Да попитам аз и тук ,че явно ветовете във форума са излезли в отпуск , относно годишната ваксина - колко време преди да се направи кучето трябва да се обезпаразити и друг въпрос може ли ваксината да се направи на по- раннна дата от миналогодишната , да кажем месец по- рано.
Ами какво да ти кажа....мисля че наистина само вет може да ти даде правилен и надежден отговор,в смисъл такъв-не че и аз не мога да ти отговоря,но моя отг.по скоро ще е некомпетентен-ще поразъждаваме малко,ще потърсим няква логика и така.....но с ваксините шега не бива,все пак това ни е един вид гаранция за цяла година(което съвсем не означава,че "лежим на това ухо" ами пак им треперим отгоре и очите ни все са не на 4 ами на 6)-Не ти бях въобще полезна(дано не ми се разсърдиш),но предпочитам да не те обърквам
Чакайте и аз да ви попитам нещо-вие как давате калций и хапче за вътрешно обезпаразитяване???Нали водих Арчони в друга клиника,че нашия док е на почивка,та......нашия док ни казва през 2 месеца за вътрешното обезпаразитяване(ама по колко...полвин ли,цяло ли,четвърт ли-забравих,до сега се мъчих да се сетя ама не мога,а калция по четвърт на ден-12 дена(3 хапчета),а другия вет-за вътрешното всеки месец по полвин и калция по полвин всеки ден в продълж. на 10 дена(5 хапчета)........Не съм почнала да ги давам защото има време...На кой от двамата да вярвам???То не че е фатална(поне така се надявам) разликата ама все пак....да не вземе да се прекалцира,че нали и това не е хубаво или пък с честата употреба на другите хапове да не вземе да му стане нещо на малката душичка.Аз по принцип вярвам на нашия док(той все гледа така да му даваме хаповете,че да не го "надрусваме "излишно,че е дребен колкото една котка все пак.
chochi5,дано всичко е наред при вас и непременно да пишеш какво са казали ветовете и за Бербо и за малката рошличка..... и внимавайте да не се обезводнят от това повръщане