Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 387
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7761 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 July 2009 - 09:50 AM

Цитат(Galka43 @ Jul 29 2009, 10:29 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря Ви за топлото посрещане! Моята Сиси от втория ден се научи да пишка и ака на терасата на едно и също място. От магазина купих едни пелени като панперси и първо на тях ходеше , постепенно се научи на весник и само там. Никакви бели не прави ,мъкар да съм цял ден на работа и през деня е само с мъжа ми, а той горкия още не може да свикне ,че у дома имаме бебче.
Научи се да се качва на дивана и да спи м/у възглавниците.Тъй като нямам внучета ,а големия син е на 30 год и сега на Сиси съм накупила толкова играчки, че няма време да се наиграе с всички.Все още не сме излизали на вън защото когато я купих ,беше на 2,5месеца без да е обезпаразитена и без бебешка имунизация. На 05 август е втората имунизация и ще трябва да изчакам 2,3 дни и тогава да я водя на вън.
Искам да пусна снимки ,но нямам цифров апарат а от телефона са доста размазани снимките.Но ще прабвам с кемерата.

Искам да попитам, какво легло или къщичка да купя на Сиси? В момента използваме къщичка от котката/персийка/ която имахме до преди няколко месеца.А през деня спи на канапето в дневната.
User's Signature

Качена снимка

#7762 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 July 2009 - 10:10 AM

chocolate80 това с Йода и ние си го мислим понякога, а като му застанат ушичките назад прилича и на магарето, което не се сещам как се казва zz_224.gif
Galka43 добре дошли и от нас с Дракон ae_085.gif
ние купихме и къща и легло, в къщата си прибираше играчките преди да я направи на пух и прах ab_041.gif
когато го водя с мен на работа там спи в леглото sg_196.gif

#7763 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 10:26 AM

Цитат(Moda @ Jul 29 2009, 11:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
chocolate80 това с Йода и ние си го мислим понякога, а като му застанат ушичките назад прилича и на магарето, което не се сещам как се казва zz_224.gif
ние купихме и къща и легло, в къщата си прибираше играчките преди да я направи на пух и прах ab_041.gif

re_037.gif Привет Мода и на Дракон! И Сиси крие играчки там,но и по цяла вечер спи в нея. dog.gif
User's Signature

Качена снимка

#7764 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 10:49 AM

Цитат(Moda @ Jul 29 2009, 11:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>

За последното изречение което си написала ти завиждам много(благородно,разбира се).И аз си мечтая за такава работа или в зоомагазин,даже мислех да си отварям ама нещо много станаха на последък че и аз да се изтипосам...

А аз за самото магаре не се сещам ама пак се смях много,защото което и да е си е смешно сравнение... ab_041.gif

Ами на Сиска мога само едно голямо браво да и кажа че е такава умничка и послушничка af_089.gif Тез пък хора от които си я взела къде са бляли гаргите че не са я ваксинирали когато трябва eg_033.gif !!!!!Напомнят ми малко на тез от които взех моя...100 пъти ми звъняха по телефона да питат кога ще го взимам та кога ще го взимам(бяхме в Пловдив на операция на приятела ми и те знаеха а и бях капарирала Арчони)трябвало първа ваксина...ми ваксинирайте го дявол да го вземе!!!!Ама не,да не се минат!!! eg_033.gif А аз щях да доплатя така или иначе....Ама стара работа,да не се нервирам пак
User's Signature

Качена снимка

#7765 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 11:25 AM

Моля, ако някой знае да ми каже до колко месеца или година расте мини пинчера. Сисито в момента е 1200гр. ,а не знам до колко месеца ще расте. Иска ми се все такава малка да си остане.Казаха ми, че майката е 1800гр а бащата кръстоска м/у мини пинчер и чихуахуа.Предварително Ви благодаря! ba_025.gif
User's Signature

Качена снимка

#7766 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 01:18 PM

Цитат(Galka43 @ Jul 29 2009, 09:25 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Моля, ако някой знае да ми каже до колко месеца или година расте мини пинчера. Сисито в момента е 1200гр. ,а не знам до колко месеца ще расте. Иска ми се все такава малка да си остане.Казаха ми, че майката е 1800гр а бащата кръстоска м/у мини пинчер и чихуахуа.Предварително Ви благодаря! ba_025.gif

Щом сега е кило и 200 сигурно ще стане около 2,500-3 кг.

