Мини Пинчер
Публикувано: 26 July 2008 - 01:04 PM
Леле, колко сте изписали докато ме нямаше, даже и някакъв скандал сте успяли да си спретнете ;D
Честито на новите собсвеници на мишчиците, много са ви хубавки. Моита мишка сега си е вкъщи и предполагам пак плющи, ако я види човек как жално гледа като види ядене, ще си помисли, че въобще не я храня душицата. :rolleyes: :rolleyes:
Да ви питам вие ваще сладурковци постригвате ли ги лятото или въобще!? Lonesome ми каза, че попринцип не се постригват късокосместите, ама преди време една баба с пинч и тя, и като я видя Кими и вика "о, какво пинчерче, само дето малко е пообрасло" :angry: :(
Честито на новите собсвеници на мишчиците, много са ви хубавки. Моита мишка сега си е вкъщи и предполагам пак плющи, ако я види човек как жално гледа като види ядене, ще си помисли, че въобще не я храня душицата. :rolleyes: :rolleyes:
Да ви питам вие ваще сладурковци постригвате ли ги лятото или въобще!? Lonesome ми каза, че попринцип не се постригват късокосместите, ама преди време една баба с пинч и тя, и като я видя Кими и вика "о, какво пинчерче, само дето малко е пообрасло" :angry: :(
Публикувано: 27 July 2008 - 12:18 PM
Купихме го от ветеринарния кабинет.Много искахме да й вземем,но и избора не беше малък.Нашиийника е отделно,а самото медалионче представлява сърчице.Като подарък към него нашия доктор ни даде и едно друго във формата на кокалче. ;) :blink:
;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 30 July 2008 - 07:37 PM
Привет!
Вандебор Картье - фотомодель

Вандебор Картье - фотомодель

Публикувано: 01 August 2008 - 02:00 PM
Ехо,хора нещо ви няма. ;D
От много време не съм писала тук не,че има нещо интересно де.Баба Габи си живее живота - яде,спи,яде...
Доста е надебеляла. :(Май ще има спорт за здраве. :P
Ето демонстрация как се спи на дивана. ;D
От много време не съм писала тук не,че има нещо интересно де.Баба Габи си живее живота - яде,спи,яде...
Доста е надебеляла. :(Май ще има спорт за здраве. :P
Ето демонстрация как се спи на дивана. ;D

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 06 August 2008 - 08:21 PM
Леле, хора, побърквам се! Днес цял ден бях навън и като се след това разходих Кими и всико беше ок, докато по едно време почна едвам едвам да върви, една такава прегърбена и откакто съм се прибрала спи. Може ли да е от жегата, или от това, че днес имаше близък контакт с 1 котка, 1 дакел и един лабрадор? Никога не съм я виждала такава, какво да я правя?? :rolleyes: Мисля да я оставя тази вечер да си поспи добре, пък утре ако пак е така, нз, сигурно на доктор ще я водя. :'(
Публикувано: 07 August 2008 - 01:09 AM
Зравейте на всички :blink:
може би повечето от вас не ни познават а други вероятно са ни забравили нас със Съни но ние не сме ви забравили :sedni!:
pin4er111 все едно гледам мойта Сънка като малка направо е уникална приликата :)
хора имам нужда от съвет Съни се разгонена за 3 или 4 път сега сме решили да я пуснем и понеже ще ни е за пръв път незнаем как да постъпим? кога да я пуснем?ходихме до една клиника тук в стара загора казаха ни да и направим цито маска и щели да ни кажат кога е най удачния момент за да имаме много и здрави кученца обаче като я направиха ми казаха че било рано и че трябвало още няколко пъти да и направят те твърдо са решили да ме разорят всяка процедура струва по 10 лева.днес ще и е 2 ден от кървенето.моля ви помагате защото изобщо незная какво да правя и ще се побъркам :huh:
може би повечето от вас не ни познават а други вероятно са ни забравили нас със Съни но ние не сме ви забравили :sedni!:
pin4er111 все едно гледам мойта Сънка като малка направо е уникална приликата :)
хора имам нужда от съвет Съни се разгонена за 3 или 4 път сега сме решили да я пуснем и понеже ще ни е за пръв път незнаем как да постъпим? кога да я пуснем?ходихме до една клиника тук в стара загора казаха ни да и направим цито маска и щели да ни кажат кога е най удачния момент за да имаме много и здрави кученца обаче като я направиха ми казаха че било рано и че трябвало още няколко пъти да и направят те твърдо са решили да ме разорят всяка процедура струва по 10 лева.днес ще и е 2 ден от кървенето.моля ви помагате защото изобщо незная какво да правя и ще се побъркам :huh:
Публикувано: 07 August 2008 - 12:37 PM
sunny,ti si po4ti edistvenata,koiato namerix v neta s takav pin4er :yahoo:.to4no zatova i re6ix da pi6a v tozi forum.a snimkite sa ot 3 sedmici,sega ve4e e po goliam i u6ite sa mu po4ti izpraveni.Neznam za voia pin4er,oba4e moia e mnogo div....napravo otka4am ve4e...niama spane...mani,mani.....i iska da spi samo v krevata.neiskax da go nau4avam taka,oba4e niama drug na4in,ina4e skimti i 6te sabudi vsi4ki vka6ti :sviruka:
Публикувано: 07 August 2008 - 12:38 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com