lutova_83, в Apr 14 2009, 02:28 PM, написа:
Ами какви са ..

не са и правили никакви иследвания.Заведохме я веднаха и само докато я видя и каза "Това са гъбички"...даде ни някакво правено лекарство и каза да я мажем 2 пъти на ден.После и сложи някаква си инджекция, а след 2 седмици ще има и втора. Това е ..малкият град ....отгоре, отгоре....да мине номера и май само парите да ти вземат.Утре ще отида и ще искам да и пуснат иследвания, ще питам и за яките витамини за козината.Благодаря ти Дурка.
Ох как ми е познат този случай.....споко мило...не е само в малкият град така.....аз още като забелязах чесането му го заведох на доктор...той го погледна отгоре-отгоре....и вика:СИГУРНО е алергия....

е това как го реше-не мога да ти кажа.........Даде му нещо противоалергично(в последствие разбрах,че такива лекарства са доста опасни за нашите малчовци).........та ето виж...има докт. все още който най-спокойно "поставят" диагнози и на око.....та и лекарства изписват.......Можех да си спестя мъките на кучо за тези почти две пропиляни седмици....Как мислиш-дали ще ми стъпи крака там........??-цъ.......
А иначе и при нас я имаше опцията за инжекция,но ние нямаме навършени 6 месеца.......и се разминахме без нея(слава богу се оправи.....).........
От витамините съм супер доволна.Препоръчвам ти ги.Във вид на сироп са но не са приятни и ще трябва стискане на муцката за да му ги дадеш........Ама аз вече съм го усвоила.......
Успех и да пишеш........Цунки.