Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7892 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 August 2009 - 09:13 PM

Цитат(Bonbonita @ Aug 3 2009, 06:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
БРУНО,комшо:) и аз съм Левски :) Абе търсих некви сбирки на кучета в града ама не открих поне в този форум zz_020.gif можеш ли да дадеш някво инфо ако знаеш нещо? tb_195.gif а относно клиниката....да и аз не съм очарована нещо ea_103.gif

Незнам за такива сбирки , ние изкарваме Бруно сутрин и вечер пред първи блок , до студентското общежитие 35 блок и там на поляната ако се засечем с някое съседско куче ,има доста дребни в района ,аз докато нямах Бруно незнаех ,че квартала е пълен с дребни домашни любимци. smile.gif

#7893 Потребителят е офлайн   archinko Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 August 2009 - 12:00 PM

Та като стана дума за сбирки нека си направим една (отнася се за софиянците) af_089.gif Аз много обичам когато Арчи си играе с други кученца...и е вимателен ако примерно другото е бебенце!А относно преструвките и Арчи се издуни оня ден!Бяхме на село за един ден и сум го извела на една поляна и около 1-2 часа обикаляхме и по едно време нашият тича,тича и легне...после почна да куца-и аз се стреснах да не му се е забил усилче (защото на едни приятели така им умря кученцето,душело си на вънка и един усил в носа и направо кум мозъка ud_009.gif zz_020.gif ) и веднага го гушнах и се прибрах пуснах го в двора и той като хукна да си играе с котите и нищо му нямаше! smile.gif ea_103.gif И така обаче пък хванахме бълхи... eg_033.gif А уж ветеринара го пруска с нещо и дуржало 6 месеца ! ама не! ea_103.gif и Вчера му сложихме едни сини капки ...незнам как се казва винаги това използваме! И помага ae_085.gif !
Това е от нас за сега приятен ден от нас! tb_195.gif
User's Signature

Качена снимка

#7894 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 August 2009 - 02:07 PM

Ние пък сега с моя пръдльо ходим по болници,вчера му биха 2 инжекции,едната антибиотик другата витамини,и доктора като ми вика-дръж го....,ма как ще го държа ud_009.gif -аз ще обърна очите!!!Днес ще ходим да ни вземат кръв за изследвания,то можеше и вчера ама аз не мога да го държа,а персонала си беше тръгнал,а доктора(собственика)не може сам-хем да го държи хем кръв да му взима....та така.Пък кво му имаше никой не знае....ма кучето не беше добре,аз си познавам гадинката.То плачка вътре,аз вънка....след няколко минути вече беше забравил и пак стана моя дивак,все едно му е нямало нищо...Обаче имам голяма дилема-този вет( не е нашия,той пък е отпуска) ми каза,че най-добрата храна в света е на хилс,след това еукануба и чак на 3 място била роял канин,а всички казват че рояла е най-доброто.....ха сега де ???Чета аз брошури коя храна какво съдържа и коя от хубава по-хубава,ама никой няма да пише лоши работи за собствения си продукт...Нашия от как "човек" е станал ab_041.gif е на роял,ама чудя се дали да не взема да му разнообразя малко с хилс например????
User's Signature

Качена снимка

#7895 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 06:39 PM

Ние ще се похвалим с нова придобивка :) Имаме си дрешка wub.gif На работа имаме една машина която пуска плюшени играчки и си бях набелязала едно чихуа-хуа което беше облечено в дрешката,та днес колежката ми изтегли въпросното плюшче и й го съблякох за да облека моята Мишел wub.gif Ето ви малко снимчици :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7896 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 07:29 PM

Цитат(Bonbonita @ Aug 4 2009, 07:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ние ще се похвалим с нова придобивка :) Имаме си дрешка wub.gif На работа имаме една машина която пуска плюшени играчки и си бях набелязала едно чихуа-хуа което беше облечено в дрешката,та днес колежката ми изтегли въпросното плюшче и й го съблякох за да облека моята Мишел wub.gif Ето ви малко снимчици :)

Много е хубава smile.gif

User's Signature

Качена снимка

#7897 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 August 2009 - 12:29 AM

chokolate80 какво ви е болни ли сте zz_219.gif

#7898 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 07:51 AM

Голяма сладурана е тази Мишел wub.gif

#7899 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 09:05 AM

Цитат(Moda @ Aug 5 2009, 01:29 AM) <{POST_SNAPBACK}>
chokolate80 какво ви е болни ли сте zz_219.gif

