Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4621 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 December 2007 - 12:58 PM

Лина и според мен се е стресирал милия и като си го качила на колата е помислил че ще ходите на лекар пак те помнят милите и се страхуват от докторите .Вчера водихме Сара на лекар още като я качих на колата и започна да скимти и да се върти из колата .Като спряхме пред клиниката и я пуснах на земята веднага даде назаден да се качва пак в колата .Добре че вече е добре и няма да се налага да я водя доктора я гледа и каза че е започнала да и никне козинка на раничката изстиска и аналните жлези че от страх сама започна да ги изпразва и те само това чакат веднага я изстискаха . :rolleyes:
Момичета много е студено в Казанлък уж пече слънце ама много хапе студа и като я изведа Саричка навън започва да трепери като лист и якенцето не помага пак и е студено .

#4622 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 21 December 2007 - 02:25 PM

Лина , Чоко явно много го е страх . Не мога да съм съвсем сигурна , но вероятно е от това. Моят Робин си чупи крака  и  таман щяха да му вадят кюнчера и дивака го чкупи отново и пак ...не ми се припомня. Но и сега сямо да си ПОМИСЛЯ  за лекар и той целият се вдървява , оцъкля се , понякога му текат даже и лигите . Чак пък да е алегичен към въздуха при вас..... знам ли . Или Лина да имаш някое цвете (ароматизатор в колата, парфюм.....каквото се сетиш ) от което да се е получило алергична реакция ? И преди съм казвала , че  за алергия е полечно кимьон и чесън ( но при кучетата.... не знам  :( . С какво гориво е твоята кола ? Да не е на газ ?
Как е сега момчето , пиши когато можеш  :wub:
ailan, по принцип е добре да се махнат зъбчетата. На Лили и паднаха точно на годинка като стана. В повечето случаи между двете зъбчета се задържа храна и  по-лесто се развалят.

#4623 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 December 2007 - 04:27 PM

Не е алергия.Страх и то голям.Много е кротък а два пъти едвам го хваща упойка.Става неузнаваем като види доктор.Сега е добре,но не сме го качвали на кола два дни.И той направо се беше оцъклил и хриптеше :o

#4624 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 21 December 2007 - 04:31 PM

Тогава викаш доктора и като се изпика Чоко на някой ъгъл и доктора само прави "Дзааак " и ще го откаже да маркира повече у вас . Явно е като моят Робинчо  и той така се стяга , но съм щастлива , че не стигаме до вешите изпълнения .

#4625 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 05:56 PM

Здравейте на всички  :blink: преди около половин час вкъщи пристигна малкия Тоби :P Купихме го от зоомагазин в града и има паспорт и всички документи. Много е дивичък и много сладък :wub: Преди малко се събуди от дълбок сън и почна пак да шава напред - назад. Окраската му е канелено - кафява и е толкова дребничък че прилича на мишка ;D

#4626 Потребителят е офлайн   LondonAfterMidnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 06:59 PM

@ailan И Кимката дълго си ходи с два кучешки зъба ... Един ден една приятелка си играеше с него с фризбито, той го захапал, а тя го размята и дърпа и така му падна млечния. Добре, че новият не му порасна накриво, защото на другата ни пинчерка единия маааалко й е кривичък.

@funky Добре дошъл на малкия Тоби, искаме снимкиииии....което ме подсеща, че и аз май бях обещала такива. Като Коледен подарък получавате обърнатите ушлета на Кими. От нас много топло и весело посрещане на Коледа. И да им купите хубави коледни подаръци. Кимката ще остане за сега без...защото ми похарчи парите за доктори и таксита. Най-важното, че ми е здравичък милия  :yahoo:

#4627 Потребителят е офлайн   LondonAfterMidnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 07:00 PM

ух, пак забравих снимката  ;D

#4628 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 07:14 PM

нямам онимки още но когато го снимам ще постна ;) благодаря за пожеланията и подобно :blink:

#4629 Потребителят е офлайн   mamatedy80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 December 2007 - 08:03 PM

здравейте,аз съм от Варна и много искам да  купим пинчерче за нова година на 7 годишната ми дъщеря,но не мога да намеря,има обяви само за магазини и от развъдници,но на мене ми се иска да  мога да видя и родителите,ако знаете някой да продава моля да ми пишете :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4630 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 December 2007 - 08:22 PM

mamatedy80 та ти си точно до пинчеропритежателката .Пиши на лични на Анчето може да и е останал бебок.

#4631 Потребителят е офлайн   mamatedy80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 December 2007 - 08:39 PM

благодаря 4afi  :blink: с нетърпение ще очаквам Ancheto  да ми отговори,писах и на лични
User's Signature

Качена снимка

#4632 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 21 December 2007 - 09:50 PM

Привет на новото "канелено " попълнение  :yahoo: Да сте живи и здрави и чакаме снимкиииииии :podigravka: :Танц:

Ето една щерка на Арчи с мама Лайза.

#4633 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2007 - 07:25 PM

Весела коледа и ЧРД на всички пинчерчета и техните собственици :->) :P :kuchence:

Тоби вече свикна с нас и новата обстановка :blink: обаче вчера без да искам го прехраних и той получи разстройство. Ветеринаря ни каза да потърсим из магазините специална храна за кученца с разстройство. Не можахме да намерим, и той ни каза да му вземем някакво прахче. Сипах му го във водата, ама явно нещо не му мирише добре и неще да я пие. Баща ми предложи от препечена филийка парченце въглен да го сложа във вода за да омекне и да му го дам. Изяде го и сега чакаме резултат. А вие имали ли сте такъв проблем и как сте се справили с него? :(

ПП:Преди малко изпи водата с прахчето :yahoo:. А проблем ли е ако хълца? А снимки ще пусна малко по късно като го снимам с GSM-а  защото нямаме цифров фотоапарат

#4634 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 22 December 2007 - 07:45 PM

Купете си  Роял Канин - СТАРТЕР !!!!Тя е много добра в такива случаи. Роял Канин , Хилс имат и сухи храни и консерви специално за дрисльовци . Но предполагам ако не намерите от тези лечебни храни  спокойно ще се справите и с Роял Канин - Стартер . Да не вземете да му давате мляко и  млечни продукти сега . Предполагам храната , която сте му дали е била по-масничка ( дори и само бяло месо да е било ) и от това се е получило разстройството. Вие от кой град сте ?

Прахчето Смекта ли беше ?

#4635 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2007 - 07:52 PM

Ние точно със СТАРТЕР си го храним. На прахчето пише ЕНТЕРОЛ 250 и е препоръчано от доктора. От Русе сме. Мляко само веднъж баща ми му беше сипал, аз незнаех дали е полезно и го оставих, (не изпи много от него) но по - късно го излях и му сипах вода. По полезно ли е да му давам минерална вода или обикновена да му слагам?

#4636 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 22 December 2007 - 07:57 PM

Най -вероятно млякото си е свършило работата . Той е пил колкото иска , щом е останало. Това е причината със сигурност . Сега си го оставете само на тази гранула и сам ще се оправи , а може да го оставите малко гладен, гладът ще го стализира по-бързо. ;)

#4637 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2007 - 08:00 PM

Цитат

Най -вероятно млякото си е свършило работата . Той е пил колкото иска , щом е останало. Това е причината със сигурност . Сега си го оставете само на тази гранула и сам ще се оправи , а може да го оставите малко гладен, гладът ще го стализира по-бързо. ;)

Благодаря, ще пробвам това с глада ;). А той си имаше разстройство преди да пие млякото, но то само го е влошило

#4638 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 22 December 2007 - 10:02 PM

Обезпаразитихте ли го , но вие или вашият лекар ? Обезателно да го направите  ;) И да спинка в топла и закрита къщичка .

#4639 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2007 - 10:12 PM

Да, обезпаразитено е от вет. След около една седмица трябва да го водим за трета ваксина. Къщичката му е топла и то доста (там влиза само когато му се спи, защото той като се стопли веднага заспива-това му е хобито ;D) и е закрита. Междудругото той ми е много странен не е като другите кучета да обича да гледа навсякъде ами му е по-добре на закрито и като легне да спи си скрива или завива муцунката :P. Незнам, по-удобно ли му е така... Иначе е голям глезльо - постоянно гледа да се гушне в някой :wub: Когато го оставя на земята почва да ме следи и скимти пак да го гушна :blink: . Другото нещо което ми прави впечатление е че досега нито веднъж не е джафнал :o . Само скимти и то доста рядко(което незнам дали е плюс или минус) :huh:

#4640 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 22 December 2007 - 10:17 PM

По добре да не е джавкащ  :yahoo: , че имам една мома у нас.... :rolleyes: на моята Питя щерка , та тя ми е една бъбривка аааааа  :mazohist: :mazohist: :mazohist: гледаме и ей така си джавка за кеф. Стои си , никой не я закача или няма даже шумове да я дразнят , а тя ау ,ау, ау . Почвам да се притеснявам от съседите да не ги тревожим.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни