Мини Пинчер
Публикувано: 28 December 2007 - 02:57 AM
mamatedy80 ,Ася е много светла , но е кремава по гръбчето . Сладка пухкавелка ми е тя :blink: Малката как я кръстихте ? И един съвет от мен - не я качвайте по диваните , защото ще се научи да пикае по тях и сега е още опасно да не слезе сама и да си счупи краче. Браво на вашият тати :OK: отличен дядо Коледа е .
Публикувано: 28 December 2007 - 09:36 AM
Вие направихте всичко по силите си,не сте виновни,виновни са тези който са сложили здраво кученце при болно :huh:Задължително трябва да се разправяте с въпросния магазин,а ако не се реваншират по някакъв начин има достатъчно много места за антиреклама. Поне хората да знаят кой е въпросния магазин и да не купуват животни от там.Възможно е и да им е постоянна практика да знаят,че кученцата не са добре,а те да ги продават.
Анче,благодаря за съвета ще се вслушам,то остана да започне и по диваните да пишка,само там не е пишкало още. Как ще се научаваме да ходим в тоалетната направо незнам,като го заведа се изпишква,но когато му се допишка и аз не съм разбрала си свършва работата където му падне.
Публикувано: 28 December 2007 - 11:02 AM
П.С. Трябва да направим нещо за да се спре този кошмар който изживяват животинките и стопаните им за да някой хора просто да вземат добри пари!! :'( :'( Да се направи закон или ... и аз не знам :huh:
П.С.С. Весели Празници с малко закъснение и от нас със Съни - да сте живи , здрави , щастливи и вий и кучовци !! И Мнооого много усмивки :->)
Публикувано: 28 December 2007 - 01:11 PM
Публикувано: 28 December 2007 - 01:35 PM
Въпросните 10 дни "карантина " ми звучат просто като бизнес с мъртви кучета !!!! Те пак печелят , защото веднъж имат пълна печалба от първата продажба , а втори път печелят малко по -малко от втората продажба. Тук трябва да се вземат мерки. :angry: :angry: :angry:
Публикувано: 28 December 2007 - 03:19 PM
Публикувано: 29 December 2007 - 11:36 AM
Публикувано: 29 December 2007 - 11:50 AM
Публикувано: 29 December 2007 - 11:56 AM
Публикувано: 29 December 2007 - 04:44 PM
Цитат
много съжалявам за твойта Челса. Мен мисълта за мойто мъниче не ме напуска :'( Вашето поне вече е било на години, а нашето беше просто едно малко невинно пале, и въпреки това болката е еднакво голяма :'(
Значи искам да попитам нещо друго: Ветеринарят каза че след като в къщата е имало куче, което е умряло от паровироза, не трябва да влиза друго 10месеца. Та въпросът ми е ако си вземем пак куче, преди 10месеца, дори да е ваксинирано,има ли опасност пак да се зарази?
Публикувано: 29 December 2007 - 07:04 PM
Много,ужасно много съжалявам за мъничкия Тоби.... :'( :'(
Определено тези в магазина си плачат за :angry: :angry: :angry:
Разправяйте се докрай и си търсете ПАРИТЕ,не друго кученце.Тази търговия с горките животни е зловеща...нямам други думи.
Незнам дали е вярно това за 10-те месеца,но се съмнявам,сигурно ще има някакъв начин да се направи някаква дезинфекция или нещо подобно. :'( :'(
Още веднъж много съжалявам,че така жестоко са ви помрачили празниците.
Дано не се случва на никого подобно нещо.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 29 December 2007 - 07:34 PM
Наистина е друго като си имаш кой да те посрещне махайки с опашка и скимтейки от радост .
Саричка е много радостна че сега сме си в къщи само се чуди при кого да се гушне да спи не мога да си шия спокойно гоблена само се намушва мешду него и мен
Публикувано: 31 December 2007 - 02:11 PM
Публикувано: 31 December 2007 - 02:20 PM
Публикувано: 31 December 2007 - 06:39 PM
На Keti пожелавам много здраве и дано да се сети пак за нас ;)
На Katrina послушни любимци , успехи в работата и ......бебешко кошче в стаята ;) :wub:
На Лина да е жива и здрава , още много мъници да им намери с лекота дом , Чафунко да я слуша и да е още повече влюбена в него , котака и мъжо и да и мъркат на ухо и да е доволна от снахите :P :P
На Ани да е жива и здрава и да много жастлива , да и върви бизнеса и по -често да се виждаме с нея , я Чоко да продължава дълги години да си е нейното Златно слънце.
На Галито и Сарка да са много обичани и весели и също Галито да е доволна от ....снахите ;D :P О , пропуснах.... и писанките да ти мъркат гушнати в Сарка. ;)
На dmst живи и здрави кучета и щерка и много късмет през годината.
На mamatedy80 умно мъниче и много лесно за обучение и да са и живи и здрави с хубавият мълчуган :wub:
На Титоко и главно на майка му им пожелавам много драве , жив и здрав бебок , умни и лесни кучовци и много любящ съпруг. Нека бебешката количка е с бебе и две муцунки дето надничат от багажника ;D ;D
На sunysmile нови и прекрасни изживявания , най -вече здраве и успехи в учението.
Пожелавам всичко най-хубаво и най-успешно , много здраве и късмет и на Маги, Съни , viki17, ailan, Каспър, Keri14 ,zara87.....на всички , които съм пропуснала и на всички четяящи темата .
Също пожелавам и на Бушката много да и е приятно при нас и с удоволствие да се радва на нашите пинчовци ;)
А на себе си си пожелавам да са ми живи и здрави всички кученца и дЯца, да са много игриви , но и много послушни и да се представят отлично по изложбите .
На всички като funky , тъгуващи им пожелавам да забравят тази тъга с поможа на прекрасно кученце точно каквото си мечтаят .Успех в търсенето , а ние ще чакаме веселите ви снимки ;)
Пожелавам си многобройни кучила и много отлични стопани за всичките ми палета . Мчтая , мечтая , мечтая и нека мечтите ми се сбъднат .
Наздраве на всички и много целувки от мен и поздрави от моят джавкащ хор щурчета :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 31 December 2007 - 06:53 PM
Публикувано: 01 January 2008 - 04:52 PM
Анче --БЛАГОДАРЯ :wub: