Мини Пинчер
Публикувано: 01 March 2007 - 01:52 PM
Брях, Лина , все ме смайваш oleeee
Публикувано: 01 March 2007 - 01:54 PM
Публикувано: 01 March 2007 - 02:11 PM
Вързахте ли вече мартенички на любимците!!!Д са ви живи и здрави нека още дълги години да ви радват!!! d)
И като сме тръгнали с пожелания нека да си пожелаем да няма повече страдание за милите кученца и животинки по целия свят!!!Дано вече да не страдат заради човешката глупост!!! s)
Ч!!!Б!!!М!!!
Прикачени файлове
-
6tarkel.jpg (9.99K)
Брой сваляния: 43

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 01 March 2007 - 04:45 PM
Публикувано: 01 March 2007 - 06:58 PM
Искам да попитам на каква температура трябва да се гледа? Ние имаме климатик и го гледаме на 24С но по някой път Бъки трепери и незнам от какво е. rungrey Също така прочетох от този форум и го храним с каша от бяло месо,ориз,бебешко мляко,моркови и извара,но ни притеснява това,че когато ходим е доста течно и се пристесняваме дали не е болен.
Публикувано: 01 March 2007 - 07:45 PM
Трепери защото му е студено--слагай го на електрическо одеяло.А през ноща и наште са скимтели--гушни го при теб и проблема ти е решен с квичането b) но в същия момент се сдобиваш с още по голям проблем l) нема отърване от палето w)
Публикувано: 01 March 2007 - 08:46 PM
при теб ли спи???????
оле като се сетя как съм стояла на тръни цяла вечер да не случайно нещо
да я затисна s) и се получи следната картинка Съни се разполага на цялото легло а кака и почти въздушно
Публикувано: 01 March 2007 - 09:01 PM
Цитат
Честито да ти е жив и здрав мъника .Нещо не можах да разбера как така каша няма такова нещо вариш му пилешко без кожата и ориз .Може от млякото да ви идва проблема на едно от другите бебета то му създаваше проблем .По добре му го махни млякото и виж какъв ще е резултата може да мине и без него достатъчно е голямо d) моркова можеш да му даваш и цял да си гризка така ще си чеше зъбките малко ще има из цялата къща но ти свиквай .Трепери мъника защото му е студено сложи му електрическа възглавничка поставено в найлон и завито с чаршафче да му е топличко или грейка с топла вода аз така правих със Сарка и е по безопасно от електрическата възглавничка.Трябва да знаеш че вземеш ли го d) да спи при теб после няма оттърване аз съм ставала в 3 -4 -5 сутринта накрая ми писна и я взех при мен да спи .Така че чети във форума има много хубави работи написани само че трябва да търсиш и четеш . super best
Публикувано: 01 March 2007 - 09:48 PM
Публикувано: 02 March 2007 - 12:43 AM
Съни , и моите се дръгнат и ходят като наакани ама аз ще ги потормозя и няма да им махам мартениците brows brows Пък Лина ако се обади на зоополицаите ,че ги тормозя , аз вече имам доказателство за издевателство върху Чафунката малко по -нагоре brows и ще се наложи да си мълчи . victoryVVV
Публикувано: 02 March 2007 - 02:07 AM
единственото което ме притеснява е това че като види някой и ако му се радва чуркааа s) s) s) а вече е на 5 месеца :((((
Публикувано: 02 March 2007 - 07:58 AM
Публикувано: 02 March 2007 - 09:38 AM
Публикувано: 02 March 2007 - 09:53 AM
Публикувано: 02 March 2007 - 10:16 AM
Цитат
По лошото е голямо куче 40 кг. от радост да те препишка на комшийката d)
Гале падам--то голям купон да срещнеш комшийката с кучето та да си побъбрите
l) l) l)
И аз вчера вързах мартеничка на Чафката--застина на място с поглед вперен в най-долния рай на пердето b) Мина ми през ум че няма да има фото сесия и се опитах да я махна(беше на вратлето като я сложих с нахлузване)еее побесня oleeee едвам я махнах искаше да ме яде.А от оня ден съм на антибиотик заради маца--ухапа ме на няколко места и ме надраска яко s) и сега с Чафи действах само с лявата ръка.
Вчера отидох до моя интернат за кучета--да ги нахраня w) взех че изтървах Бобчо на улицата.30 мин не мога да го прибера--залепи се за една ограда която е собственост на един пит--оня от вътре моя от вън.Аз не бях обръщала внимание--но из която ограда мина Боби все имаше куче вътре.Тоя Бобчо е голям лигльо---не го лаеха с яд кучетата те тичаха от вътре той от вън--опашките им вирнати нагоре и непрекъснато в движениеwink даже по едно време дигна крак и опика пита по муцуната. r) Имаше жени седнали на пейка и ми казват че пита е лош--бил умъртвил кучета влезли в двора bl)
Публикувано: 02 March 2007 - 01:43 PM
Слагаме му я с месото и морковите да ги сдъвче без да се задави,но когато му дадем отделно в купичка и не еска да пие? Дали е така защото е още малък?
А относно това за пишкането като порасне ще го науча като дойде у нас някой който не харесвам и като го гушне Бъки да му даде приятна изненада b)
днес като си играех с Бъки и забелязях че има 6 пръста!!
Първо си помислих,че ми се привижда и ги преброих,но пак излязоха 6!
На съвсем крайното пръстче,което не е до другите име 2 нокътя.
Странно а? bl)