храна , за да се стабилизира стомахчето и да няма рядко ако. И , както са ти казали , спри млякото и сложи ел .възглавница или облечи кученцето . Розстройството може да се получи и от простуда.
Съни , и моите се дръгнат и ходят като наакани ама аз ще ги потормозя и няма да им махам мартениците brows brows Пък Лина ако се обади на зоополицаите ,че ги тормозя , аз вече имам доказателство за издевателство върху Чафунката малко по -нагоре brows и ще се наложи да си мълчи . victoryVVV

#3293 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2007 - 02:07 AM

ооооо Анче тогава и аз ще направя като теб много ми е забавна има някакви супер странни движения и малко да си призная се забавлявам за нейна сметка ноооо все едно не съм го споменала b) b) b) b) b) много ми е хубавка с тази мартеничка и даже стана по послушна щото я е страх!!!
единственото което ме притеснява е това че като види някой и ако му се радва чуркааа s) s) s) а вече е на 5 месеца :((((

#3294 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2007 - 07:58 AM

sunny_ не се притеснявай Сара също го прави тоя номер но само като види майка татко и сестра ми не знам какво толкова се вълнува може преди това да е пишкала но прави пиш като ги види . w) По лошото е голямо куче 40 кг. от радост да те препишка на комшийката d) го прави и аз си имам едно на ум l)

#3295 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2007 - 09:38 AM

ами аз си мислех че със времето ще отшуми!.. bl) Съни препикава всички без значение .....за това пък аз не им давам отначало като я видят да и се радват а чак като се успокой малко l) d)

#3296 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 02 March 2007 - 09:53 AM

bravoS Съни, това е начинът да се откаже от препикаването. Това е признак за подчинение и ако я игнорирате когато ви види и чак като се успокои и обърнете внимание и ще се оправи 1super

#3297 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 March 2007 - 10:16 AM

Цитат

sunny_ не се притеснявай Сара също го прави тоя номер но само като види майка татко и сестра ми не знам какво толкова се вълнува може преди това да е пишкала но прави пиш като ги види . w) По лошото е голямо куче 40 кг. от радост да те препишка на комшийката d) го прави и аз си имам едно на ум l)

По лошото е голямо куче 40 кг. от радост да те препишка на комшийката d)

Гале падам--то голям купон да срещнеш комшийката с кучето та да си побъбрите
l) l) l)
И аз вчера вързах мартеничка на Чафката--застина на място с поглед вперен в най-долния рай на пердето b) Мина ми през ум че няма да има фото сесия и се опитах да я махна(беше на вратлето като я сложих с нахлузване)еее побесня oleeee едвам я махнах искаше да ме яде.А от оня ден съм на антибиотик заради маца--ухапа ме на няколко места и ме надраска яко s) и сега с Чафи действах само с лявата ръка.
Вчера отидох до моя интернат за кучета--да ги нахраня w) взех че изтървах Бобчо на улицата.30 мин не мога да го прибера--залепи се за една ограда която е собственост на един пит--оня от вътре моя от вън.Аз не бях обръщала внимание--но из която ограда мина Боби все имаше куче вътре.Тоя Бобчо е голям лигльо---не го лаеха с яд кучетата те тичаха от вътре той от вън--опашките им вирнати нагоре и непрекъснато в движениеwink даже по едно време дигна крак и опика пита по муцуната. r) Имаше жени седнали на пейка и ми казват че пита е лош--бил умъртвил кучета влезли в двора bl)

#3298 Потребителят е офлайн   jechkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2007 - 10:57 AM

колко струва пинчер от развадник?

#3299 Потребителят е офлайн   wild_girl_with_the_wolves Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2007 - 01:43 PM

Нормално ли е Бъки да не иска дапие вода???
Слагаме му я с месото и морковите да ги сдъвче без да се задави,но когато му дадем отделно в купичка и не еска да пие? Дали е така защото е още малък?
А относно това за пишкането като порасне ще го науча като дойде у нас някой който не харесвам и като го гушне Бъки да му даде приятна изненада b)

днес като си играех с Бъки и забелязях че има 6 пръста!!
Първо си помислих,че ми се привижда и ги преброих,но пак излязоха 6!
На съвсем крайното пръстче,което не е до другите име 2 нокътя.
Странно а? bl)

#3300 Потребителят е офлайн   LondonAfterMidnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2007 - 02:24 PM

И моя Кимиконджул почна от няколко седмици за припишква като се прибера или като ще излизаме и му слагам дрешката. Вече като се прибирам гледам да не му обръщам много внимание в началото, да се поуспокой малко и после го нападам здраво b) w)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни