Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7852 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 July 2009 - 08:21 PM

Благодаря на всички за комплиментите и топлото посрещане във форума :)Chokolate относно ушичките,човека от магазина ни каза че това бил добър критерий за качествено куче,понеже в аквариума беше и нейното братче което беше още с клепнали уши и ни обясниха че щом тя първа си е вдигнала ушите значи е с по -силен ген и организъм,в общи линии по-добре се развива и е по силно куче :)
Искам да кажа и друго нещо за хората с нормални и средни пинчерчета,имам яке за по голям пинчер,това което е на профила ми,ако се интересувате - пишете :) знам че не е това темата,но става въпрос само за пинчерчета wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#7853 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 31 July 2009 - 08:30 PM

Bonbonita пусни снимки на якенцето и размери за да го видим .
Гале какво стана с бебка цял ден я мисля сладуранката wub.gif .
Тъкмо се ядосвам утре трябваше да дойдат и да вземат едното бебе а одеве се обадиха че се отказват . eg_033.gif
Малката Тара днес следобяд и тя вдигна едното ушенце
http://www.snimka.bg...mp;pid=13907842

#7854 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 31 July 2009 - 09:52 PM

А ето и снимките на малката принцеска както ви бях обещала:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7855 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 31 July 2009 - 09:55 PM

А това е моя бяс

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7856 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 31 July 2009 - 09:58 PM

А тази снимка е толкова смешна...... ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7857 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 July 2009 - 10:03 PM

Какво стана с крачето на бебето? tb_195.gif
много хубави снимки и бруно все си изправя на задни лапи и други номера прави ,но никога не мога да го снимам,като хвана фотоапарата ,спира ,сяда и ме зяпа.

#7858 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2009 - 10:36 PM

Цитат(БРУНО @ Jul 31 2009, 11:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Какво стана с крачето на бебето? tb_195.gif
много хубави снимки и бруно все си изправя на задни лапи и други номера прави ,но никога не мога да го снимам,като хвана фотоапарата ,спира ,сяда и ме зяпа.

Защо се очудваш, че като хванеш апарата сяда и се наглася, той си е роден манекен. Уникално позира на снимките. Зоро има само 4-5 снимки от 100 - тина само те не са размазани и пак играе фотошопа. И три секунди не седи на едно място.
User's Signature

Качена снимка

#7859 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 July 2009 - 11:20 PM

chocolate80- Правилно няма смисъл да се започва тази тема защото няма кой да я разбере , И все пак от мен да знаете случва се и да си обичат некои хора родословните кучета rc_036.gif Както некой беше писал ако ги нямаше родословията нямаше да ги има и вашите кучета . и като е толкова безрезервна любовта ви що не прибрахте кученце от улицата ? любовта и документите нямат общо не изопачавайте нещата . А относно избиването на пари на изложбите аз поне незнам за такова нещо , интересно ще ми е да споделите как става да избия и аз малко ?
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#7860 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 July 2009 - 11:25 PM

Цитат(galia69 @ Jul 31 2009, 07:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Bonbonita пусни снимки на якенцето и размери за да го видим .
Гале какво стана с бебка цял ден я мисля сладуранката wub.gif .
Тъкмо се ядосвам утре трябваше да дойдат и да вземат едното бебе а одеве се обадиха че се отказват . eg_033.gif
Малката Тара днес следобяд и тя вдигна едното ушенце
http://www.snimka.bg...mp;pid=13907842

Май всичките щеха да ходят у познати ab_041.gif А всеки ден ги срещам в обявите за продажба . малко си противоречите ама то е така трябва да има и други прекарани няма да сте сами ae_085.gif
User's Signature

#7861 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 01 August 2009 - 03:12 AM

Ами така щеше да е три вече си имат стопани и са си при тях ама другите се отказаха а на мен ми идва нанагорно с тази безработица която ни застигна .В къщи един храни петима човека и три кучета които искат ядене и вет грижи и на мен не ми е приятно да ги дам надалече ама се примирявам какво да правя всичко иска пари а на тези години е по добре човек да каже ,,пази боже,,че не се знае утрешния ден какво му носи .
Моля ви няма нужда само да нахлувате в темата за да се ядете с хората както вече знаете нямаме в темата породисти пинчери а обичани такива имаме за какво да си говорим и без вашите постове тук .Къде бяхте преди две седмици когато сина ми падна с колелото и беше с шевове и не можеше да се храни а в същото време тичах по лекари за да не направи Сара мастит .Тук имаше хора които ме подкрепиха и питаха ка сме и какво правим за което има благодаря wub.gif
http://www.snimka.bg...mp;pid=13615106
Гале каво стана със малката дано да е добре wub.gif

#7862 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 01 August 2009 - 08:08 AM

Цитат(ivan-z @ Aug 1 2009, 12:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
chocolate80- Правилно няма смисъл да се започва тази тема защото няма кой да я разбере , И все пак от мен да знаете случва се и да си обичат некои хора родословните кучета rc_036.gif Както некой беше писал ако ги нямаше родословията нямаше да ги има и вашите кучета . и като е толкова безрезервна любовта ви що не прибрахте кученце от улицата ? любовта и документите нямат общо не изопачавайте нещата . А относно избиването на пари на изложбите аз поне незнам за такова нещо , интересно ще ми е да споделите как става да избия и аз малко ?

