Katrina, в Aug 4 2005, 10:33 AM, написа:
И така дойде време и аз да си взема приятелче и избора ми се спря на Мини Пинчер. Любимата ми порода куче е Немска овчарка, но не искам да мъча кученцето в апартамент и затова реших да си взема възможно най-миниатюрно куче.:))) Е исках чихуахуа, но 600 лева малко ми е трудно в момента да дам...Затова се спрях на пинчер - харесвам ги, мисля, че са чудесни за отглеждане в апартамент и достатъчно умни. Вчера ходих до едно много приятно момиче в Люлин и си взех Майлс - на галено Майльо.:) w)
Опитах се намеря инфо за породата, но засега неуспешно. Тук даже я няма изброена в Дроп-Доун-а на началната страница.:(
Моля ви ако някой може да ми помогне с всякакъв вид информация.:) Интересува ме много силно как му се отразява морето, че отпуската е запланувана на 20-и този месец и стоенето само в къщи.:(
Благодаря много! Лек и приятен ден на всички обичащи тези прекрасни животни - кучетата.:) Е и на всички други разбира се - аз имам и много морски свинчета. :P
Здравей,поздравявам те за избора.Имам мини-пинчер от 7 години и мога да кажа че са най-прекрасните създаня на Земята.Страшно много се привързват към стопанина.Моята Кали...накратко и галено Калинка...ме следва по петите цял ден.Гледа ме в очите с такава обич и разбиране,че понякога имам чувството че е човек.Малко е злояда и не яде всичко,това е типично за породата.Не обичат чужди хора и са страшни пазачи.Калинка не веднъж е захапвала по крачолите нищо неподозиращи минувачи.Мога да пиша за нея цял ден.Пиши ми ако искаш да знаеш още нещо.Поздрави.