Ами нещо ми се томорише един такъв,очичките му много гурлички събираха и погледа му беше много различен от обичайния,като отчаян един такъв(нали знаете то се усеща,като си погледнеш животинката и разбираш,че нещо не е наред)не му се играеше все гледаше да се тръшне да спи и за първи път не ме събуди за разходка....Грабнах го,на колата и в една друга клиника(нашия вет го нямаше)......Още съм им бясна от снощи eg_033.gif на тез идиоти.Та историята е следната:отивам аз 18:30(имам час за тогава),те ме гледат като пръднали-оня дето ни би инжекциите(собственика на клиниката) никакъв го нямаше и въобще не беше им казал че ще ходим и кво да ни правят,обяснявам аз че искам кръвни изследвания да му правя те почват да му звънят по тел да им каже какво да правят,съответно не могат да се свържат(аз вече съм пищисана и тотално отказана от въпросното изследване) и накрая ми заявяват,че щом доктора му е бил антибиотик предната вечер трябвало поне още 3,4 дена,да не се прекъсва лечението(а той тъпанара въобще не ми го беше казал това и както мислех да не ходя....щях да се обадя естествено,не че е щяло да има смисъл де)защото имало вероятност като премине действието на антибиотика пак да ми зазлее кученцето,съгласих се аз ама взех антибиотик на хапчета,че да не си стресирам животинката и защото тези въобще ни ми вдъхваха доверие повече ги знаеха нещата по учебник от колкото на практика....На всичкото отгоре като се прилага лечение с антибиотик не било хубаво да се правят кръвни изследвания,че нямало да бъдат реални а повлияни от антибиотика-ма кой ти знай аз за първи(дано и последен)път ходя на вет за нещо различно от ваксина,обезпаразитяване и от тоз род неща.Ха познайте втори път да ли ще отида в таз клиника(а мислех там да извадим зъбите,ако не паднат самички де)
User's Signature

Качена снимка

#7900 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 05 August 2009 - 09:37 AM

Тоз бонбон Мишел наистина голяма сладурка и май леко срамежлива ми се вижда wub.gif И аз на моя бесунгер искам да му взема ама зимни дрешки,а още не са ги изкарали,в нета си набелязах 2 якенца и 1 гащиризон и ще питам моя шивач да ли може да ги изтрака ab_041.gif ако не може ще поръчвам...а майка ми ще накарам да му изплете,че тук при нас по зоомагазините плетените нещо не ме кефят-едни цветове смесват направо да умреш,едни ламета....а ако ми хареса нещо то пък ще е розово ,а той все пак е мъжленце.... ab_041.gif

Блазе им на Бруно и Бонбонита и познати могат да излязат af_089.gif а от наше село(Сливен)никой нямаааа,не че нямаме компания за разходка,но от имане глава не боли-колкото повече толкова по весело...и богат снимков материааал ab_041.gif .Наща мадама сега е на море,оня ден звъня да видя кво правят,а те печът газенца....кой знай ква черна ще я доведът Арчи да не може да я познай ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#7901 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 09:56 AM

chocolate80 как може да не знаят какво са му правили на Арчи в нашата клиника отиваме правят и каквото правят и накрая в един дневник пишат входящ номер името на собственика на кучето с какво и за какво е лекувано и ти смятат колко трябва да платиш .Дано да се оправите по бързичко и пак да си дивее в къщи .На бебетата и вземах Хилс много го харесваха и майка им също .Да не сте посмяли да отидете там щом не са ви харесали докторите ужасявам се от упойките и трябва сигурен човек да прави манипулацията .
Bonbonita много е хубава новата дрешка на Мишел със здраве да си я носите Сара само зимата дава да и слагаме якенце не обича да я обличал.

#7902 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 10:06 AM

chocolate, дано да Ви е за последно да ходите по лекари с Арчи.Предполагам колко ти е било неприятно.
Сладката Мишел си има красиво елече.И ние искаме..................
Аз довечера ще водя Сиси на имунизация и вече ще можем да я извеждаме на вън. Не знам обаче как ще свикне на вън да пишка и т.н. Снощи ходихме да хапнем сладолед и я взехме с нас. Голямо треперене падна и не знам дали е от страх или от студ. Като се гушна в мен и не мръдна.
User's Signature

Качена снимка

#7903 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2009 - 10:11 AM

GALKA43 колко време след 3тата ваксина трябва да се стои в къщи?На нас ни казаха че дори и при последната ваксина трябва да мине време за да се приспособи организма и да си изгради необходимия имунитет. tb_195.gif
User's Signature

Качена снимка

#7904 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 10:24 AM

Ами сигурно защото не сме им клиенти от първата ваксина още,а някви случайно влезли,въпреки че с ясното съзнание отидох там(но ако бяха по-добри специалисти можеха да ме спечелят,като клиент ама.....),но както и да се мъча да ги оправдая за мен те не са професионалисти.... дори да не съм им редовен клиент,винаги мога да стана ако видя че се отнасят към кучето ми подобаващо,а именно с внимание и загриженост за здравето му,а не само да гледат по бързо да ни претупат и да ни вземат парите.Все пак да станеш вет трябва да обичаш животните и да си съпричастен с тяхната болка...,но ако и те са като човешките лекари(с изкл.разбира се) Господ да ни пази кучетата(и нас) и само за ваксини да ходим при тях!!!!!Те ни записаха,но на 1 хвърчащ лист и докато ни намерят....
User's Signature

Качена снимка

#7905 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 10:34 AM

Цитат(Bonbonita @ Aug 5 2009, 11:11 AM) <{POST_SNAPBACK}>
GALKA43 колко време след 3тата ваксина трябва да се стои в къщи?На нас ни казаха че дори и при последната ваксина трябва да мине време за да се приспособи организма и да си изгради необходимия имунитет. tb_195.gif

Ми нашата лекарка каза 2-3 дни след последната имунизация,но тук чета че трябва поне 7-10дни да изчакаме. Не знам довечера ще питам пак и утре ще кажа. но довечера ще и купим нагръдник за да може у дома да я свикне. Сиси като я облякохме с дрешка голямо тръшкане, мятане, ревове абе голям цирк бяхме. И затова си мисля,че трудно ще свикне с нагръдник.
User's Signature

Качена снимка

#7906 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 11:05 AM

Цитат(Galka43 @ Aug 5 2009, 11:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>
chocolate, дано да Ви е за последно да ходите по лекари с Арчи.Предполагам колко ти е било неприятно.
Сладката Мишел си има красиво елече.И ние искаме..................
Аз довечера ще водя Сиси на имунизация и вече ще можем да я извеждаме на вън. Не знам обаче как ще свикне на вън да пишка и т.н. Снощи ходихме да хапнем сладолед и я взехме с нас. Голямо треперене падна и не знам дали е от страх или от студ. Като се гушна в мен и не мръдна.

Дай Боже наистина да е за последно....Аз моя бяс постоянно го разнасях с мен-навсякъде ама като казвам навсякъде наистина това имам в предвид-по магазини(всички видове),по заведения(пак всякакъв вид)на село,на море,по язовири...където съм аз там е и той(сега само работата прави изключение ама той вече е голям и не му пречи) и да си призная извеждах го доста преди разрешеното време,верно че беше повече на ръце от колкото на земята де( да да знам,че не е трябвало ама да го пази господ,ама как да го оставя самичко-той опищяваше целия блок и на мен ми се свиваше сърцето и се връщах да го взимам).Той израсна по пътищата къде има една дума и сега не го е страх нито да се вози в кола,нито да се разхожда по улицата,нито при среща с други кучета( е има и изключения де-втори черен лабрадор видя и голям страх,голямо лаене,а те толкова добрички и хубави кученца,аз мн ги харесвам,но той е на друго мнение....
User's Signature

Качена снимка

#7907 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 11:44 AM

Цитат(chocolate80 @ Aug 5 2009, 09:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
...

Все едно говориш за клиниката дето се отказах вече да водя Бруно ea_103.gif ,
а за извеждането и ние го взимахме с нас навсякъде , въпроса е да не бъде пускано кучето където ходят много кучета или др. животно , на ръце гушнато и на третия ден може да го извеждате. ae_085.gif

#7908 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 01:03 PM

Да Ви се оплача. В паника съм. Мъжа ми сега ми каза ,че Сиси днес цял ден не е станала нито е яла ,нито пишкала .......абе само лежала Преди малко я накарал да стане ,а тя само пишкала и акала и пак легнала. Аз съм голяма глупачка..........снощи я изкъпах доста късно ...........абе преди лягане и може да съм я простодила. Сега се обадих на лекарката ни и тя каза да я заведа и няма да и прави имунизация днес УФФФФФФФФФФФ ще се пукна от eg_033.gif яд И не знам как ще изкарам на работа до 16,30 eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#7909 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 03:22 PM

Много лошо с тези болести-Днеска пък при нас имало по обед заметресение-май слабо-Аз бях навън и чух хората като коментират-но цецка самичка в къщи-Като се прибрах никой не ме посреща-викам Цеце Цеце никой-тя нашата под леглото и потреперва-сигурно доста се е уплашила-те животните нали усещат даже малко преди да се случи-Но след малко като я взех да и се порадвам нищо и нямаше вече
На болничките бързо оздравяване!
User's Signature

Качена снимка

#7910 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 03:28 PM

Цитат(Galka43 @ Aug 5 2009, 02:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да Ви се оплача. В паника съм. Мъжа ми сега ми каза ,че Сиси днес цял ден не е станала нито е яла ,нито пишкала .......абе само лежала Преди малко я накарал да стане ,а тя само пишкала и акала и пак легнала. Аз съм голяма глупачка..........снощи я изкъпах доста късно ...........абе преди лягане и може да съм я простодила. Сега се обадих на лекарката ни и тя каза да я заведа и няма да и прави имунизация днес УФФФФФФФФФФФ ще се пукна от eg_033.gif яд И не знам как ще изкарам на работа до 16,30 eg_033.gif

Ще стискам палци да не е нещо сериозно,като се върнете от вета пак пиши да кажеш със сигурност какво и е на малката принцеска
User's Signature

Качена снимка

#7911 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 03:37 PM

Милата Цецка,сигурно и е било много страшно....нашия като изтряска една гръмотевица и почва да заляга (не че и на мен не ми е страшно де) ама за земетресение не знам(дано и не разбираме де),сигурно и той като Цецито ще реагира...Това пък е хубавото,че бързо е забравила smile.gif
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 398
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема