Мини Пинчер
Публикувано: 23 December 2007 - 11:01 AM
Публикувано: 23 December 2007 - 12:02 PM
Публикувано: 23 December 2007 - 12:14 PM
Публикувано: 23 December 2007 - 12:23 PM
Може да му вземете от ветеринарните кабинети и ап
теки , има и в някой магазини- мисля , че беше Нутра гел( Нутри гел ) или друго подобно гелче за подкилване и особено за след оперативни периоди.
Публикувано: 23 December 2007 - 12:39 PM
Вече винаги обличаме якенцето като излизаме,защото си мисля,че може да е настинал от студа.Въпреки,че с якенцето не иска да пишка и да ака,явно му е неудобно.Днес хапна малко,така че дано да се оправя.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 23 December 2007 - 12:57 PM
Цитат
Вече винаги обличаме якенцето като излизаме,защото си мисля,че може да е настинал от студа.Въпреки,че с якенцето не иска да пишка и да ака,явно му е неудобно.Днес хапна малко,така че дано да се оправя.
ви сте по-добре.Моя даже и малко не ще да хапне :( :'(
Публикувано: 23 December 2007 - 01:31 PM
Как няма да яде 3 дни и си мислите ,че го мързи.
Виж анални жлези.
За повръщане впръсквай глюгоза странично в устата.Вода за пиене с една капка йод.Синулокс за разстройство.
Като си водите кучетата на док--па го сепнете тоя доктор малко.Винаги ги предупреждавам ,че утрипам човек за Чафи.Хич и не се притеснявам да го кажа--искам най-доброто лечение.Какво им бият ,та се не оправят.
За разстройство сварете и ориз с вода само.Препечен хляб.
Пиша разбъркано ,че имам много работа.Вчера заклахме прасетата и работа до спукване.
Публикувано: 23 December 2007 - 02:43 PM
Ние от днес си имаме една малка шушона на 3 месеца,родена е на 23 сепртември,черничка е с кафява муцунка,водихме я на лекар за трета ваксина,защото само тя не беше направена.Сега свикваме във вкъщи,малко е напрегната и трепереща,всички ли пинчерчета така треперят.Доктора я изтегли 980 гр, е в момента.Имам бебешки кантар и ще следя как върви с наддаването,записахме я при доктор Маринов до очна клиника,нека който е от Варна да ми каже някакви отзиви за него.
Публикувано: 23 December 2007 - 06:16 PM
Добрата новина е че се научи да се изхожда на памперса :blink:
Публикувано: 23 December 2007 - 06:32 PM
Но, повярвайте -има надежда! Животинката, която умираше в ръцете ми, оздравя от тази страшна болест! Стискам палци за вашето болното дребосъче - дано има късмет и дано докторите знаят, какво да направят!!
Публикувано: 23 December 2007 - 06:45 PM
Публикувано: 23 December 2007 - 07:52 PM
И аз имах кученце което прежива тази болест,два пъти на ден му биехме някакви инжекций и се оправи,но изглеждаше ужасно,беше живо умряло.Той нали е на 2 месеца как се е разболял,заразно ли е,нали не излиза още навън,как може да се предпазят бебоците,днес моята маймунка откакто сме я взели само спи,стана да се изпишка и да хепне и пак легна,дали е от стреса.
Публикувано: 23 December 2007 - 08:02 PM
Цитат
И аз имах кученце което прежива тази болест,два пъти на ден му биехме някакви инжекций и се оправи,но изглеждаше ужасно,беше живо умряло.Той нали е на 2 месеца как се е разболял,заразно ли е,нали не излиза още навън,как може да се предпазят бебоците,днес моята маймунка откакто сме я взели само спи,стана да се изпишка и да хепне и пак легна,дали е от стреса.
И ние сме на 2 месеца и на нас ни бият по два пъти на ден инжекции, но освен това има и абокат. През известно време пийва вода. Направихме му оризена(така пише в сайта)но също като онази с прахчето не ще да я пие незнам защо може би му мирише особено и затова :(
Публикувано: 23 December 2007 - 09:03 PM
Цитат
Честито , честито, честито !!! Да ви е живо и здраво мъничето и огромна радост да ви носи и да си го обичкате много. Може да се окаже освен , че сме от един град да сме и в един квартал ;) . Моите мъници всички са при д-р Маринов и д-р Цонев (младият лекар ) Аз съм много доволна . Но ви пожелавам , а и на всички тук и на себе си и любимците ми , да не ви се налага да ходите по кабинети освен за редовната ваксинация и витаминчета :samodovolen: . Целувки на мъничето и не се притеснявайте , че така му се спинка , все пак е бебе , а най-после е в свой дом и трябва да си почине от дългото чакане в магазина ( ако е от магазин , де )
А болните пинчовци да се оправят бързо , много се надявам всичко бързо да се оправи.
Публикувано: 23 December 2007 - 09:05 PM
Публикувано: 23 December 2007 - 09:08 PM
Цитат
О, това вече е съвсем притеснително. Не е трябвало да рискувате така , но дано да се размине всичко.