Мини Пинчер
Публикувано: 13 March 2007 - 11:18 PM
Сори ама нямам време да прочета кво сте писали-то много чудо,много нещо бе...!!! bl)
Ама имам мноооого за разказване... w)
Та накратко:
1.Имаме си нови приятели,с който се видяхме на живо от сайта са..Аретка и Джокова както и Ели!Само Арета и Бети и Прити естествено бяха кучетата на срещата,но е супер!Всяка неделя се събираме,сега тази неделя бяхме на рожден ден на Арета и видях и приятелката и Съни--страхотни кучета са!
2.Ще си орагнизираме изложба-ние там дето ходим на срещите и сега се обучаваме(от днес)и вече поооочти знаем стойката--само малко предните крака са праблемни,но ще ги оправим...!Ето така изглежда стойката и сега:

Имам и доста снимки,но ще ги пусна по нататък!
Да се оправят болните по-бързо!Успех! super best

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 14 March 2007 - 09:41 AM
Ето ги Стефи и Лили. Лили стои само при бебетата и едвам я карам да яде , изобщо не ги оставя. Невероятно майче е w) w)
Прикачени файлове
-
070112_100838.jpg (28.39K)
Брой сваляния: 36
Публикувано: 14 March 2007 - 09:51 AM
Намаляйте си снимките че компа се чуди кво става a)
При нас нищо интересно--Чоко и Чафи по цял ден са заедно.Нямат време за почивка през деня та вечер като вземат Чоко се мятал от високо да си ляга b)
Тук са на терсата --обичат да се припичат на слънце w)
Прикачени файлове
-
SSA42165.JPG (194.63K)
Брой сваляния: 38
Публикувано: 14 March 2007 - 02:33 PM
Анче много са сладки и двете!!! w)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 14 March 2007 - 03:39 PM
Лина ами ти да си го вземеш този дребосък да си спи у вас wink той все едно е на детска градина
Публикувано: 14 March 2007 - 10:39 PM
Завърнах се да! r)
Прити се справя още по-добре!Ще пусно още една снимка да видите днес какво успях да напрвим!
Маги,успех и на тебе със стойката и тренировките--трудничко си е! 1super !!
Сашик как е кучинята?! s)
Лина,Лина(стига да не бъркам името)..много са готини тея двамката..тен хващат,а..ауу че са суетни!! b) l) w) w) Да им изядеш дрисливите дупенца ей!!
Ето я Прити във днешната стойка! w)
Прикачени файлове
-
S8000620.JPG (122.61K)
Брой сваляния: 38

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 14 March 2007 - 11:04 PM
Лина ,тея двамата са като братчета , малко като Пижо и Пенда са в цвета. Много са готини и всеки път като ги видя на снимка ме е яд , че не мога да ги нагушкам.
Гале , как е Сарка?
Вале , браво , учете се bravoS и си личи че бързо възприема Притка.
Маги , ти ли учиш БОКчетата или баща ти ?
Публикувано: 15 March 2007 - 01:05 AM
Публикувано: 15 March 2007 - 02:41 PM
Анче аз ги уча.Чертая си едни линийки като на ринг и да се учат да тичат.Връзвам им една връвчица и ги пускам,като ги викна и дойдат им давам награда.Вчера успях да ги научих да скачат по мен на два крака.(то по принцип те си го знаят от малки l) )

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 15 March 2007 - 02:52 PM
Прикачени файлове
-
Zwergpincher.jpg (22.11K)
Брой сваляния: 48

Публикувано: 15 March 2007 - 02:53 PM
Прикачени файлове
-
Zwergpincher3.jpg (36.82K)
Брой сваляния: 49

Публикувано: 15 March 2007 - 02:54 PM
Прикачени файлове
-
Zwergpincher4.jpg (22.41K)
Брой сваляния: 49

Публикувано: 15 March 2007 - 02:57 PM
Прикачени файлове
-
0000.jpg (125.42K)
Брой сваляния: 56

Публикувано: 15 March 2007 - 03:30 PM
^pretty^, Maggie как така решихте да се занимавата с толкова трудно и сериозно нещо -БРАВО НА ВАС bravoS
тази седмица взех на съни някакво пастетче на dog show и я храня едновременно с него и с гранулки на роял канин .надявам се че няма да и навредя нещо като и ги смесвам, обаче е много слаба а пък е страшна лакомница b)
аз от доста време се засичам в квартала с един боксер и се получават доста конфузни ситуации понеже моито куче е на повод а боксера не и доста ни се нахвърля уж да ни види обаче е краино неприятно когато голямо куче ти се изправя по тялото едно че е доста мръсно конкретно това куче, друго че има доста петна с окапала козина и някакси ми се обезсмисля лечението на моето a) s) доста ме притеснява защото като ми се изправи отгоре и не мога да мръдна а съни я е страх че и стопанката нищо не му вика s) s) s) s) s) s) s) s)
Публикувано: 15 March 2007 - 03:36 PM

Вход

Горе
Цитиране +