Мини Пинчер
Публикувано: 15 December 2007 - 12:36 PM
Разправяй-откъде е ,как, защо.....абе всичко.
Публикувано: 16 December 2007 - 10:40 AM
Публикувано: 16 December 2007 - 02:54 PM
Вече имаме сняг Сарка от вчера е много щастлива да скача в него и да си играе въпреки че по някое време започва да трепери и се прибира сама в къщи .Снощи я извеждах в 11.30 вечерта че гледах един филм и докато го изгледах и стана късно толкова беше приятно да си играе в снега който беше още пухкав и неутъпкан от колите и хората само където не можах да я снимам че веше тъмно .
Публикувано: 16 December 2007 - 03:49 PM
Публикувано: 17 December 2007 - 09:50 AM
@galia: браво на Сарка за бързото оправяне и доброто държане. А тези антибиотици могат ли да доведат със себе си последващ ефект?
Публикувано: 17 December 2007 - 06:54 PM
Какво стана с всички :sedni!: заваля сняг и трябва да сте около печката а вас ви няма .Лина как е Чафи уважава ли си пингвинката . :blink:
Публикувано: 18 December 2007 - 10:32 AM
Поне 500 гр трябва да ги свали.
Публикувано: 18 December 2007 - 11:02 AM
Публикувано: 18 December 2007 - 11:44 AM
И аз съм на диета.Януари месец спрях цигарите и до март вече бях 55 кг(като винаги съм била 47)Сега съм 52 ,но от как ги пропуших пак миналия месец.Та с Чафун сме на диета.
Публикувано: 18 December 2007 - 04:42 PM
Нашият малък Анди вече никак не е малък. Сега ще пусна и снимка. Утре ще трябва да ходим на втора ваксина и след около месец ще можем да го извеждаме навън, най после.
Моя приятелка ми каза, че нейното куче докато се научи да пишка навън, минала около година и направо се уплаших.
Иначе вече даваме гранулки ненакиснати и иска все повече и повече.
Честито на Тито. Радвам се че Чафи и Сарка се оправят.
Пишете как е приготовлението за празниците. Сложихте ли елхите вече?
Публикувано: 18 December 2007 - 06:43 PM
Седете си в там дето е 2-3 градуса.Тук е по лошо.
Утре Ани идва с Чоко и тия дни ще го оперираме.Май ще го пазя една седмица ,че те искат да странстват с мъжа и.Ще ми маркира навсякъде пак ;D
Публикувано: 18 December 2007 - 06:50 PM
Публикувано: 19 December 2007 - 01:26 AM
Тоя малък сладък Анди станал още по-красив :wub: и какви дълги кречета...... :wub: :wub: За пишкането не се притеснявай , слагате някое яке и се извеждате на честичко на вън. През деня има ли някой при него или той стои сам докато сте на работа ?
Публикувано: 19 December 2007 - 02:13 PM
Аз се бях притеснила за моя - от вчера един такъв лежи цял ден,не иска да ходи на разходки,не яде,абе все едно не е той.Ама сега вече хапна,пие и вода,едва ли е болен,явно го е натиснал голям мързел.А сега заспа върху раклата ;D ;D ;D - никога не е заспивал там досега.
И ние много много не я отразяваме нашата жена-мечката напоследък,не му е любовно на Ричи.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 19 December 2007 - 08:32 PM
Днес ходихме за втората ваксина и пак се паднахме на некадърния лекар. Първо ни каза, че кучето било смеска между чихуахуа и пинчер, а после му заби ваксината където не трябваше-почти в главичката, а не на врата, после изпусна спринцовката и разля цялата течност върху малкия. Вече ще ходим само при другия лекар. Анди е сам вкъщи само до обяд, и като ни види откача от щастие.
Вече тежим цели 700 грама.
Алиан, при нас нямаме проблеми с мързела-или поне няма да имаме до 1 годинка-иска само да играе да скача и да хапе.
На тази снимка ушичките му са назад. Иначе като ги изправи прилича на хеликоптер
Публикувано: 20 December 2007 - 08:43 PM
а ся дайте акъл кво става?
дали го беше страх ,че ще остане у дома без Ани(случвало се е да го пазя и да спи удома)
Дали от това че са му взимали кръв и е уплашен?
Не знам,ама направо си беше нервна криза :o
Публикувано: 20 December 2007 - 10:49 PM
Това е кортикостероид,който се дава при тежки алергични реакции...Незнам,щом доктор ви го е назначил сигурно е правилно,но ми звъчи неуместно.Може би док.е предположил ,че е алергия.На мен лично урбазон ми бият при много тежки алергии,даже имам вкъщи и винаги като пътувам си нося една ампула с игла и спринцовка.
Да не би пинчо да е бил ухапан от нещо???Знам ли.
А ващето мнение за това кога трябва да паднат млечните зъбки какво е?Ричи на 6.01.ще стане на годинка а,още е с млечните и върху тях постоянните.Абе с двойни зъби е като акула..... ;D ;D ;D ;D
Анчето като по-компетентна може да даде акъл какво да го правя.Знам,че понякога се налагало да се вадят,ама не ми се иска да го водя по доктори да го мъчат.Ама не знам последствията какви може да са-сигурно може да направи някакво възпаление ако не се извадят.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 21 December 2007 - 11:07 AM
Вкъщи вече се пооправят нещата ( да не викам дявола, ама..). Чочо поспря да дриска, правихме му тест за парвовироза - отрицателен. Малчо има апетит за трима и е много игрив. Титко в началото бягаше от него, но сега го търси и го закача. Много смешно си играят. Малчо ръмжи, хвърля се, а Титко едва едва го докосва с лапка или го гризка леко по ушетата. Много ми е внимателен маминия, на мен прилича ;D.