Мини Пинчер
Публикувано: 08 March 2007 - 08:22 PM
пред блока ми се лута загубен домашен пинчер. мъжки, жълт. личи си, че е загубени милия, щото отказва храна и само се оглежда. за съжаление не мога да го прибера. не е агресивен, а много много изплашен. ако някой може да помогне с временен дом нека ми пише на лични.
дано не се разболее на тоя студ.
става въпрос за лозенец, бул. арсеналски
дано не се разболее на тоя студ.
става въпрос за лозенец, бул. арсеналски

Публикувано: 08 March 2007 - 08:40 PM
Моля ви опитайте да го хванете . В паниката и тъмното може да го убие кола или кучета. Пишете обезателно какво е станало . Стискам палци и се моля. worthy cry2
Сега като прочетох това и направо ми идва да хукна към София , но уви.
Благодаря на всички за пожеланията и честитките cheers
Лина , време му беше да го дадеш мъника. Не се притеснявай , нали пак ще може да го виждаш.
Сега като прочетох това и направо ми идва да хукна към София , но уви.
Благодаря на всички за пожеланията и честитките cheers
Лина , време му беше да го дадеш мъника. Не се притеснявай , нали пак ще може да го виждаш.
Публикувано: 08 March 2007 - 08:42 PM
мога да го хвана. тръгна след мен до магазина и там остана. но не мога да го прибера. ако някой може само за тази нощ да го приюти, мога да го хвана още сега. но няма къде да го сложа. дайте да измислим нещо, че наистина може да му се случи нещо. тук има бездомни кучета. къде може да го настаним за тази нощ, щото утре може вече да не е тук. хилтън не е много близо до нас все пак.

Публикувано: 08 March 2007 - 09:02 PM
Оф, нямам координати, а и за първи път го виждам момичето. Каза, че майка му го извела, но го подгонило някакво хъски. Плачеше милата и й помогнах да го търсим. Бяха се организирали. Майка й и баща й също обикаляха в квартала. И аз не мога да го взема, имам азиатец.
Публикувано: 08 March 2007 - 09:26 PM
Маза нямате ли ? Между етажна собственост , която се заключва .... Или някой строеж където да го затворите...де да знам и аз се чудя.
Публикувано: 08 March 2007 - 09:31 PM
Това , че няма къде да го прибирете не ви оправдава! Непонятно ми е как можете да го оставите навън, още повече като знаете , че някой го търси. Това не е хъски, това е малко кученце, не издържа на студ и всичко може да му се случи. a)
Публикувано: 08 March 2007 - 09:37 PM
seska е права . Това малко същество и в банята или тоалетната или килера да го сложите цяла нощ ще седи като препарирано или малко шум няма да ви попречи. А и както е уплашено сигурно ще спи без да мърда цяланощ. Моля те ,Дени , прибери го !!!! Ще зарадваш много хора и няма да помнят този ден с тъга.
Имам лошо предчувствие , че ако не го прибереш ... s) angelpik
Имам лошо предчувствие , че ако не го прибереш ... s) angelpik
Публикувано: 08 March 2007 - 10:08 PM
я, по-спокойно, моля ви. намери се човек, който да го прибере, но вече го няма. проверих всички обяви за загубени пинчери и пратих смс-с на трима. нямам представа кога са го загубили. ако някой намери контакти на хората загубили пинчера си около хилтън да ми ги прати или да им каже, че мъжки, жълт пинчер е забелязан в пресечка на продължението на булевард Арсеналски. пресечката се казва улица Попово.

Вход

Горе
Цитиране +