Мини Пинчер
Публикувано: 20 October 2008 - 12:48 PM
Публикувано: 20 October 2008 - 12:51 PM

СИТИ
Публикувано: 20 October 2008 - 02:14 PM
Цитат
До колкото знам им викат Пинчер Арлекин.Ама не съм много сигурна :huh:, виждала съм подобна разцветка в една обява в нета, и там точно така си бяха обявили кученцата - Пинчер Арлекин

Публикувано: 21 October 2008 - 07:27 PM
А на теб изобщо не виждам какъв ти е проблема? Ако държиш да мислиш и твърдиш, че имаш чистокръвен пинчер - ок. Мен като ме питат казвам, че си е порода Майки и толкова.
Аз постъпих супер глупаво като си купих куче от борса и минах през хиляда перипети, за да порасне малкия здрав. За мен това е най-важното. За това сега казвам с какво съм се сблъскала, за да знаят другите от къде да се пазят. Ти ако си супер наясно как се гледат мъниците, съветвай...
Коте, не се притеснявай, може да ги сменя и да не си забелязала. Ние видяхме, че ги сменя чак на последните два, защото се бяха калцирали старите и новите.
Публикувано: 21 October 2008 - 07:38 PM
всички ние сме щастливи хора, защото имаме мънички животинки в къщи, които ни даряват с много любов и това е най-важното. За нас Майки си ни е най- красивото кученце защото си е нашето, няма значение какъв е на цвят, черен, бял или кафяв. Само да са ни живи и здрави !! :wub: :->) :blink:
Публикувано: 21 October 2008 - 07:49 PM
ами може ще го следя! ;D
а иначе не се заяждайте...както мен ме защитаваха преди с това "тук сме поради една единствена причина-да споделим радоста ни към живоните!"
;) :blink:
а иначе да кажа и мойто мнение за пинчер-арлекин..
в зоомагазина от който ми купиха арчи имаше 2 пинчера вчера.Единният беше бял с черни петна а другият обикновен-като арчи!попитах на колко са и той каа че са братя на арчи)защото човека ме познава и знае че арчи аз го гледам)и аз се учудих защото са едни хърбави...слаби,но пък имаха настроение.Докато арчи беше пълничък и само скачаше и играеше и не спираше!и аз попитах защо е такъв цват пинчерчето(черно бялото) и човека каза:
-това не е обикновен пинчер,а пинчер Арлекин!
и така,.. просто исках да си изкажа мнението!
Публикувано: 21 October 2008 - 07:52 PM
Цитат
ами може ще го следя! ;D
а иначе не се заяждайте...както мен ме защитаваха преди с това "тук сме поради една единствена причина-да споделим радоста ни към живоните!"
;) :blink:
а иначе да кажа и мойто мнение за пинчер-арлекин..
в зоомагазина от който ми купиха арчи имаше 2 пинчера вчера.Единният беше бял с черни петна а другият обикновен-като арчи!попитах на колко са и той каа че са братя на арчи)защото човека ме познава и знае че арчи аз го гледам)и аз се учудих защото са едни хърбави...слаби,но пък имаха настроение.Докато арчи беше пълничък и само скачаше и играеше и не спираше!и аз попитах защо е такъв цват пинчерчето(черно бялото) и човека каза:
-това не е обикновен пинчер,а пинчер Арлекин!
и така,.. просто исках да си изкажа мнението!
Да, лъжат всякак, за да си продават стоката, която идва от ... цък на подписа ми.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 October 2008 - 09:35 AM
А рАЗбрАХТЕ лИ ПОСлЕДНАТА ГлУПОСТ-забраната за животни в градския транспорт....луда работа...нас с арни даже ни свалиха вчера от рейса :huh:
Публикувано: 22 October 2008 - 10:09 AM
Аз пък миналата седмица влязох в квърталното магазинче с Габито (но я бях мушнала под горнището си и тя въобще не се виждаша), и едната продавачка ми вика: "Айде вече на дей да влизаш в магазина с това куче, че ако те види някой от хеито и ще ни затвори заради теб".Направо ми идеше да я удоша тази, то въобще не се личеше даже че нося куче, и не сме правили нищо нередно. :rolleyes:
Абе злобни хора :angry:

Публикувано: 22 October 2008 - 10:12 AM
Лутова, ти наистина ли си на 25?
И не се заяждам, а питам: според теб нормално ли е да се носят кучета в хранителен магазин?
Моето спи в леглото ми, яде ми от чинията, но това не значи, че трябва да налагам мнението и отношението си към животните на някой друг. МНОГО ЯСНО, ЧЕ МЯСТОТО НЕ ИМ Е В МАГАЗИНА
Публикувано: 22 October 2008 - 10:30 AM
Пък ти как да не се заяждаш :o напротив, на всеки написал нещо ти намираш кусури и всичко знаеш :- айде престани вече многознайке.
И да на 25 съм какво имаш сега да кажеш?? B)