Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4661 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 December 2007 - 09:44 PM

Знам но не ми дойде на ума да питам(не че щяха да ми кажат, но както и да е). Аз имам чуството че са знаели че е болно, защото когато го вземахме лелката избърза да се застрахова и вика: " Ако го прехраните ще почне да дриска ". Наистина му дадох една-две гранулки в повече, ама чак пък да съм го прехранил. Странното е  че отначало първия ден беше по-жизнерадостно, отколкото сега :huh: И все пак във сайта на дог.бг пише че най-често умират на 48-72рия час откакто се заразят. Ако е така, значи опасността горе-долу е преминала, защото е малък шанса да се е разболял точно деня в който сме го взели(шпица го бяха взели около два дни преди да го вземем). Както и да е, да не дърпам дявола за опашката, и дано се оправи малкото ми мишле :wub: :blink:

#4662 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2007 - 10:49 AM

Преди малко пак бяхме на преглед при доктора. Мисля че ще се оправи :blink:Живна малко, повръщанята почти спряха, спазмите също, остава само разстройството да се оправи и сме здрави.  :P Тази нощ мина успешно баща ми стоя и го наглежда постоянно. А как са вашите пинчерчета, всичко наред ли е?

#4663 Потребителят е офлайн   mamatedy80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 December 2007 - 01:00 PM

funky  много се радвам за мъничето,че е по-добре :blink:
То за това е толкова рисковано да се взима кученце от магазин
Благодаря Ancheto,и ние сме много щастливи и сега ми трябват малко съвети как да приуча сина ми,който е на 1 година и 5 месеца да разбере,че е живо същество,
User's Signature

Качена снимка

#4664 Потребителят е офлайн   viki17 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2007 - 01:57 PM

Здравейте! Ние отдавна не сме писали!Виждам, че има и нови бебоци! :blink:  :wub:  Ние общо взето сме добре,само днес Джери нещо не върви  и като и докосна само лапичката и пищи.Взех я и погледнах крачето и отблизо, като пипах лекичко , за да видя къде я боли. Оказа се, че е едното нокътче. Исках да попитам дали може на пинчовците да им падат нокътчетата, защото една жена ми беше казала, че на нейните пинчери така им ставало и, че било много болезнено, а при нас също е доста болезнено.

На болните мъници им пожелавам да се оправят много бързо!  :palec:

#4665 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 December 2007 - 02:38 PM

Нокъта явно е бил ударен преди и за това пада , но ако е от някаква инфекция да отивате да ви види лекар обезателно. И тая баба да си гледа работата с нейните глупави теории , че на пинчерите така им падали ноктите  :huh: . Когато се подрязват редовно и ноктите са достатъчно късии не могат да се наранят при движението на кучето .
mamatedy80 , всичко зависи от детето . Първо то на  100 % имитира вашето поведение към животното. Дори и леко скарване или потупване  на игра детето го портаря , но не винаги по същият начин и сила и може да е много по-грубо. Например нашата едра Питошка много обичаме да си я тупкаме по мощните мазнички гърди  ;D , но моето Стефи прилага тези "потупвания " и върху другите , а те са много дребни и за тях е като бой. За това сме се ограничили с някой мили  ;D наши ласки към питя и как играем с нея.  Но най-важното е винаги  ако го нарани кученцето  да го научите да го гусва леко и да го погалва и не забравяйте след това да похвалите и детето , за да не се прояви ревност.

#4666 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2007 - 08:12 PM

Здравейте :blink: Преди малко се навечеряхме и рашихме сега да си дадем подаръцеите. На Тоби така и нищо не взхме, а толкова тъжно ни изгледа когато си ги подарявахме, че чак ми стана тъжно и мен. Нищо, догодина съм му обещал голям хубав подарък ;) :blink: ;D
Иначе напоследък само малко му се влоши пак дрискането, но е добре :blink:

#4667 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 December 2007 - 12:05 AM

Ето и дълго очакваните снимки: :blink:
тоби
тоби2
тобс
тобчо
храбра мишка

и едно коледно:
коледен-тоби
;)

#4668 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 December 2007 - 01:32 AM

Весела Коледа и щастлива нова 2008 година .
Желаем на всички пинчери  и техните семейства много здраве и късмет.
Добре дошли на новите сладурковци дано Тоби да оздравее по бързо а за подаръци има време и ние тази година закъсняхме с подаръка на Сарка за сега само има кокалчета и храна а утре отиваме за плюшена играчка .

#4669 Потребителят е офлайн   mamatedy80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 December 2007 - 09:47 AM

Весела КОЛЕДА!!!
от здраве,усмивки,късмет и любов да не се отървете!!!
пожелайте си нещо тази вечер!аз вярвам,че ще се сбъдне!!!
н а з д р а в е !!!

Нека Коледната звезда
да огрява вашия път в живота,
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът
ваши съветници!
И не забравяйте
да оставите едно
отворено прозорче
в сърцата си
за хората, които ви обичат!
Весела Коледа

funky ,много е хубав мъника :wub:
Ancheto,благодаря за съветите.Той малкия не му обръща много внимание,но като се сети и отива и иска да го гушка,но не знае как и е малко грубичък,но когато ме види да държа кученцето и иска да го махне от мене защото ревнува ;D.Кажете ми по колко грама трябва да ядът мъниците,все ми се струва,че и давам малко,но лекаря ме предупреди да внимавам да не го прехранвам,защото е много лакома,каквото и да и сложа в купичката се изяжда веднаго на един дъх ,купувам и от детския пастет малките кутийки и и давам на едно ядене половината кутийка с  10-тина гранулки.Кога може да се разхожда навън кученцето,лекаря каза март месец,защото е студено времето,вие разхождате ли ги сега в това време,Айра е  на 90 дни,родена е на 23 септември.Сложих да заредя батерийте на фотоапарата ще я нащракам едно хубаво и довечера ще кача снимки да видите каква ми е хубавка :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4670 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 December 2007 - 01:22 PM

Весела Коледа и от мен!!! Нека всички ваши мечти (и тези на кученцата ви) да се сбъднат!!! Пожелавам ви всичко най-най-хубаво и весело!!! И да сте живи и здрави!

