Мини Пинчер
Публикувано: 23 July 2008 - 03:54 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 July 2008 - 04:37 PM
Публикувано: 23 July 2008 - 05:08 PM
Цитат
О, нима? Ти толкова не го искаше, а вашите така ти го пробутваха... Да бе, да! Какво е толкова сложно в отглеждането на още един мъник? Немогат да се разхождат тримата заедно ли? Непонятно ми е защо родителите ти ще ти купят трето куче, което не искаш, при положение, че знаят, че не могат да осигурят грижата за трето куче и едното ще трябва да си отиде! Винаги съм се обиждала от факта, че повечето хора категорично казват: "кучето не се дава на деца", ама сега виждам, че явно имат право... :-

Публикувано: 23 July 2008 - 05:49 PM
Цитат
Цитат
Тука има, тука нЕма...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 July 2008 - 09:01 PM
Публикувано: 24 July 2008 - 08:12 AM
Публикувано: 25 July 2008 - 11:12 AM
ние по цял ден спим и ядем, нищо не ни се прави.
Ето малко нови снимки на Ричи....
Доста е надебелял, почти заприличва на чафиииии.Между другото каде се изгубиха Анчето,чАФИ???

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 25 July 2008 - 11:14 AM

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 25 July 2008 - 03:12 PM
Анчето е заета с развъдника сигурно и аз не съм я чувала.
Публикувано: 25 July 2008 - 08:37 PM
Ето и снимчици. :blink: :blink: