Мини Пинчер
Публикувано: 29 July 2009 - 09:29 AM
Научи се да се качва на дивана и да спи м/у възглавниците.Тъй като нямам внучета ,а големия син е на 30 год и сега на Сиси съм накупила толкова играчки, че няма време да се наиграе с всички.Все още не сме излизали на вън защото когато я купих ,беше на 2,5месеца без да е обезпаразитена и без бебешка имунизация. На 05 август е втората имунизация и ще трябва да изчакам 2,3 дни и тогава да я водя на вън.
Искам да пусна снимки ,но нямам цифров апарат а от телефона са доста размазани снимките.Но ще прабвам с кемерата.
Публикувано: 29 July 2009 - 09:50 AM
Научи се да се качва на дивана и да спи м/у възглавниците.Тъй като нямам внучета ,а големия син е на 30 год и сега на Сиси съм накупила толкова играчки, че няма време да се наиграе с всички.Все още не сме излизали на вън защото когато я купих ,беше на 2,5месеца без да е обезпаразитена и без бебешка имунизация. На 05 август е втората имунизация и ще трябва да изчакам 2,3 дни и тогава да я водя на вън.
Искам да пусна снимки ,но нямам цифров апарат а от телефона са доста размазани снимките.Но ще прабвам с кемерата.
Искам да попитам, какво легло или къщичка да купя на Сиси? В момента използваме къщичка от котката/персийка/ която имахме до преди няколко месеца.А през деня спи на канапето в дневната.
Публикувано: 29 July 2009 - 10:10 AM
Galka43 добре дошли и от нас с Дракон
ние купихме и къща и легло, в къщата си прибираше играчките преди да я направи на пух и прах
когато го водя с мен на работа там спи в леглото
Публикувано: 29 July 2009 - 10:26 AM
ние купихме и къща и легло, в къщата си прибираше играчките преди да я направи на пух и прах
Публикувано: 29 July 2009 - 10:49 AM
За последното изречение което си написала ти завиждам много(благородно,разбира се).И аз си мечтая за такава работа или в зоомагазин,даже мислех да си отварям ама нещо много станаха на последък че и аз да се изтипосам...
А аз за самото магаре не се сещам ама пак се смях много,защото което и да е си е смешно сравнение...
Ами на Сиска мога само едно голямо браво да и кажа че е такава умничка и послушничка
Публикувано: 29 July 2009 - 11:25 AM
Публикувано: 29 July 2009 - 01:18 PM
Щом сега е кило и 200 сигурно ще стане около 2,500-3 кг.
Публикувано: 29 July 2009 - 02:15 PM
Публикувано: 29 July 2009 - 02:54 PM
Сега ще се опитам да кача снимка на персийката ми ,но я продадох защото мъжа ми има някаква алергия от котките.
Публикувано: 29 July 2009 - 04:06 PM
Публикувано: 29 July 2009 - 04:28 PM
Публикувано: 29 July 2009 - 06:54 PM
А между другото да ви питам през колко време се разгонват женските?Че една сладурана много е харесала Арчинко!
П.С. Имаме снимки и в галерията ни!Пиятно разглеждане!
chocolate80-Аз мисля че ви помна...на колко е малкия?
Женските се разгонват 2 пъти годишно. Единия път към края на април началото на май, а втория 6 месеца след това +/- 21 дена. Половата зрялост при мъжките е 7-10 месеца, а при женските 6-12. Но ако тя не е раждала и той не оплождал ти гарантирам, че няма да стане. Една жена сега чака да и се разгони женската за да я пусне на моя Зоро, защото май месец е пускала на млад мъжкар и на нея и е било за първи път и не е можал да я качи. Когато пусках Зоро за първи път, го пусках на майка и на дъщеря, пробвахме първо малката и 2 часа нищо, тои я обикаля и като си качи лапите на гърба й и тя бяга. Тогава пуснахме майката и тя сама отиде при него, легна на предните си крака и си вирна задницата нагоре, като си отмести опашката. Сещаш се, че от там нататака на него му беше супер лесно и после без проблем качи и малката като нея я хванахме да не бяга.
Публикувано: 29 July 2009 - 08:37 PM
2 пъти и в събота имаме среща с една пинчерка, ама напълно непозната та ще видим дали вобще ще го пускам, защото аз искам капаро за оплождането, просто са ме лъгали и се застраховам. Като ми дадат кученце си им връщам парите.
Публикувано: 29 July 2009 - 09:52 PM
Публикувано: 29 July 2009 - 10:00 PM
За колко пъти се разгонва женската и полова зрялост всеки може да си погледне в схемата на паспорта на кучето си. Поне в моя го пише на 1 страница и от там съм го преписала дословно. А доколко е пинчер Зоро съдя по това, че майка му и баща му са немски клубни пинчери, майка кафява и баща черен. Децата му са черни. Той е единствен с този цвят. Най-вече съм сигурна за това от къде съм го взела.
Публикувано: 29 July 2009 - 10:01 PM
Публикувано: 29 July 2009 - 10:07 PM

Вход

Горе
Цитиране +