Цитат
Има и една борса за кучета, за която ....незнам аз не бих препоръчала да вземеш от там, но и там има и можеш да провериш. Май в последно време са решили да стават добри там, че гледам вече пише с какво са ваксинирани малките.
http://www.dog-shop.hit.bg/
предполагам с родословие не искаш че много скъпо инак има развъдници извън БГ
Катрина, те тези ваксини не ги слагат в борсата, ами хората дето си носят кученцата там са ги ваксинирали преди това, от борсата не се охарчват за тия работи bl) , познавам хора дето си оставиха кучетата точно в тази борса...
А аз съм на мнение, че пинчи не се гледа трудно, но е много важно как ще му покажеш кой е господаря в къщата, защото постоянно дебнат да покажат надмощие и да водят в "глутницата"
Ние до сега сме имали 3 пинчита + една дърта пинчерка, която гледахме като стопаните й заминат нанякъде и да си призная, доста е трудничко, ако го разглезиш в началото диването, после няма оправия. Много са привързани към дома и са страхотни пазачи, независимо от дребния ръст са готови да бранят и да защитават стопанина и дома на всяка цена, понякога не преценяват силите си и се хвърлят на едри кучета oleeee
Нашия Чоки като дойде у дома, до година и нещо незнаеше да лае даже, а сегаааа да не ви обяснявам, само да му докривее l)
Но затова пък ти влизат под кожата и те карат да ги обичаш толкова мноооогооооо w)
Аз през ден врънкам моя приятел да вземем на Тайра едно пинчи за сестричка, ама имаме притеснения, че все пак булдочката, макар и маалко по-възрастна може да му надвива като ни няма у дома fow
Пожелавам ти успех и да се похвалиш скоро с пинчи victoryVVV