Мини Пинчер
Публикувано: 19 November 2008 - 09:54 AM
здравейте,
Jesy, ние излизаме на вън за по 10-15 минути, няколко пъти, а когато се покаже слънчице и за по вече, но само да спрем някъде и треперим като все едно, че е минус 20 градуса. Околните само го съжаляват колко му е студено на горкото. А и Майки като види, че има публика започва още повече да трепери, независимо от това че е топло облечен. :blink: Чак на мен ми става студено. А и една такава физиономия прави на изтормозен ;D, направо предизвиква съжаление. Иначе много обича да го носим и да гледа от високо.
Вярно, ние сме по-големи, но според мен е нужно по малко да свиква да излиза. Обличай му някоя топла дрешка и го извеждай за кратко. А и все още не е толкова студено. :blink:
Jesy, ние излизаме на вън за по 10-15 минути, няколко пъти, а когато се покаже слънчице и за по вече, но само да спрем някъде и треперим като все едно, че е минус 20 градуса. Околните само го съжаляват колко му е студено на горкото. А и Майки като види, че има публика започва още повече да трепери, независимо от това че е топло облечен. :blink: Чак на мен ми става студено. А и една такава физиономия прави на изтормозен ;D, направо предизвиква съжаление. Иначе много обича да го носим и да гледа от високо.
Вярно, ние сме по-големи, но според мен е нужно по малко да свиква да излиза. Обличай му някоя топла дрешка и го извеждай за кратко. А и все още не е толкова студено. :blink:
Публикувано: 19 November 2008 - 11:06 AM
Цитат
От къде си купувате тези дрешки?
Е, и от чужбина, разбира се - трябва да е модерен ;D
Публикувано: 19 November 2008 - 01:27 PM
Цитат
В продължение на 15 дни всеки ден ходихме на инжекции в клиниката с колата И сега само докато се качим в колата въпреки ,че вече не ходим ,тя започва да скимти и да ръмжи Дали има спомен какво сме правили не зная
Габето също е така..мрази да се вози в кола :rolleyes:.Постояно скимти и винаги ми напикава седалката, а последните два пъти даже са изака там :rolleyes:.Направо ми иде :viking: да я ошамаря защото знам, че го прави нарочно ама....

Публикувано: 19 November 2008 - 02:18 PM
Jesy, дрешки има (голямо разнообразие) в зоомагазина над Общината, намира се близо до салона за красота Angel Face(на ъгъла има една сладкарница Еделвайс, ако не бъркам името). Също на пазар Чаталджа, с/у плодовете и зеленчуците. Но навсякъде са еднотипни - пуловерчета(райе) и шушлякови грейки. Аз търсих близо 2 седмици из цяла Варна, но размер като за нашия не намерих, всичко му е голямо и сам се съблича.
Публикувано: 19 November 2008 - 02:32 PM
Oффф в наще магазини има само един вид, ама са толкова тъпи :rolleyes: нашарили ги с едни апликации .... абе грозна картина, пък и материята им е гадна.
Добре, че е майка ми ;D днас пак и донесе едно пуловерче.Тя вече се вманиачи в това плетене... не спира ;D :rolleyes:
Добре, че е майка ми ;D днас пак и донесе едно пуловерче.Тя вече се вманиачи в това плетене... не спира ;D :rolleyes:

Публикувано: 19 November 2008 - 02:43 PM
Майкенце, оказахме се алергични, отначало майка ми и сестра ми, сега и аз, само дето май моето е най-гадно, даже от кихането ми тече кръв от носа. :'(
Много ми е мъчно, като го погледна и ми се доплаква, че трябва да го дам. Много бързо придобива навици. Вече си знае само неговото легло, не ходи по нужда из целия апартамент. Остана само да ограничим набезите по разклонителите ;D
Въобще уникално сладък е.
Много ми е мъчно, като го погледна и ми се доплаква, че трябва да го дам. Много бързо придобива навици. Вече си знае само неговото легло, не ходи по нужда из целия апартамент. Остана само да ограничим набезите по разклонителите ;D
Въобще уникално сладък е.