Значи това е за първи и последен път в който отговарям на някой като вас(ако не ме нервирате много де)
1-темата ние прекрасно си я разбираме,но вие не можете,а и никой не ви кара
2-Не казвам,че никой не си обича родословното куче-просто където има напрежение(а в една изложба малко или много винаги има),там вече обичта(било то и за момента)се измества от друго чувство....-"да се представите в най-добра светлина,да направи правилната стойка,да върви под строй с маршова стъпка,и всичко останало което се изисква от кучето....Ако нещо не направи както трябва едва ли ще го запрегръщате и разцелувате нали???( особенно ако сте били няколко хиляди километра да отидте),това си е направо провал за вас като "дресьор"-говоря по принцип,не конкретно за вас.
3-Защо винаги го задавате този въпрос за бездомните кучета???Аз съм взимала бездомно куче,а вие???Вие не можете да приемете нашите,какво остава за бездомните .....
4-А относно парите или някакъв друг вид облага-не ми се вярва да хукнете по други градове или държави само за да си покажете кучето,без да очаквате нищо-ако не е някво място в челната тройка(ако имат за вас знчение второто и третото място де),то най-малкото някво клубно кучило,от което ще изкарате добри пари...

Айде модовете да ни променят заглавието вместо мини пинчер с някво друго(някой беше предложил "недорасъл доберман" ab_041.gif което е мн готино) и вие родословните да си имате ваша си тема и да не се занимавате с нас и най-вече да не се месите в нашата(да си се тръшкате на воля,кой по голям гъзар,кой колко купи спечелил,и каквото си искате....
User's Signature

Качена снимка

#7863 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 01:05 PM

Брей колко много сте писали и колко много снимки smile.gif Две нови бебета и една булка за Арчи ab_041.gif
littlezorro във вас е като зоологическа градина ab_041.gif иние имаме две папагалчета но ги пускам да си полетят по рядко
Бяхме за 2 дни при майка ми и вижте Цецка къде се беше наместила да спи

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7864 Потребителят е офлайн   chochi5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 August 2009 - 02:49 PM

Ето ни и нас ...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7865 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 06:02 PM

Драги ми -galia69 и chocolate80 дали ще пиша в темата или не решението си е само мое ae_085.gif . Ясно е че сте я направили на сбор за домашни лчбимци и в това няма нищо лошо . Но забележки може да ми направи само МОД . А и не може темата да е само с възхищения и сладки комплименти хубаво е да се говори и за по сериозни неща . Но явно те не са за вас . galia69 защо смятате че само вие имате семейни проблеми , аз съм тук и когато не пиша повярвайте ми af_089.gif но тези ви оплаквания много не се вписват в този форум и има и други подобни и не е нужно всички да ви съчувстват . Относно изложбите не виждам смисъл да обяснявам , Просто няма да го разберете ,а и няма да се опитате . И така обичайте си Домашните любимци , но нека си останат такива не е нужно да размножавате . Историйте за пускане поне веднъж също не са верни (но зависи кой лекар ще ви консултира ) Може да си продължите с възклицанията и ахканията rc_036.gif
User's Signature

#7866 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 06:26 PM

ОФФФ моля ви стига вече дразги ea_103.gif
Ето малко снимки на Цеца-днес си поиграхме едно хубаво с нея ab_041.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7867 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2009 - 07:15 PM

Ето снимки на якенцето,адски е готино,обличано е 2 пъти,само че на по голям пинчер и сега не става за Мишел.Историята е следната,съседа ми отива до верига магазини и докато товари колата си с покупки,въпросния Марти (както ние го кръстихме) се мушва в колата и съседа ми го вижда едва когато се прибрал,обаче нямаше как да го гледа и го даде на мен,след няколко съобщения по вестници и т.н за намерено куче - никои не реагира и решихме да го задържим.Марти беше в отчаяно състояни,видимо гладен,мърляв и адски наплашен и вероятно бит :((( ние го обгрижихме и заобиколихме с ласки и обич,но тои милия не успя да свикне с никои друг освен мен,ест - спеше при мен вечер wb_052.gif беше ми голяма дружка... но след 3 месеца в един лош ден тои избягал докато ме няма и никои не го успял да го хване...та така якенцето което беше обличано 2 пъти - остана за спомен от милуто Мартинче :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7868 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2009 - 07:46 PM

ivan-z отговорете на треи въпрос моля на chokolate80 "3-Защо винаги го задавате този въпрос за бездомните кучета???Аз съм взимала бездомно куче,а вие???Вие не можете да приемете нашите,какво остава за бездомните ....." , а все от тях ни предлагате , не съм срещала като моето на улицата .

#7869 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2009 - 08:25 PM

Bonbonita дай размери може на нашата слонка да стане .Ще я подлагам на диета нашата мама от инат само ходи и им яде от храната и доста е качила
Преди малко се прибрахме с мама Сарка ходихме на гости на черничката мома голяма игра падна не са се забравили малката пак ходеше да я гризе за опашката даже по едно време търсеше да суче .Меги така се казва бебето много се е променила една оперена игрива и много целуваща е станала .Малкия я снима с телефона дано да са станали снимките утре ще ги свалим и ще ви я покажа .

#7870 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2009 - 08:28 PM

Здравейте!Отдавна не съм писала но не пропускам да чета мненията ви Искам да попитам колко дена след последната ваксина можем да излизаме навън
User's Signature

Качена снимка

#7871 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 01 August 2009 - 08:32 PM

Добре дошли Галка43 и Бонбонита много да ви радват мъниците ви,от 1 седмица имаме проблем със нета и чак сега успяхме да се включим пак тук.
Галиа69-преди пинчитата ги ограничавах с яденето,вземах им паничките при следващото ядене ядяха като побъркани,след това почнах да оставям храната им винаги паничките пълни до горе видяха че не им вземам храната и вече всичко е спокойно,те сами ядат по 2 на ден,а в жегите 1.А пък на някои хора изобщо не им обръщай внимание,не се нервирай напразно
Абе как снимате вашите мъници такива хубави снимки сте напускали,а пък аз нещо не мога снимките са направо безуспешни

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни