Мини Пинчер
Публикувано: 29 July 2009 - 11:31 PM
За колко пъти се разгонва женската и полова зрялост всеки може да си погледне в схемата на паспорта на кучето си. Поне в моя го пише на 1 страница и от там съм го преписала дословно. А доколко е пинчер Зоро съдя по това, че майка му и баща му са немски клубни пинчери, майка кафява и баща черен. Децата му са черни. Той е единствен с този цвят. Най-вече съм сигурна за това от къде съм го взела.
Уважаема госпожо
И за да не питате тая пък ква е та се меси Ви казвам веднага.Тая е най-големият и един от най-старите почитатели на чистопоридният мини пинчер от 87година,отглеждала и развъждала също като вас едно такова същество,но с ясното съзнание какво е!
Моля Ви читатели и притежатели преди да твърдите нещо се информирайте максимално,за да не се излагате!
Бихте ли ни запознали нас непросветените за стандарта?
Не няма,сами го направете.Търсете,учете и успех!И да го направя няма да имате желание да го разберете.Това е дълга и отговорна работа,която ще отиде на ватъра.Влезте във FCI на стандарти,прочетете,преведете,търсете по сайтове и форуми коментари върху стандарта и ще разберете за какво става дума.Мился,че това е достатъчна насока от мен.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 29 July 2009 - 11:32 PM
ех, че уши
само ние май не успяхме да ги изправим и двете въпреки че много ги пазихме
Публикувано: 29 July 2009 - 11:41 PM
и още един http://pinscher.dir....e5ba27788c54366
айде още малко http://bestfellows.c...87%d0%b5%d1%80/
и още щях да слагам ,но немога да го преведа http://www.psk-pinscher-schnauzer.de/
Публикувано: 29 July 2009 - 11:44 PM
БРУНО,точно тук е мястото да спорите и да се учите,не само да си тъпчете на едно място.Стандартите и тем подобните глупости не са ,за да се усложнява животът на ,,кучкарите,,,защото ако ги нямаше тия гадни стандарти нямаше да има и породи и тогава и вие нямаше да искате ,,пинчерче,,Като толкова имате против тези неща защо си взехте такова куче,а не спасихте животът на някое нещастниче от улицата.Не казвайте,че е заради размерът.Радвайте се на кученцата си,но не твърдете неща които не са.
А с чистопоридно куче може да се сдобиете и без пари,има начини,но не за капризни хора/въобще нямам пред вид вас/,на кратко в развъдник можете да вземете куче което е приключило с развъдната си дейност,което не значи старо куче на прилична сума или дори подарък или на договор!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 29 July 2009 - 11:58 PM
Публикувано: 30 July 2009 - 07:54 AM
а искаш ли да те запозная със всички сладури вкъщи?
Давай!
Лелеееее.... колко красавци под един покрив.Завиждам малко като знам каква радост насят на стапаните си.
Публикувано: 30 July 2009 - 08:09 AM
Публикувано: 30 July 2009 - 10:13 AM
Нашата лична лекарка/ветеринарката/ ни каза,че можем да й даваме по 2-3 лъж. кисело мляко. Снощи и дадох,но после скимтеше и мисля,че обърках дето и додох. може да я забоя коремчето. Днес обаче ака нормално. Вие какво ще ме посъветвате ..................давате ли к. мляко на мъничетата?
Публикувано: 30 July 2009 - 10:33 AM
Мойта Айра също не е чистокръвна .. от тези дето постоянно спорите, но аз много си я обичкам и толкова много съм свикнала с нея че немога да си представя как съм живяла до сега без нея ...
Публикувано: 30 July 2009 - 11:01 AM
Така ме е яд ,че още нямам снимки на Сиси,но много си приличат с Габи. Габи е голяма сладурана
Публикувано: 30 July 2009 - 11:30 AM
Първо си взех куче,после научих ,че съществува форума.От 5 год съм в него още не съм убедена ,че всяко куче трябва да има родословие и да е взето от развъдник.Умирам за моя кърлеж,много пъти съм казвала ,че заради него мога да убия и да заровя трупа.Когато го прегръщам изобщо не се сещам дали е чистокръвен или с примес
Публикувано: 30 July 2009 - 12:08 PM
Публикувано: 30 July 2009 - 02:08 PM
Ние с мъжа ми сме планинари и сега май няма да можем да мръднем никъде докато малката не порасне.
И това лято май не можем да отидем на почивка ,защото в кой хотел ще ме приемат с това мъниче. Как да се обеснявам,че е много послушна и не прави белички. Иначе сме ходили до София и в двете посоки през цялото време спеше в къщичката на котето.

Вход

Горе
Цитиране +