Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4381 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 02 October 2007 - 07:12 PM

Анче--онемях бе момиче.Бях и в темата на чихито и на той териерчето :)прекрасни сте :-*
Бончо да го държите на високо--в кутия върху телевизора  ; да не го настъпите Dсъвсем ми се вижда слабичък.Такава ли си е породата? Каката как гордо води Юрий :-*
Катрина  с  колко бройки си  напълнила апартамена? Вие не се спирахте по рано със Стас от разходки.Сега на кой ги харизвате гадинките или спряхте да ходите?
За всички които се чудят кой е choko ---това е майката е на ей тоя пикльо ;D

Прикачени файлове

#4382 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 October 2007 - 07:48 PM

напълнихме много къщата - вярно е - и вече направо изперквам :(
щото то не е котка, то не са 3 броя кучета, та две големи...а нали знаеш че сме сме си в две стаи и на квартира  ;D хората около нас не знам кога ще ни изгонят  ;D

инак за ходенето - пак го правим, само последния месец е много трудно щото си имаме едно болно куче и много грижи покрай него, а не можем с него да ходим и .... а като тръгнем нанякъде всичко с нас :)

сега си купих място в едно село на 20 км от София и ще правя дървена къща за всички животники = тогава още можем да се множим  :-*
User's Signature

Качена снимка

#4383 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 03 October 2007 - 10:12 PM

Цитат

Ан4е тук съм ве4е...много близо до теб!! :-*

Супеееер  :) скоро ще се видим , само да насмогна със задачите , че Стефито е малка ученичка вече  :-*

Катрина , ми и вие ли така като у нас сте се развихрили.....то да не е заразно през форума... ::) :D

#4384 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 October 2007 - 07:31 AM

Здравейте  :)Анче много сте сладки успех желаем на малкия сладур  сигурно е заразно от едно пинчи след това да напълниш къщата с гадинки  ;)Анче плаче ли малката сладуранка в яслата не и ли липсват четирикраките приятели.Да я намачкаш и нацелуваш и снимки да сложиш  :-*
Сарка в момента е много нещастна майка ми е продала и последното коте а то беше любимеца на Сарка сега като отидем и започва да обикаля къщата и двора да го търси и плаче за него сега започнах да съжалявам че не си го взех у нас .

#4385 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 October 2007 - 03:59 PM

Галя ти си виновна да страда Сарка >:(
Чафи и приятелка ;D

Прикачени файлове

#4386 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2007 - 02:03 PM

Здравейте и от нас.Ние се поизгубихме малко,защото не ми остава много свободно време да пиша,иначе следя какво става в темата... ;) ;) ;)
Ричко има нови снимки от разходка в гората,беше много смешен и не искаше да си тръгва,ние си тръгваме и се отдалечаваме и го викаме,а пък той си се оглежда и си дреме под един бор.

Прикачени файлове

User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4387 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2007 - 05:47 PM

Галя ти си виновна да страда Сарка >:(
Чафи и приятелка ;D

Лина признавам си грешката и на мен ми стана мъчно но другия път ще и взема бебе  :'(Чафи има много хубава приятелка прилича на САРИЧКА а бебета ще имате ли  ;)
ailan и на Сара много и харесва като я водим в гората тича без умора а по някое време се скатава някъде ние я викаме но тя не идва може да е близо до мен но не реагира като я видя и се карам а тя идва да ми се радва .

#4388 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 October 2007 - 06:40 PM

На въпроса дале ще се имаме бебета----май ДА.Но те ще са повече техне отколкото мои.Ще видим.
А Ричко е само за гушкане :-*
Това е Чафун след като изпратихме Чери(малиии къв е тъжен)

Прикачени файлове

#4389 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2007 - 11:41 PM

Абе хора споделете килограмите на вашите пинчовци,защото си мисля,че моето момче май е леко дебеличък.Около 2 600 е.но ми изглежда доста дебеличък,незнам дали на снимките си личи.Като се сгуши и вратлето му прилича на шар пей ;D ;D ;D ;D,образуват му се едни гънчици.

Прикачени файлове

User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4390 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 06 October 2007 - 06:29 PM

Оххх и при нас така--с гънки ;Dнамалих яденето та да видим.То докато ме нямаше 20 дни са му разтегнали стомахчето на Чафи >:(

Прикачени файлове

#4391 Потребителят е офлайн   viki17 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2007 - 09:28 PM

Здравейте! Отдавна не сме писали, понеже нямам много време. Всички са адски сладки маймунчици и маймунчовци. Джерка си намери нова приятелка. До нас се нанесе едно наво момиче и тя има мини пинчерче- момиченце.Двете с Джери си станаха дружки. :)    Целувки на всички!

#4392 Потребителят е офлайн   abaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2007 - 05:08 PM

Здравейте и от нас! Имаме женско пинчерче Джеси,

Качена снимка

което на 17.10.2007г има рожден ден и става на 1годинка! Много е палава и игрива и много си я обичаме! Нямах време да изчета цялата тема, дано не повтарям въпросите си. Кажете кога си изправят ушичките за постоянно? Нашата Джеси на моменти ги изправя, на моменти са клюмнали: http://www.snimka.bg...7...=1&photo=57 Да не би, да трябва да и давам нещо по специално, калция как го давате отделно ли? А и не съм сигурна дали не трябва да се купират ушетата, за да стоят така. На нашата ми се струват че са големи и закръглени, това от породата ли е? На нас ни го изпратиха непознати от друг град, и нищо не знам за родословието и, даже и опашлето те са и го рязали. Искахме повече домашен любимец, отколкото куче с родословие. Не сме ходили на ветеринар, имаме близък който гледа ловни кучета и той и поставя всички ваксини, но не е съвсем наясно с декоративните породи. В албума ни има доста снимки, ако можете да кажете нещо за нея много ще сме ви благодарни!
User's Signature

Качена снимка

#4393 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 October 2007 - 06:43 PM

Добре дошли :'(Абака и Джеси
На повечето снимки ушичките ви са изправени.При нас няма пинчи с купирани уши.Джеси изглежда добре--освен ваксините давате ли и обезпаразитяващи?
Разкажи ни нещо повече за нея--с какво я храните--от къде сте?