#7767 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 July 2009 - 01:23 PM

Galka Дракон растеше като гъбка до 6-7 месец и мислех че ще имам мини пинчер около 5 кг ab_041.gif
но после някакси спря да расте толкова бързо и сега е между 2 - 2.100 в зависимост колко яде, защото ние сме на периоди и е злояд tb_195.gif

#7768 Потребителят е офлайн   archinko Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 02:15 PM

Ами имам снимки,но не сум ги качила от фотоапарата! tb_195.gif Може би довечера! А относно килограмите Арчи незнам точно колко е мисля че е около 2-3кг.Според мен не е много,но дори и да е много ние пак си го обичаме този сладур! wub.gif wub.gif А относно играчките и пръчките на вун с насс играчкки не идват а ако му метна пръчка я зима и си я занася някад и почва да я яде! dry.gif Но във вкъщи без плюшена играчка не става....цупи се....не яде...не си играе... ea_103.gif лош навик dry.gif и в момента е с играчка в уста и си я дъфчи!А най-интересното е че Арчи ЦОКА! af_089.gif ab_041.gif Имам един огромен лув който е легнал (плюшен разбира се ab_041.gif ) и застава на крака му ляга и започва да суче...това го прави още от бебе!Според мен не е отбил. ea_103.gif Давала сум и биберона,но неиска само лувицата му е в устата ab_041.gif ! много интересни неща прави Арчи а? af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#7769 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 02:51 PM

Благодаря Ви! wub.gif
Сега ще се опитам да кача снимка на персийката ми ,но я продадох защото мъжа ми има някаква алергия от котките.
User's Signature

Качена снимка

#7770 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 02:54 PM

Цитат(Galka43 @ Jul 29 2009, 03:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря Ви! wub.gif
Сега ще се опитам да кача снимка на персийката ми ,но я продадох защото мъжа ми има някаква алергия от котките.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7771 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 04:06 PM

малко снимки от днес

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#7772 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 04:28 PM

Персиеца е страхотен , какви сини очи само , като ,че ли е със сини лещи ab_041.gif

#7773 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2009 - 06:54 PM

Цитат(archinko @ Jul 28 2009, 09:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Радвам се че няко ни помни а ето и снимките:

А между другото да ви питам през колко време се разгонват женските?Че една сладурана много е харесала Арчинко! af_089.gif ab_041.gif ae_085.gif И сущо да питам на колко трябва да е ТОЙ за да го пусна?

П.С. Имаме снимки и в галерията ни!Пиятно разглеждане! ab_041.gif

chocolate80-Аз мисля че ви помна...на колко е малкия?

Женските се разгонват 2 пъти годишно. Единия път към края на април началото на май, а втория 6 месеца след това +/- 21 дена. Половата зрялост при мъжките е 7-10 месеца, а при женските 6-12. Но ако тя не е раждала и той не оплождал ти гарантирам, че няма да стане. Една жена сега чака да и се разгони женската за да я пусне на моя Зоро, защото май месец е пускала на млад мъжкар и на нея и е било за първи път и не е можал да я качи. Когато пусках Зоро за първи път, го пусках на майка и на дъщеря, пробвахме първо малката и 2 часа нищо, тои я обикаля и като си качи лапите на гърба й и тя бяга. Тогава пуснахме майката и тя сама отиде при него, легна на предните си крака и си вирна задницата нагоре, като си отмести опашката. Сещаш се, че от там нататака на него му беше супер лесно и после без проблем качи и малката като нея я хванахме да не бяга.

User's Signature

Качена снимка

#7774 Потребителят е офлайн   archinko Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 29 July 2009 - 08:30 PM

Еми ще пробваме...ако стане-стане,Ако не-друг път!Иначе много мерси за инфото.А иначе Зоро стана ли баща?
User's Signature

Качена снимка

#7775 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2009 - 08:37 PM

Цитат(archinko @ Jul 29 2009, 09:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Еми ще пробваме...ако стане-стане,Ако не-друг път!Иначе много мерси за инфото.А иначе Зоро стана ли баща?

2 пъти и в събота имаме среща с една пинчерка, ама напълно непозната та ще видим дали вобще ще го пускам, защото аз искам капаро за оплождането, просто са ме лъгали и се застраховам. Като ми дадат кученце си им връщам парите.
User's Signature

Качена снимка

#7776 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 09:52 PM

Сдържах се да не пиша но толкова много глупости които е изписал -littlezorro x_194.gif 1 . това с разгонването април - май ОПРЕДЕЛЕНО не е ВЯРНО . ( Разгонването е индивидуално при всяка женска ) може да е във всеки месец от годината . 2. Няма график за 6 месеца някои женски се разгонват през 4 месеца други през 10 мес . 3 , Стига да са уцелени точните дни в които женската дава няма да има проблем да я качи мъжкия ( разбира се ако е минал поне 1 год а не е на 7 месеца както сте написали ) п.п. Бизнеса е хубаво нещо но вашия ЗОРО прилича повече на ЯГДТЕРИЕР отколкото на МИНИ ПИНчЕР . rc_036.gif Хубаво е да си го гледате и обичате ама чак толква с капара и постоянни скачки си е прекалено dh_188.gif
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#7777 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2009 - 10:00 PM

Цитат(ivan-z @ Jul 29 2009, 10:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Сдържах се да не пиша но толкова много глупости които е изписал -littlezorro x_194.gif 1 . това с разгонването април - май ОПРЕДЕЛЕНО не е ВЯРНО . ( Разгонването е индивидуално при всяка женска ) може да е във всеки месец от годината . 2. Няма график за 6 месеца някои женски се разгонват през 4 месеца други през 10 мес . 3 , Стига да са оцелени точните дни в които женската дава няма да има проблем да я качи мъжкия ( разбира се ако е минал поне 1 год а не е на 7 месеца както сте написали ) п.п. Бизнеса е хубаво нещо но вашия ЗОРО прилича повече на ЯГТЕРИЕР отколкото на МИНИ ПИНчЕР . rc_036.gif Хубаво е да си го гледате и обичате ама чак толква с капара и постоянни скачки си е прекалено dh_188.gif

За колко пъти се разгонва женската и полова зрялост всеки може да си погледне в схемата на паспорта на кучето си. Поне в моя го пише на 1 страница и от там съм го преписала дословно. А доколко е пинчер Зоро съдя по това, че майка му и баща му са немски клубни пинчери, майка кафява и баща черен. Децата му са черни. Той е единствен с този цвят. Най-вече съм сигурна за това от къде съм го взела.
User's Signature

Качена снимка

#7778 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 10:01 PM

И ние имаме една кандидатка ,ама много е злобна и незнам дали ще стане . Тя е по- големичка и са пробвали 4-5 пъти ама нищо не е станало- гони ги . Нашия взе да му разрешава да я доближава и подуши , ама голямо опознаване трябва да е. Виждат се почти всеки ден , като ги разхождаме ... tb_195.gif

#7779 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 10:07 PM

На мене ми е ясно че сте го преписали от някъде ab_041.gif , аз пък всичкото това го казвам от години опит . Кое ли е по-вярно rc_036.gif А нали ви е ясно че няма как от родословни клубни родители да излезне цвят който се изключва от СТАНДАРТА ? Другото което е дали сте прочели стандарта зада видите по колко килограма са истинските Немски пинчери ? Явно е че добре са ви метнали и доста дълго живеете в тази заблуда . Още малко ще кажете че и родословие има ae_085.gif Радвайте се на кучето си и не го мислте , но определено е далеч от това за което сте го взели .
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#7780 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2009 - 10:07 PM

littlezorro , дай малко снимки на Зоро , oc_171.gif

• (625 Страници) +
  • « Първа