Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4601 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 December 2007 - 08:51 PM

;D
User's Signature

Качена снимка

#4602 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 December 2007 - 12:36 PM

Оооо на майка ,шушка :wub:Титко да не е в стрес?Какво ли си мисли--я натрапник ;DСега започва припикаване навсякъде.Няма да им се караш-то това ще е за територия ;D
Разправяй-откъде е ,как, защо.....абе всичко.

#4603 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2007 - 10:40 AM

Много е сладък бебчо  дано да се споразумеят с батко Титко и след месец да не им направи впечатление новото братче да се занимават двамата и да не ревнуват от него .Днес отиваме на контролен преглед да видим какво ще каже чичо доктор за Сарка не можах да се въздържа и да не пиша като го видях малкия чаровник .

#4604 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2007 - 02:54 PM

:yahoo:Върнахме се от чичо доктор държахме се много културно и не създавахме проблем на доктора .Добре е Сарка успокоило се е възпалението продължаваме да се мажем сутрин и вечер с лекарствата пак и сложи антибиотик с 5 дневно действие и в четвъртък сме на контролен преглед да я види дали е започнала да и никне козинка на мястото на раничката .Понеже Анчето ме посъветва да питам за ваксина за гъбичките доктора ми каза че за сега не е необходимо да и се слага защото допълнително се натоварвала имунната система .
Вече имаме сняг Сарка от вчера е много щастлива да скача в него и да си играе въпреки че по някое време започва да трепери и се прибира сама в къщи .Снощи я извеждах в 11.30 вечерта че гледах един филм и докато го изгледах и стана късно толкова беше приятно да си играе в снега който беше още пухкав  и неутъпкан от колите и хората само където не можах да я снимам че веше тъмно .

#4605 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 16 December 2007 - 03:49 PM

Чудесно , Гали , много се радвам за вас. Лечебният ефект на противогъбичната ваксина е изключително голям .

#4606 Потребителят е офлайн   LondonAfterMidnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2007 - 09:50 AM

@tito: и мен много ме вълнува темата как Тито приема новака. Че съм си харесала една бездомна мишка ама тя е голяма, не е бебе и се чудя как ще реагира Кимката. Btw мнооого е сладък пу-пу-пу. Как се казва?

@galia: браво на Сарка за бързото оправяне и доброто държане. А тези антибиотици могат ли да доведат със себе си последващ ефект? 

#4607 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2007 - 06:54 PM

Антибиотика и го слага доктора понеже мястото беше доста възпалено и подуто  сега е по добре.Ваксината за гъбичките се слагала само ако наистина имало нужда от нея иначе не ми я препоръча вета .Голям ми е зор да я мажа тази калпазанка нали раничката и е точно на муцунката и като я мажа първо се вардя да не остана без пръсти и второ трябва да овардя лекарството да не бъде веднага облизано . :oДоктора каза да я мажа и след това да и давам храната така щяла да се залиса и да не обръща внимание на процедурата да ама не още като ме види че отивам да взема лекарствата и се е покрила някъде а после и ядене не поглежда опитвах със салам и др. вкусотийки но не помага .
Какво стана с всички  :sedni!: заваля сняг и трябва да сте около печката а вас ви няма .Лина как е Чафи уважава ли си пингвинката . :blink:

#4608 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 December 2007 - 10:32 AM

Гале още не я е уважил--нещо се повреди момчето ;DТо това ми е най-малкия проблем.Много увеличи яденето,непрекъснато търси да яде.Станал е квадратен.Почнах да му давам по по малко храна,но все виси в кухнята.Крия гранулата и другите лакомства :(
Поне 500 гр трябва да ги свали.

#4609 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 18 December 2007 - 11:02 AM

Ех, Лина , завиждам ти за желанието на Чафунката да си хапва  :wub: :blink:

#4610 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 December 2007 - 11:44 AM

От 3 месеца се каня да дойда във Варна,та дано се наканя вече след нова година.Ще ти покажа как се угоява куче ;Dще наблегна върху Бончо и ще се прехвърля върху другите шушки.Като си тръгна след няколко дни ще си заета да им измисляш диети ;D
И аз съм на диета.Януари месец спрях цигарите и до март вече бях 55 кг(като винаги съм била 47)Сега съм 52 ,но  от как ги пропуших пак миналия месец.Та с Чафун сме на диета.

#4611 Потребителят е офлайн   zara87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 04:42 PM

Здравейте на всички и от нас. Ние сме се покрили тук до печката и не мърдаме оттам. Голям студ е тук. Преди като живеех във Варна така бях свикнала с преспите, силния студен вятър и всичко останало, но откакто дойдох тук така съм се разнежила, че нямам думи. Вчера мъжа ми вика-"Защо дойдохме ние в Майорка да мръзнем само? Уж на топло. хахах. Тук сутрин като отивам на работа е около 2-3 градуса. Как е в България? Има ли сняг?
Нашият малък Анди вече никак не е малък. Сега ще пусна и снимка. Утре ще трябва да ходим на втора ваксина и след около месец ще можем да го извеждаме навън, най после.
Моя приятелка ми каза, че нейното куче докато се научи да пишка навън, минала около година и направо се уплаших.
Иначе вече даваме гранулки ненакиснати и иска все повече и повече.
Честито на Тито. Радвам се че Чафи и Сарка се оправят.
Пишете как е приготовлението за празниците. Сложихте ли елхите вече?

#4612 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 December 2007 - 06:43 PM

Зара--взимаш Анди и го обръщаш на гръб.Направили го?А сега започваш да го целуваш от двете страни на патката(точно там на мекичкото)поне 100-тина пъти.
Седете си в там дето е 2-3 градуса.Тук е по лошо.
Утре Ани идва с Чоко и тия дни ще го оперираме.Май ще го пазя една седмица ,че те искат да странстват с мъжа и.Ще ми маркира навсякъде пак ;D

#4613 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 06:50 PM

Докато Анди е по гръб аз си запазвам мястото точно под предните лапки .Да го умориш този сладур от целувки че нашите вече са големи. :wub:Да си стоите в  Майорка че тука е много студено и заледено имам мускулна треска от жонглирането по улиците днес си изтървах автобуса и докато се прибера пет пъти най малко ми се размина падането  :'(.

#4614 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 19 December 2007 - 01:26 AM

Лина , Бончо наистина има най -голяма нужда от угояване . Той ми е мъката. Стискам палци на Чоко и на майка му най -вече  ;D . Пък ти недей да отслабваш сега , за да не те отвее вятъра през зимата.
Тоя малък сладък Анди станал още по-красив  :wub: и какви дълги кречета...... :wub: :wub: За пишкането не се притеснявай , слагате  някое яке и се извеждате на честичко на вън. През деня има ли някой при него или той стои сам докато сте на работа ?

#4615 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 02:13 PM

Здравейте и от нас.Радвам се,че Анди вече е добре.И аз му изпращам много целувки на този малък малчуган :blink: :blink: :wub:,ама по вратлето от мен.Моя Ричи там най обича да го целуват-под гушката. ;D
Аз се бях притеснила за моя - от вчера един такъв лежи цял ден,не иска да ходи на разходки,не яде,абе все едно не е той.Ама сега вече хапна,пие и вода,едва ли е болен,явно го е натиснал голям мързел.А сега заспа върху раклата ;D ;D ;D - никога не е заспивал там досега.
И ние много много не я отразяваме нашата жена-мечката напоследък,не му е любовно на Ричи.
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4616 Потребителят е офлайн   zara87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 08:32 PM