Прикачени файлове

#4394 Потребителят е офлайн   abaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2007 - 06:48 AM

На повечето снимки сме с изправени ушета, защото сме се "вардили за снимка". През повечето време си е с клюмнали уши, изправя ги когато е настръхнала за нещо- при игра, при лаене... На другите пинчери ми се струват някак по твърди ушенцата, а нашите меееки като копринени. Някой ми беше споменал, че оставали щръкнали след годинката на кученцето, та затова питам и тук, така ли е или да поразпитам ветеринар, ако трябва нещо допълнително да и давам. За храната- не и вземам маркови, от нашите зоомагазини (гр.Добрич) - имат насипна в големи чували, гледам да е поне 5 вида с различни вкусове, подходяща за нейната възраст(за едната се сещам че беше Педигри пал, ама другите не знам). За обезпаразитяване и давам редовно, абе нещо с Е беше,че не ми се рови да търся книжката, детето спи още, 1/4 след 14дни още 1/4 и така на 3месеца. Аз отдавна искам да я заведа при ветеринар, да я огледа, все пак професионално мнение да даде, ама мъжо не и не, ще взама май тайно да я заведа ;D Ние имаме много странни хигиенни навици, сутрин си ходим навън, понякога и през деня, но тя все още някак несигурно дава знак че и се ходи, застава до външната врата и чака, ама аз не гледам все вратата, но като се усетим че липсва известно време и отивам да проверя. А и много мрази да остава сама, в къщи живеем със свекърите и тя от бебе си ходи при тях, и ако я оставим сама, а не долу при баба овършава къщата, изяди ми алуминиевите щори, изпишква се напук на Няколко места по дивана, абе отмъщава си яката. Има два панера и не спи в нито единия, а при нас обикаля ни всички, при всеки се гушка по няколко часа. А и вечер не издържа да не пишка, след доста настъпани локвички, и послах едно килимче за баня на нейното място и се научи там да си пишка Мноого дълъг пост направих, ама толкова много мога да говоря за нея, а не винаги имам време..
User's Signature

Качена снимка

#4395 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2007 - 10:48 PM

Привет на новодошлите.Много се радвам,че ставаме все повече и повече. :yahoo: :yahoo:
Значи по отношение на ушетата моят Ричи ги изправи напълно към 5-6-тия месец.Доколкото съм чувала и чела неизправянето на ушлетата обикновено се дължи на липсата на достатъчно калций,но по-компетентните могат да кажат по-подробно за какво става въпрос.Ние даваме френски калций,мисля че като попиташ във вет.аптека ще ти кажат.Ние му даваме 2 седмици по 1/2 таблетка,после почиваме 2 седмици и така.Знам,че е добре да се дава до годината,но ние наскоро го спряхме,защото се притеснявам да не се получи обратния ефект.
Що се отнася до храната ние ядем всичко-гранулки,манджички,зеленчуци-моркови,краставици,домати,много обичаме солети,пуканки,пържена царевица.Абе малко сме странни по отношение на яденето.

Прикачени файлове

User's Signature

#4396 Потребителят е офлайн   abaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 05:44 PM

Абе май сме го изтървали тоя калций, как пък не съм чула досега за него.. Ние другата седмица навършваме годинка. Да не би да ни останат така клюмнали ушетата?
User's Signature

Качена снимка

#4397 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2007 - 07:32 PM

Всъщност най-добре да се допитате до вет.лекар,защото той ще ви даде най-точна информация.Мисля,обаче че вече е късно да си изправи ушетата,но така е много по-чаровна :blink: :blink: :blink:
Незнам ако почнете с калция от сега дали ще има някакъв ефект,но мисля че няма да има.Въпреки това не се притеснявайте,пинчето ви е много сладко :->) и съм убедена,че и така много си я обичате. :kuchence:
User's Signature

#4398 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 October 2007 - 12:28 PM

Привет на новодошлите !!  :yahoo: Чудесно е да ставаме все повече.
На мен времето взе съвсем да не ми стига  :rolleyes: , но пък е весело. У нас има  една много мила картинка на дойки и бебоци , която  не мога да се въздържа да не я покажа.
Наша Лиля аз реших да не я заплождам , а да и дам почивка , а тя е решила друго. Като видя , че има малки паленца и  след няколкодневно умуване  реши да си прикотка бебетата на Питоши и още едни. дето Пити ги храни. Да , но вчера друга кучка , която не е моя  не можела да се справя с всичките си бебенца и хоп при Питошка. Сега Лили обгрижва и КЪРМИ всички бебета въпреки , че не е раждала. Даже понякога не пуска и Питя при тях иска всичко само за себе си . Вижте я каква е картинка само .

Прикачени файлове

#4399 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 01:27 PM

Ехехе страхотни са,но кое от всичките е по-голямото пинчерче ;Dмного са красивииии :yahoo:

#4400 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 October 2007 - 01:42 PM

Дойка Лили ще я познаете по правите уши  ^_^

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 218
  • 219