Мини Пинчер
Публикувано: 23 December 2007 - 09:44 PM
Публикувано: 24 December 2007 - 10:49 AM
Публикувано: 24 December 2007 - 01:00 PM
То за това е толкова рисковано да се взима кученце от магазин
Благодаря Ancheto,и ние сме много щастливи и сега ми трябват малко съвети как да приуча сина ми,който е на 1 година и 5 месеца да разбере,че е живо същество,
Публикувано: 24 December 2007 - 01:57 PM
На болните мъници им пожелавам да се оправят много бързо! :palec:
Публикувано: 24 December 2007 - 02:38 PM
mamatedy80 , всичко зависи от детето . Първо то на 100 % имитира вашето поведение към животното. Дори и леко скарване или потупване на игра детето го портаря , но не винаги по същият начин и сила и може да е много по-грубо. Например нашата едра Питошка много обичаме да си я тупкаме по мощните мазнички гърди ;D , но моето Стефи прилага тези "потупвания " и върху другите , а те са много дребни и за тях е като бой. За това сме се ограничили с някой мили ;D наши ласки към питя и как играем с нея. Но най-важното е винаги ако го нарани кученцето да го научите да го гусва леко и да го погалва и не забравяйте след това да похвалите и детето , за да не се прояви ревност.
Публикувано: 24 December 2007 - 08:12 PM
Иначе напоследък само малко му се влоши пак дрискането, но е добре :blink:
Публикувано: 25 December 2007 - 12:05 AM
тоби
тоби2
тобс
тобчо
храбра мишка
и едно коледно:
коледен-тоби
;)
Публикувано: 25 December 2007 - 01:32 AM
Желаем на всички пинчери и техните семейства много здраве и късмет.
Добре дошли на новите сладурковци дано Тоби да оздравее по бързо а за подаръци има време и ние тази година закъсняхме с подаръка на Сарка за сега само има кокалчета и храна а утре отиваме за плюшена играчка .
Публикувано: 25 December 2007 - 09:47 AM
от здраве,усмивки,късмет и любов да не се отървете!!!
пожелайте си нещо тази вечер!аз вярвам,че ще се сбъдне!!!
н а з д р а в е !!!
Нека Коледната звезда
да огрява вашия път в живота,
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът
ваши съветници!
И не забравяйте
да оставите едно
отворено прозорче
в сърцата си
за хората, които ви обичат!
Весела Коледа
funky ,много е хубав мъника :wub:
Ancheto,благодаря за съветите.Той малкия не му обръща много внимание,но като се сети и отива и иска да го гушка,но не знае как и е малко грубичък,но когато ме види да държа кученцето и иска да го махне от мене защото ревнува ;D.Кажете ми по колко грама трябва да ядът мъниците,все ми се струва,че и давам малко,но лекаря ме предупреди да внимавам да не го прехранвам,защото е много лакома,каквото и да и сложа в купичката се изяжда веднаго на един дъх ,купувам и от детския пастет малките кутийки и и давам на едно ядене половината кутийка с 10-тина гранулки.Кога може да се разхожда навън кученцето,лекаря каза март месец,защото е студено времето,вие разхождате ли ги сега в това време,Айра е на 90 дни,родена е на 23 септември.Сложих да заредя батерийте на фотоапарата ще я нащракам едно хубаво и довечера ще кача снимки да видите каква ми е хубавка :blink:
Публикувано: 25 December 2007 - 01:22 PM
ПП: Ние нашия подарък ще го получим когато дай боже чуем доктора да казва : "Кученцето ви е излекувано!" :blink:
Публикувано: 25 December 2007 - 06:36 PM
Ancheto,благодаря ти за съвета!Отиваме към доктора.
А ето и нещо друго!Когато хвърлят пиратки и гърмят, тя само чуе ли ги, където и да се намира, дори и да е легнала при някой, веднага тръгва да ме търси и като ме намери, да кажем аз съм на компютъра, веднага ляга в мен и ако чуе след това гърмеж, тогава запова да ръмжи, но повечето трепери от страх!
А ние подарък и подарихме една играчка, беше много щастлива, цяла вечер се разхождаше с нея!
Публикувано: 25 December 2007 - 08:38 PM
Ние се оправихме,незнам дали въобще му е имало нещо на Ричи. Може би е искал повече внимание,знам ли.Иначе му наготвих вкусотийки и се храним през 4-5 часа-пилешко филе с ориз-само за него.... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Абе Чафун ми се вижда поотслабнал ,вярно ли е????

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 27 December 2007 - 12:38 AM
Публикувано: 27 December 2007 - 12:11 PM
Ето една щерка на Питоши , която страшно си харесвам и не ми се дава ама хич. А да остане при мен май ще е ми е много трудно....ех, защо не съм в къща :mazohist: , защото сега чакам и още мъници от Русия . Направо не знам какво ще раша , ама е сладурана , нали ? Много ми е хубавинка и е една мекичка ....само за гушкане :kuchence:

Публикувано: 27 December 2007 - 04:59 PM
Публикувано: 27 December 2007 - 10:48 PM
Цитат
еми мойто мъниче вчера започна да получава пак спазми и много скимтеше, като го заведохме при доктора то изпадна в безсъзнание и едвам се държеше. Доктора каза че е много малък шанса да оцелее нощта и ни предложи да го вземе в тях и да му прелива глюкоза през нощта. Ние се съгласихме, но на сутринта той се обади и ни каза че е починало ... :'( :'( :'( :'( :'( Та така ....... пожелавам ви никога да не хващате същата болест, която довърши моя мъник. Много здраве желая вашите кученца, да пращят от здраве и НИКОГА, ама НИКОГА да не хващате нашата болест, че е такава мъка да виждаш животинчето как умира в ръцете ти ... как ще ми липсват малките му очички, които така тъжно гледат, че получаваш угризения на съвестта, задето нищо не можеш да направиш ... :'( :'( :'( :'( :'(
Публикувано: 28 December 2007 - 12:50 AM