Мини Пинчер
Публикувано: 11 August 2009 - 06:07 PM
Публикувано: 12 August 2009 - 09:37 AM

Ето тук е нейния панер, в който естествено не спи а само мятаме играчките:

Тя продължава да си спи в нашето легло:

А през деня е излегната на дивана пред ТВ и си подремва:

Абе да ви питам нещо, вашите маймуни ядът ли си В купичката? Нашата не, взима си гранула и я слага отвън на пода, и после я дъвчи.. и естествено прави трохи!! Даже и табличка и сложих, ама не.. на пода яде!

Публикувано: 12 August 2009 - 09:50 AM
И ние имаме същия проблем - не иска да яде в купичката. Майка ми и е сложила един реснак да си играе на него а тя си взима яденето и ходи и там го яде ...
Сестра ми даже се смее, че навърта по сумати км докато се нахрани

А иначе аз даже не съм и взимала кош, в който да спи .. че няма смисъл .. тя не иска да спи сама в стаята, а да не говорим за собствено легло ... постоянно е при мен ..

Даже понякога се чудя .. живи и здрави ако някога стане майка и децата и ли ще спят при мен

Публикувано: 12 August 2009 - 09:56 AM

Ето тук е нейния панер, в който естествено не спи а само мятаме играчките:

Тя продължава да си спи в нашето легло:

А през деня е излегната на дивана пред ТВ и си подремва:

Абе да ви питам нещо, вашите маймуни ядът ли си В купичката? Нашата не, взима си гранула и я слага отвън на пода, и после я дъвчи.. и естествено прави трохи!! Даже и табличка и сложих, ама не.. на пода яде!

Abaka, твоята принцеса вече е голяма и си е изградила навика да яде на пода.Значи и Джеси следи сериалите като Вас Браво. Нашата Сиси само от купичката яде и това ми харесва, защото преди нея имах персийка ......ама голяма пацолана беше. Всичката и храна беше посипана по пода. А твоята Джеси колко килограма е? Вчера ходихме в един магазин и продавача като я вида каза ,че щяла да стане поне 4 килиграма. Сега е 1,300кг. ,но е малка още. Лек ден.
Публикувано: 12 August 2009 - 11:03 AM
Чафи толкова се радвам да ви видя...пускайте по някоя и друга снимка от време на време на дядо Чафунчо,аз албума ви съм го гледала поне 10 пъти,за това предпочитам в сегашно време да са снимките ако не ви затруднява и имате желание разбира се...
Ей abaka,каква фотосесия си и спретнала на Джесито само,много е хубавка..и каква кротичка изглежда...
Чочи много се смях на последното ти изречение...просто си представих картинката

Така като гледам това с храненето не е само при нас....Галка,Арчи като беше по-малък също си ядеше само в купичката,но сега е точно както го описва Абака,че понякога когато вече не е толкова гладен иска да се качва на дивана да си го долигави там или да си го зарови в неговото си одеалце

Нашия дивак преди всичко влачеше в кошчето си,но сега му харизахме малкия диван(не че не се качва и на другия де) и сега е на 2 фронта-играчките на дивана,чорапите и чехлите в коша..ама кво да го правим,само и само мир да има и да му е кеф

Публикувано: 12 August 2009 - 11:50 AM
Съжалявам,но аз нямам други снимки ,но пък непрекъснато гледам с удоволствие Вашите албумчета.
Много сладки любимци си имаме всички и дано са послушнички и здрави.
Сисито не спи при нас на спалнята, а е във всекидневната, но зимата сигурно ще я преместим в нашата стая.
И да се похваля , че вчера бяхме за трети път на разходка и вече се престраши и пишка на вън.
Лек и прекрасен ден на всички!

Публикувано: 13 August 2009 - 09:28 PM

Сега ще кача и малко снимчици.....
Публикувано: 14 August 2009 - 07:55 AM

Lutova, Габи и Сиси си приличат доста ,но Габи май обича да я снимат и позира добре сладураната.
Chokolate фотосесията Ви е страхотна Арчи изглежда му е харесало.Мъника до Арчи твой ли е? Много е сладък също
.И ние искаме да ходим няколко дни в Родопите и няколко на Рила,но не знам как ще намерим хотел с тази пикла. Сиси не прави бели ,но все пак си е куче ,като я видят и може да ни откажат. Ако имате инфо за хотел около Рилски манастир ...........дори да е в близко село или град пишете ми.
Лек ден на Вас и вашите любимци

Публикувано: 14 August 2009 - 10:17 AM
Публикувано: 14 August 2009 - 06:47 PM

Lutova, Габи и Сиси си приличат доста ,но Габи май обича да я снимат и позира добре сладураната.
Chokolate фотосесията Ви е страхотна Арчи изглежда му е харесало.Мъника до Арчи твой ли е? Много е сладък също
.И ние искаме да ходим няколко дни в Родопите и няколко на Рила,но не знам как ще намерим хотел с тази пикла. Сиси не прави бели ,но все пак си е куче ,като я видят и може да ни откажат. Ако имате инфо за хотел около Рилски манастир ...........дори да е в близко село или град пишете ми.
Лек ден на Вас и вашите любимци

Да Габи много обича да я снимат ....Фотомоделче

Гале пускай снимки на малката Сиси, сигурно вече е голяма Фурия

chocolate тези двамата май са голям Тандем

Публикувано: 15 August 2009 - 03:03 PM

Пожелаваме й много здраве и щастие, а на теб да те слуша много и да се гледате още дъъъъъълги години!

Най-накрая качих снимките от ваканцията ни

На една от снимките Доди се бие с каракачанка

Като бяхме на Дунава покрай нас имаше хора, които ловяха риба, а Дуда само лаеше като чуеше звънчето на въдиците..кой знае колко риби е изплашила

chocolate, Арчи е голям сладур.
Публикувано: 15 August 2009 - 03:21 PM
Връщам се аз от сутришна разходка,правя кафето и сядам

От сорта на вашата е, ама нашата е лилава