Здравейте.  Благодарим за целувките на всички. Ако започна да му ги раздавам, ще се разглези още повече, не че не го правя де.
Днес ходихме за втората ваксина и пак се паднахме на некадърния лекар. Първо ни каза, че кучето било смеска между чихуахуа и пинчер, а после му заби ваксината където не трябваше-почти в главичката, а не на врата, после изпусна спринцовката и разля цялата течност върху малкия. Вече ще ходим само при другия лекар. Анди е сам вкъщи само до обяд, и като ни види откача от щастие.
Вече тежим цели 700 грама.
Алиан, при нас нямаме проблеми с мързела-или поне няма да имаме до 1 годинка-иска само да играе да скача и да хапе.
На тази снимка ушичките му са назад. Иначе като ги изправи прилича на хеликоптер

#4617 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 December 2007 - 08:43 PM

Вчере Чоко си дойде от Варна.Целувахме се ,прегръщахме се ..... :wub:Минали из Пловдив и му взели кръв за изследване ,та днес да го оперират.Надула му се веничката на вратлето и не могла веднага да му спре кръвта.Като дойдоха в Ракитово чоко остана у дома да си поиграе с Чафи.Нахраних го и всичко беше ок до момента в който го качих в колата да си го закарам.Като започна да издава някакви звуци все  едно кога колят прасе.Не спря докато стигнем у тях.Ми там като се вдърви и изплези езиче и едвам диша и хрипти.Малеее блокирахме с Ани.Аиде пак в колата и на доктор.Прегледа му врата и като разговаряме каза,че може да е от стрес.Досега се е случвало два пъти да си гълта езика и Ани да го вади.Добре,мина му.Стоях още 2 часа там Чоко се успокои и всичко отмина.Днеска сутринта Ани ме забира тръгваме за Пловдив да го оперират.Взех го у мен на скута и едвам минахме 50 метра и пак така направи.И се върнахме ,не го заведохме.Док му би урбазон и калциев глюконат(май така се казваха)
а ся дайте акъл кво става?
дали го беше страх ,че ще остане у дома без Ани(случвало се е да го пазя и да спи удома)
Дали от това че са му взимали кръв и е уплашен?
Не знам,ама направо си беше нервна криза :o

#4618 Потребителят е офлайн   LondonAfterMidnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2007 - 09:33 PM

Оооо, горката, малка, стресирана душица  :'( ... А той защо си е гълтал езика преди? 

#4619 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2007 - 10:49 PM

ооооооооооо миличкия,голям зор е видял.Аз съм склонна да си помисля,че това може да е от стреса,ама доктора защо му е бил УРБАЗОН????? :o :o
Това е кортикостероид,който се дава при тежки алергични реакции...Незнам,щом доктор ви го е назначил сигурно е правилно,но ми звъчи неуместно.Може би док.е предположил ,че е алергия.На мен лично урбазон ми бият при много тежки алергии,даже имам вкъщи и винаги като пътувам си нося една ампула с игла и спринцовка.
Да не би пинчо да е бил ухапан от нещо???Знам ли.
А ващето мнение за това кога трябва да паднат млечните зъбки какво е?Ричи на 6.01.ще стане на годинка а,още е с млечните и върху тях постоянните.Абе с двойни зъби е като акула..... ;D ;D ;D ;D
Анчето като по-компетентна може да даде акъл какво да го правя.Знам,че понякога се налагало да се вадят,ама не ми се иска да го водя по доктори да го мъчат.Ама не знам последствията какви може да са-сигурно може да направи някакво възпаление ако не се извадят.
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4620 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 11:07 AM

Горкото кученце! Предполагам, че е по-чувствителен и се стресира лесно. Дано всичко е наред.
Вкъщи вече се пооправят нещата ( да не викам дявола, ама..). Чочо поспря да дриска, правихме му тест за парвовироза - отрицателен. Малчо има апетит за трима и е много игрив. Титко в началото бягаше от него, но сега го търси и го закача. Много смешно си играят. Малчо ръмжи, хвърля се, а Титко едва едва го докосва с лапка или го гризка леко по ушетата. Много ми е внимателен маминия, на мен прилича  ;D.
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема