Мини Пинчер
Публикувано: 27 February 2006 - 01:43 PM
Цитат

Ама си е много хубава снимка де! w) и разбира се за това са виновни малките калпазани w)
Публикувано: 28 February 2006 - 04:32 PM
Абе Вие двете да не сте актьори под прекритие? n)
Лина и МееЛа изчезнаха s) да не са згазили нещо лука а?
При нас вали много ouu Чочко се разхожда на нокти b) А Бека d) dribble - нямам дУми worthy
Публикувано: 28 February 2006 - 07:21 PM
Ама верно Чафун е голем бандит--особено днеска като Ани дойде на кафе--неможеш да усетиш из къде щи рипне на главата.
А за сняг--ай да си не говорим че ние сме гори тилилейски и вече ни затрупа
Меела спи си с Тайра и верно да ти не пука-навън е само за мъже l) та ако ще и на 3 смени да работят b)
Моя и на нокти даже не се разхожда--вънка е oleeee
Публикувано: 28 February 2006 - 08:58 PM
Да ама сме по-близо до боговете...и първо нас чуват ..па после всички останали worthy -сега сме си поръчали снегорин,пък и слънчице за разходки-та да видим... worthy

Публикувано: 28 February 2006 - 09:49 PM
Кети ти докато не можеше да накараш Бека да излезе на мокрото сега какво стана няма да можеш да я прибереш .Нашата Сара само чака някой да се облече за излизане и тя да се залепи за него ама как да я изведа после ще трябва да лекуваме настинка хем вали хем студено .Тъкмо се зарадвах миналата седмица че времето се оправи и ще ходим на разходки то какво стана пак ще стоим в къщи .
Публикувано: 01 March 2006 - 08:59 AM
Да сте живи и здрави, весели и засмени, да вържете най-хубавите мартеници на мъниците, аз сутринта вързах на Тайра и тя беше много горда, че сме я окичили и нея, щото им беше хвърлила око и само ги дебнеше в плика кога ще дойде деня да ги докопа всичките l) l) d)
Публикувано: 01 March 2006 - 09:06 AM
да са живи и здрави worthy
krisalex, ние сме от Ст. Загора victoryVVV Виж по-нагоре 1super сме "говорили" да ги срешнем тези дивачета на Цигов чарк при Чафи и Чоко cheers още малко да се стопли, че по-малко да треперят- повечко да играят b)
Публикувано: 01 March 2006 - 10:58 AM

Боже какво ме сполетя--- dribble мама не е на ред с главата ouu трябва ми кучешки психолог worthy
Публикувано: 01 March 2006 - 11:03 AM

Е тука може--до обед нема да го ползвам l)
Честита баба Марта--многооооо здраве на кученца и на стопани w) и на всички покрай стопаните
Целувки по коремчетата w)
Публикувано: 01 March 2006 - 01:39 PM
А за Чафи - нямам думи!!! Наиситна е невероятен:) Аз сутринта като вързах мартеничка на Майльо и той така в чудо се видя. Хич не му беше причтно, но ще потарпи малкия малко време. w)
Баба Марта бързала,
мартеници вързала:
морави, зелени,
бели и червени.
Първом на гората
да листят листата.
И да дойдат всичките:
щъркелите, птичките,
първият певец,
Косер хубавец.
После на градините
да цъфтят гиргините
и латинки алени,
и божури шарени.
Ябълки да зреят,
круши да жълтеят.
А пък на дечицата
върза на ръчицата
мартеници чудни
със ресни червени,
да са ранобудни,
да растат засмени.
Публикувано: 01 March 2006 - 01:44 PM
първо Честита Баба Марта на всички сладурчета.
Иска ми се да попитам много грижи ли изисква едно пинчерче,с какво се храни,колко време трябва да му се отделя за разходка,какъв е характера на породата(в общи линии,защото всяко куче е различно).Майка ми желае да си вземе точно пинчер и ми се иска преди да го купи да знаем нещо повече за породата.Да сме подготвени какви грижи изисква,освен обичайните-много любов и много внимание.
Ще съм благодарна на всякаква информация,ще ми е много полезна.