Мини Пинчер
Публикувано: 15 April 2009 - 08:10 AM
lutova_83, в Apr 14 2009, 02:28 PM, написа:
Ами какви са ..
не са и правили никакви иследвания.Заведохме я веднаха и само докато я видя и каза "Това са гъбички"...даде ни някакво правено лекарство и каза да я мажем 2 пъти на ден.После и сложи някаква си инджекция, а след 2 седмици ще има и втора. Това е ..малкият град ....отгоре, отгоре....да мине номера и май само парите да ти вземат.Утре ще отида и ще искам да и пуснат иследвания, ще питам и за яките витамини за козината.Благодаря ти Дурка.

Ох как ми е познат този случай.....споко мило...не е само в малкият град така.....аз още като забелязах чесането му го заведох на доктор...той го погледна отгоре-отгоре....и вика:СИГУРНО е алергия....

А иначе и при нас я имаше опцията за инжекция,но ние нямаме навършени 6 месеца.......и се разминахме без нея(слава богу се оправи.....).........
От витамините съм супер доволна.Препоръчвам ти ги.Във вид на сироп са но не са приятни и ще трябва стискане на муцката за да му ги дадеш........Ама аз вече съм го усвоила.......
Успех и да пишеш........Цунки.

Публикувано: 15 April 2009 - 10:51 AM
По принцип се случва да им опадат козинките тук там.. Имам едно як териерче , при него беше станало също на главичката и беше от няква липса на витамини.Един не особено компетентен ветеринар й даде някакви аминокиселини на прахчета и й мина.. Немога да кача снимки на Кариии ;( ;( ... И тя е голям сладур...

Моето богатсво не лъщи и не дрънчи, то само блести под слънцето и цвили през бурните нощи..
Публикувано: 15 April 2009 - 08:06 PM
А при нас Майки се сби с кокершпаньол -страх го е от други кучета и като дойдат до него и той почва да ръмжи и скача да хапе и си намери майстора. иска да си играе само с малки кученца като него -всичко по високо скача и хапе по муцунките! Скачахме на Лайки. на немски овчаркии други големи породи -и си намерихме майстора!
За успокоение навреме си го дигнах и ги разтървах. хората казаха че по честичко трябва да ходим -но на нас ни беше вече трети път опознаване с други породи и все е едно и също -ръмжене и хапене и отвреме на време бягане след него!
А и намерих на ушенцето малко кърлижче -и май е време да го мажа с нещо. вие намазахте ли ги или ги напръскахте с нещо -любимците си?
За успокоение навреме си го дигнах и ги разтървах. хората казаха че по честичко трябва да ходим -но на нас ни беше вече трети път опознаване с други породи и все е едно и също -ръмжене и хапене и отвреме на време бягане след него!
А и намерих на ушенцето малко кърлижче -и май е време да го мажа с нещо. вие намазахте ли ги или ги напръскахте с нещо -любимците си?
Публикувано: 16 April 2009 - 08:03 PM
archy, в Apr 16 2009, 08:20 AM, написа:
коя породна група са пи9нчерите
официално са 2ра ето тук може да прочетеш . http://forum.dog.bg/...?showtopic=6650 но както не веднъж е казвано тук стандартния мини пинчер . в БГ са смес от много породи .
Публикувано: 16 April 2009 - 10:41 PM
sladko_angel4e, в Apr 15 2009, 06:29 PM, написа:
neonkaa виждам,че си от Пловдив..къде разхождаш твоето мъниче,че чак кърлеж е лепнало :-( може някой път да си уредим кучешка среща да си поиграят :-)
АЗ съм от Тракия -разхождам го моя пинчи в градинката със сфетофарите -срещу училище Черноризец. че каката ни кара ролери а малкия колелото си а аз съм с мъника при кучкарите- уж да свикнем със всички ама неще и неще моя да си играе с големите!
Публикувано: 17 April 2009 - 08:11 PM
Хора, не мога повече..полудявам с тая моята в някои отношения.
Например преди малко набара една носна кърпичка в джоба ми и аз докато реигирам тя си откъсна малко и го изяде и не го прави това за първи път..не знам какво да я правя, да не й стане нещо от тия салфетки се притеснявам.

Например преди малко набара една носна кърпичка в джоба ми и аз докато реигирам тя си откъсна малко и го изяде и не го прави това за първи път..не знам какво да я правя, да не й стане нещо от тия салфетки се притеснявам.