Цитат
Познах я b) пинчерката и е много хубава. А другото , което е по-слабичко то по-младо ли е ?Явно има доста добри минипинчери в Израел bravoS
Цитат
Още са малки за даване .Има кандидати за тях ама нещо започва аз да ставам първияткандидат r) За мое учудване Лиля ги прави бомбички и все ги тъпче. Започват да се заиграват вече и си личат разликите в характерите. Това с светлото е голяма щуротия и аз и увеличавам лошите навици l) Като я взема и ми изяжда ушите,аз се спуквам от гъдел и смях и е много гризлива все ми дъвче пръстите да си играе. Очичките и гледат като на малко хитро дяволче и все дебне да се приближи и на бързичко да ти умие очите и да те нацелува с малкото езиче w) .Черничката е по-кротичка и свенлива, също се закача , но не нахалства. Гледа малко тъжно и се чуди .Не знам защо , но тя е много мазничка в буквален смисъл, а само 20 г им е разликата. Ушетата им са почти изправени вече. Променят се и скоро ще са за ваксинка. Както се каня да не ги давам отрано просто не знам как ще се разделя с тях,а са обещани.....направо не ми се мисли. Снощи не мога да ида да си легна все ги мачкам ,а и те не протестират.