Да ще отговоря БРУНО - , освен всички кучета имам и 2 прибрани от улицата едното от които си гледам вече 7 години . Но не се хваля с това както гледам вие правите . И незнам защо решихте , че не приемаме вашите кучета . Аз поне приемам всички кучета НО НЕ И ЛЪГАНЕТО НА ХОРАТА чЕ СИ КУПУВАТ ДАДЕНА ПОРОДА а не се знае какво ще се получи .

ЗАщото макар за МОМЕНТ всеки от тук пишещите се е почувствал излъган преди да се примири и да почне да се обижда и да плюе против ТАКИВА КАТО НАС както се изразихте . Знаете , че е така признайте го пред себе си не искам пред мен . Спирам да пиша че явно ви отегчавам само ще ви чета .

Не виждам кой се хвали за бездомните кучета,ти питаш аз ти отговарям,а и ти не си казвал/а,че имаш защото никой не те е питал,освен да се зъбиш не виждам какво друго правиш-нито си говорим за кучешки проблеми с теб,нито снимки пращаш,не се и опитваш по някакъв начин да се сприятелиш с нас. В никакъв случай не ни оттегчаваш,по скоро ни вбесяваш... Не проумявам как не виждаш,че като си тръгнала с рогата на пред нищо няма да постигнеш.Може в твоите очи да изглеждаме като марсианки,но повярвай никой не е толкова бутнат,да си мисли че като е платил 200,300 та и 500 лева си взима чистокръвно и с родословие куче.Просто аз исках дребен пинчер(а не "истински"),за такъв платих и такъв получих-не виждам с какво са ме излъгали??И още нещо....почвам да си мисля че си с цел в този форум,за да разберат всички че в този развъдник Златица,който е на подписа ти (и за мен е някакъв вид реклама) има само "истински" кучета и който не иска да бъде излъган да го има в предвид....