chocolate80- Правилно няма смисъл да се започва тази тема защото няма кой да я разбере , И все пак от мен да знаете случва се и да си обичат некои хора родословните кучета

Както некой беше писал ако ги нямаше родословията нямаше да ги има и вашите кучета . и като е толкова безрезервна любовта ви що не прибрахте кученце от улицата ? любовта и документите нямат общо не изопачавайте нещата . А относно избиването на пари на изложбите аз поне незнам за такова нещо , интересно ще ми е да споделите как става да избия и аз малко ?
Значи това е за първи и последен път в който отговарям на някой като вас(ако не ме нервирате много де)
1-темата ние прекрасно си я разбираме,но вие не можете,а и никой не ви кара
2-Не казвам,че никой не си обича родословното куче-просто където има напрежение(а в една изложба малко или много винаги има),там вече обичта(било то и за момента)се измества от друго чувство....-"да се представите в най-добра светлина,да направи правилната стойка,да върви под строй с маршова стъпка,и всичко останало което се изисква от кучето....Ако нещо не направи както трябва едва ли ще го запрегръщате и разцелувате нали???( особенно ако сте били няколко хиляди километра да отидте),това си е направо провал за вас като "дресьор"-говоря по принцип,не конкретно за вас.
3-Защо винаги го задавате този въпрос за бездомните кучета???Аз съм взимала бездомно куче,а вие???Вие не можете да приемете нашите,какво остава за бездомните .....
4-А относно парите или някакъв друг вид облага-не ми се вярва да хукнете по други градове или държави само за да си покажете кучето,без да очаквате нищо-ако не е някво място в челната тройка(ако имат за вас знчение второто и третото място де),то най-малкото някво клубно кучило,от което ще изкарате добри пари...
Айде модовете да ни променят заглавието вместо мини пинчер с някво друго(някой беше предложил "недорасъл доберман"

което е мн готино) и вие родословните да си имате ваша си тема и да не се занимавате с нас и най-вече да не се месите в нашата(да си се тръшкате на воля,кой по голям гъзар,кой колко купи спечелил,и каквото си искате....