ПП: Ние нашия подарък ще го получим когато дай боже чуем доктора да казва : "Кученцето ви е излекувано!" :blink:

#4671 Потребителят е офлайн   viki17 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 December 2007 - 06:36 PM

Весела Коледа!Пожелавам ви много здраве,щастие, късмет и всичко наи-хубаво да ви се случи, същото пожелавам  и на малките маймунчовци! :blink:

Ancheto,благодаря ти за съвета!Отиваме към доктора.
А ето и нещо друго!Когато хвърлят пиратки и гърмят, тя само чуе ли ги, където и да се намира, дори и да е легнала при някой, веднага тръгва да ме търси и като ме намери, да кажем аз съм на компютъра, веднага ляга в мен и ако чуе след това гърмеж, тогава запова да ръмжи, но повечето трепери от страх!
А ние подарък и подарихме една играчка, беше много щастлива, цяла вечер се разхождаше с нея!

#4672 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 December 2007 - 08:38 PM

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!!! :blink: B) :blink: :blink: ;) ;) :blink: :blink:
Ние се оправихме,незнам дали въобще му е имало нещо на Ричи. Може би е искал повече внимание,знам ли.Иначе му наготвих вкусотийки и се храним през 4-5 часа-пилешко филе с ориз-само за него.... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Абе Чафун ми се вижда поотслабнал ,вярно ли е????
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4673 Потребителят е офлайн   Каспър Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 December 2007 - 12:22 AM

Весела Коледа на всички!Поздрави и на малките пинчове  ;)

#4674 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2007 - 12:38 AM

Здравейте на всички!Чета редовно,защото леля ми има пинчер  :blink: но,все не се включвам.Значи той се казва Рони и след няколко месеца прави 2 годинки.Много е дружелюбен и мил.Преди леля ми гледаше женска,която беше на почти 15 години,но след като почина леля ми направо се поболя от мъка и така го взехме.И така той е черен с кафяви лапички.Но...така и не изправи тези ушета,ее вдига ги някой път,но не ги задържа.Само като се загледа и заслуша ги изправя,иначе не.Като беше малък му се даваха калций,витамини всичко,но нищо.Сигурно по натам ще вземат женска,но вече решиха да е по-голяма и да е изправила ушетата,защото Рони го взеха много малък накъде на 40 дена и беше супер дребен и сладък.Много добре гледано куче е,има си режим на спане,на ядене. :blink: Поздрави и весели празници! :yahoo:

#4675 Потребителят е офлайн   mamatedy80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 December 2007 - 10:26 AM

funky , пиши как  е мъничето  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4676 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 December 2007 - 12:11 PM

И аз чакам новините . Дано  да се пхвалите  :blink:
Ето една щерка на Питоши , която страшно си харесвам и не ми се дава ама хич. А да остане при мен май ще е ми е много трудно....ех, защо не съм в къща  :mazohist: , защото сега чакам и още  мъници от Русия . Направо не знам какво ще раша , ама е сладурана , нали ? Много ми е хубавинка и е една мекичка ....само за гушкане  :kuchence:
Качена снимка

#4677 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 December 2007 - 04:59 PM

Никой не пише  :( притеснявам се . Айде драснете два реда , да ни успокоите  :wub:

#4678 Потребителят е офлайн   mamatedy80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 December 2007 - 09:29 PM

ето да ни видите и нас ,това са и първите снимки на глезанка

Качена снимка

url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/261/65238_093.JPG] Качена снимка[/url]
и една снимка не по темата,да видите нашия тати какъв дядо коледа беше
Качена снимка

Ancheto ,малка е много сладка и каква е беличка :wub:
User's Signature

Качена снимка

#4679 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2007 - 10:48 PM

Цитат

funky , пиши как  е мъничето  :blink:

еми мойто мъниче вчера започна да получава пак спазми и много скимтеше, като го заведохме при доктора то изпадна в безсъзнание и едвам се държеше. Доктора каза че е много малък шанса да оцелее нощта и ни предложи да го вземе в тях и да му прелива глюкоза през нощта. Ние се съгласихме, но на сутринта той се обади и ни каза че е починало ... :'( :'( :'( :'( :'( Та така ....... пожелавам ви никога да не хващате същата болест, която довърши моя мъник. Много здраве желая вашите кученца, да пращят от здраве и НИКОГА, ама НИКОГА да не хващате нашата болест, че е такава мъка да виждаш животинчето как умира в ръцете ти ... как ще ми липсват малките му очички, които така тъжно гледат, че получаваш угризения на съвестта, задето нищо не можеш да направиш ...  :'(  :'( :'( :'( :'(

#4680 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2007 - 12:50 AM

Леле  :o много съжалявам  :'( за твоето мъниче.Искам само да ти кажа да не плачеш и да не тъгуваш,то не би искало да те вижда как плачеш а иска да те вижда весела.Знам,че ти е тъжно и мъчно за него,но то сега е на едно по-добро място и не го боли.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни