Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8181 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 August 2009 - 11:57 PM

Цитат(huBBa__buBBa @ Aug 23 2009, 12:03 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Не, нарочно не идваше ясно й беше, че се прибираме. И вчера така направи, но реших да й опростя непослушанието. Днес тичаше около мен, идваше аз се пресягах да я хване и тя пак тръгваше. Не че е болна, но ще реша да я пусна да потича, тя пак няма да дойде, ще мине някоя кола примерно и ще й се случи случка (пази боже) с тази скорост, която развива. Трябва да й е ясно, че поне да идва като я извикам е задължително.

Дано да успееш да я научиш,аз не съм такава куражлийка да го пускам да се мандахерца насам,натам без да е вързан,просто няма начин...един път като се измуши от нагръдника-аз го викам той по-бързо почва да бяга,ама не към мене както се досещаш (косата ми побеля докато го хвана).Пускам го само на определени места и то колкото се може по-безопасни,че да няма много къде да ходи на майната си,ама достатъчно големи,че да се набесува на воля...
User's Signature

Качена снимка

#8182 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 01:44 AM

E то и аз така, ама всичко може да се случи.
User's Signature

Качена снимка

#8183 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2009 - 06:22 AM

Аз още моята беснячка не съм я пускала от каишката,то ако го пусна тя ще изяде на квартала боклуците прахосмукачката ,все едно че не я храним вкъщи само да намери нещо на земята и веднага го е изяла.А между другото кога започват да се хранят 2 пъти на ден,ние все още ядем 3 пъти
User's Signature

Качена снимка

#8184 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 August 2009 - 08:07 AM

Ами значи аз преди 2 мес.(тогава почнах и работа) му давам по 2 пъти на ден,но ако не двата пъти,то поне единия е различно от гранули защото купичката му винаги е пълна,но той почти никога не яде от тях или ако въобще хапне,то ще са 5,6 гранулки защото винаги я сварвам така както му я остаям.Още като беше малък вета ни каза винаги да му стои чинийката пълна(може и да преяде няколко пъти,но ще види,че купичката не се маха и ще почне да яде толкова от колкто има нужда)не знам дали е било правилно,защото много хора не са съгласни с този метод,но аз не съжалявам,че го послушах,въобще никога не съм си обременявала мозъка с колко пъти на ден,по колко грама...и съм спокойна,че не гладува,пък и не ми е някой дебеланко ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8185 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 09:06 AM

Не знам защо,но аз пиша като луда,пращам и ми ги няма постовете ???? dh_188.gif
User's Signature

Качена снимка

#8186 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 August 2009 - 09:11 AM

Цитат(Buddy28 @ Aug 23 2009, 12:50 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Chocolate, благодаря! Всъщност аз досега не съм го къпала. Има пърхут откакто сме го взели. Имаш си куче-манекен wub.gif , много е хубаво!
hubba_bubba, не теб ти е по-криво отколкото на кученцето, така че не се притеснявай. не е хубаво да си изпускаме нервите, ама има такива моменти, когато човек не е настроен да се радва докато гледа как малкото му "ангелче" се държи като демон. smile.gif Много ми харесва форума! Бъдко през това време на денонощието вампирясва и изобщо не му хрумва да спи. Направо е като вампир.

Ами вие сте още малкички...всъщност май бяхте направили 3-та ваксина нали??? Значи може да го изкъпеш,но гледай да не му настине малкото газенце,нищо че времето е топло,то тез пръдльовци са толкова нежни,че...Като го изкъпеш го изсуши хубаво,ако го научиш със сешоар най-добре,нашия опищява целия вход и го суша с една духалка..питаш ли ме вчера,ужас..в тази жега и да духа отгоре ми zg_074.gif .Като стана дума за ваксини все се каня да те питам на колко дена беше Бъдко като го взехте,кога направихте пърата ваксина и колко изчаквахте от едната до другата,питам защото ми се стори,че нещо много бързо сте приключили с целия процес..А за вампирясването ние бяхме същата работа.. ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8187 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 10:20 AM

Утре е пЪрваТа ваКсина на Доли wub.gif wub.gif наДявам Се вСичКо дА минЕ добрЕ smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#8188 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2009 - 12:02 PM

Ами аз на тая лакомия ако и оставя 1кило гранули тя ще ги излапа и хич няма да и мигне окото,то такъв лаком дол че неможе и да бъде.Сякаш се страхувам да и осставям купичката пълна с храна,та тя ще пукне 100% ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#8189 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 August 2009 - 04:38 PM

Цитат(chocolate80 @ Aug 23 2009, 10:11 AM) <{POST_SNAPBACK}>
нашия опищява целия вход и го суша с една духалка..питаш ли ме вчера,ужас..в тази жега и да духа отгоре ми zg_074.gif .Като стана дума за ваксини все се каня да те питам на колко дена беше Бъдко като го взехте,кога направихте пърата ваксина и колко изчаквахте от едната до другата,питам защото ми се стори,че нещо много бързо сте приключили с целия процес..А за вампирясването ние бяхме същата работа.. ab_041.gif

ab_041.gif
Взимам паспорта на Бъди и веднага ти отговарям за ваксините:
Роден е на 28.05.2009
15.07 - Nobivac Parvo-C
купихме го на 26.07 и го заведохме на лекар веднага. Там ни назначиха ваксини за:
29.07 - Leptoferm C-I (явно са на друг производител)
12.08 - Leptoferm C-I.
Не съм чела и досега за ваксините, тъй като разчитам да си вършат работата лекарите. Изобщо не съм проверявала на колко време се слагат. Може и да е бързо, не знам. Мале, ако ми разболеят Бъдко...........
Иначе и аз така ще направя май с храната. Ще му оставям пълна купичка, пък дано да не дебелее zi_182.gif

User's Signature

Качена снимка

#8190 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 August 2009 - 04:41 PM

Олеле, сега се притесних за тези ваксини. Ще взема да чета какво са му сложили и кога!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#8191 Потребителят е офлайн   galeks Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 04:44 PM

Здравейте и аз вземам паспарта на Рая и чета залепения стикер от първата ваксина-Primodog-P Такова са й сложили и аз се надявам да си знаят работата
User's Signature

Качена снимка

#8192 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 23 August 2009 - 05:17 PM

Има специална тема за ваксините прочетете там,1 ваксина се прави 42-45 ден след раждането,втора на 60 д.,трета на 3 месеца но може да има 1-2 дена разлика в дните не е фатално.Мойте пикли са родени едната на 25 другата на 26 май но ги водим от 26.05,последната ни ваксина е на 26.08
А за храненето и друг път съм казвала,че никога не им вземам паничките винаги са пълни до горе,преди пробвах да ги ограничавам но те ядяха като луди,сега като имат редовно храна съм забелязала,че ядат 2 пъти на ден сутрин и вечер от самосебеси и изобщо не са пълни дори са слабички

#8193 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 August 2009 - 07:15 PM

Цитат(suzana @ Aug 23 2009, 06:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Има специална тема за ваксините прочетете там,1 ваксина се прави 42-45 ден след раждането,втора на 60 д.,трета на 3 месеца но може да има 1-2 дена разлика в дните не е фатално.Мойте пикли са родени едната на 25 другата на 26 май но ги водим от 26.05,последната ни ваксина е на 26.08
А за храненето и друг път съм казвала,че никога не им вземам паничките винаги са пълни до горе,преди пробвах да ги ограничавам но те ядяха като луди,сега като имат редовно храна съм забелязала,че ядат 2 пъти на ден сутрин и вечер от самосебеси и изобщо не са пълни дори са слабички

Подкрепям suzana с две ръце за всичко което е написала ba_025.gif
User's Signature

Качена снимка

#8194 Потребителят е офлайн   chochi5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 August 2009 - 07:58 PM

Здравейте и аз не съм писала много отдавна. Сега чета за ваксините на Айра първата ваксина е някаква ... NOBIVAS PUPPY DP, втората NOBIVAS DHP, третата е VIRBAC и четвъртата ПОЛИВАК-ТМ ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#8195 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 08:26 PM

малко снимки от нас

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#8196 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2009 - 09:02 PM

Някой знае ли за развъдници на мини пинчер около България - Сърбия, Македония, Румъния или някъде по-близко.
User's Signature

Качена снимка

#8197 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 August 2009 - 09:18 PM

Тоз Бруно направо е разкошен,как кротичко си седи и се наслаждава на возията,а на първата снимка как се глезундри самооо .... ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8198 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 23 August 2009 - 09:34 PM

Здравейте,отново!Много са ви красиви малките пинчита smile.gif Ако може да се посъветвам с вас?!Когато се родят кученцата(дай боже) да ги снимам и да ми кажете дали са чистокръвни,защото аз не разбирам много от пинчери,но са големи сладури имах добреман много приличаше на пинчер,но знам,че не е голям Пинчер ;) !!!Скоро може да пусна и снимки на майката като отида да я видя smile.gif
User's Signature

http://i48.tinypic.com/2zq7gb9.jpg <--- by Julieta_Romeo

#8199 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 09:49 PM

Цитат(chocolate80 @ Aug 23 2009, 07:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Тоз Бруно направо е разкошен,как кротичко си седи и се наслаждава на возията,а на първата снимка как се глезундри самооо .... ab_041.gif

Отначало го беше страх горкия ,ама щерката като каза ,"не искам да го возя в новия си багажник "-сложен преди ден , но после му хареса и даже се одряма по едно време.После като го свалихме и скачаше върху колелото за още. ab_041.gif
п.п. добавила съм новите снимки в албума

#8200 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 August 2009 - 10:29 PM

Бруно, роден си да те возят и да гледаш отвисоко ae_085.gif !

Момичета, почетох за ваксините, но нищо не разбрах. Схемите са много, ваксините са различни и......... Дано лекарите да знаят какво правят. Четох паспорта и ако съм се ориентирала правилно Бъди май има всички ваксини, които трябва. Реимунизациите му обаче са през 15, а не през 30 дни. Първите коментари обаче са от 2005 г. и може пък да са се променили нещата. Иначе нашата лекарка ми пише в паспорта датата на следващата ваксинация. Тя е против бяс и е на 28.11.09. Ами то и лекарите са си късмет, дано да сме случили.
Купих вчера на Бъди спезиална играчка от зоомагазин, малка, плюшена, струваше 8 лева, нобях готова на всичко, за да си запазя поне едната ръка (непрекъснато ме хапе). Обясниха ми, че това е Играчката, изключително здрава, изцяло съобразена с нуждите на малкото кученце. Бъди наистина много я хареса, но се сетете днес какво е останало от нея. Ще ходя да се карам с тези от магазина eg_033.gif . И това нашите мъничета. А представяте ли си да я беше захапало бебе-питбул! Ами такива работи. Вашите сладури с какво си играят?
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема