Цитат
Катрина отговаря b)
нямат кученца за съжаление
Момичето от което взехме Майлс каза че повече никога няма да заплоди Кари, защото и е било много трудно. :( Нали са ни мънички сладурите и трудно раждат. Та не иска да рискува милата. :(
hadrielle аз също си търся и мисля да взема още едно но не съм се така да се каже надъхала достатъчно
съвета ми е гледай обявите, ходи на място да ги видиш и прецени със сърцето си дали хората от които ще го вземеш са готини, ако са - вземай :)
В момента има обява че се продават мини пинчета, може да звъннеш да питаш. Има и една борса за кучета, за която ....незнам аз не бих препоръчала да вземеш от там, но и там има и можеш да провериш. Май в последно време са решили да стават добри там, че гледам вече пише с какво са ваксинирани малките. http://www.dog-shop.hit.bg/
предполагам с родословие не искаш че много скъпо инак има развъдници извън БГ
Имай предвид само че пинчитата не са от най-гальовните същества, не обичат много да ги мачкат :) но мисля че майка ти ще бъде очарована от тях :) Моята майка преди да види Майлс не можеше да си представи да хареса куче, а камо ли да спинка с него. Тя е малко антиживотински настроена. Сега обожава моя мъник - смята че е много елегантен, недосаден, чист и весел. w) Това което каза чафи е така - да знаеш че е леко да се гледа пинчи. Късмет с търсенето w)

Вход

Горе
Цитиране +