Дано да успееш да я научиш,аз не съм такава куражлийка да го пускам да се мандахерца насам,натам без да е вързан,просто няма начин...един път като се измуши от нагръдника-аз го викам той по-бързо почва да бяга,ама не към мене както се досещаш (косата ми побеля докато го хвана).Пускам го само на определени места и то колкото се може по-безопасни,че да няма много къде да ходи на майната си,ама достатъчно големи,че да се набесува на воля...
Мини Пинчер
Публикувано: 22 August 2009 - 11:57 PM
Дано да успееш да я научиш,аз не съм такава куражлийка да го пускам да се мандахерца насам,натам без да е вързан,просто няма начин...един път като се измуши от нагръдника-аз го викам той по-бързо почва да бяга,ама не към мене както се досещаш (косата ми побеля докато го хвана).Пускам го само на определени места и то колкото се може по-безопасни,че да няма много къде да ходи на майната си,ама достатъчно големи,че да се набесува на воля...
Публикувано: 23 August 2009 - 06:22 AM
Публикувано: 23 August 2009 - 08:07 AM

Публикувано: 23 August 2009 - 09:11 AM

hubba_bubba, не теб ти е по-криво отколкото на кученцето, така че не се притеснявай. не е хубаво да си изпускаме нервите, ама има такива моменти, когато човек не е настроен да се радва докато гледа как малкото му "ангелче" се държи като демон.

Ами вие сте още малкички...всъщност май бяхте направили 3-та ваксина нали??? Значи може да го изкъпеш,но гледай да не му настине малкото газенце,нищо че времето е топло,то тез пръдльовци са толкова нежни,че...Като го изкъпеш го изсуши хубаво,ако го научиш със сешоар най-добре,нашия опищява целия вход и го суша с една духалка..питаш ли ме вчера,ужас..в тази жега и да духа отгоре ми

Публикувано: 23 August 2009 - 04:38 PM

Взимам паспорта на Бъди и веднага ти отговарям за ваксините:
Роден е на 28.05.2009
15.07 - Nobivac Parvo-C
купихме го на 26.07 и го заведохме на лекар веднага. Там ни назначиха ваксини за:
29.07 - Leptoferm C-I (явно са на друг производител)
12.08 - Leptoferm C-I.
Не съм чела и досега за ваксините, тъй като разчитам да си вършат работата лекарите. Изобщо не съм проверявала на колко време се слагат. Може и да е бързо, не знам. Мале, ако ми разболеят Бъдко...........
Иначе и аз така ще направя май с храната. Ще му оставям пълна купичка, пък дано да не дебелее

Публикувано: 23 August 2009 - 05:17 PM
А за храненето и друг път съм казвала,че никога не им вземам паничките винаги са пълни до горе,преди пробвах да ги ограничавам но те ядяха като луди,сега като имат редовно храна съм забелязала,че ядат 2 пъти на ден сутрин и вечер от самосебеси и изобщо не са пълни дори са слабички
Публикувано: 23 August 2009 - 07:15 PM
А за храненето и друг път съм казвала,че никога не им вземам паничките винаги са пълни до горе,преди пробвах да ги ограничавам но те ядяха като луди,сега като имат редовно храна съм забелязала,че ядат 2 пъти на ден сутрин и вечер от самосебеси и изобщо не са пълни дори са слабички
Подкрепям suzana с две ръце за всичко което е написала

Публикувано: 23 August 2009 - 08:26 PM
Публикувано: 23 August 2009 - 09:34 PM

Публикувано: 23 August 2009 - 09:49 PM

Отначало го беше страх горкия ,ама щерката като каза ,"не искам да го возя в новия си багажник "-сложен преди ден , но после му хареса и даже се одряма по едно време.После като го свалихме и скачаше върху колелото за още.

п.п. добавила съм новите снимки в албума
Публикувано: 23 August 2009 - 10:29 PM

Момичета, почетох за ваксините, но нищо не разбрах. Схемите са много, ваксините са различни и......... Дано лекарите да знаят какво правят. Четох паспорта и ако съм се ориентирала правилно Бъди май има всички ваксини, които трябва. Реимунизациите му обаче са през 15, а не през 30 дни. Първите коментари обаче са от 2005 г. и може пък да са се променили нещата. Иначе нашата лекарка ми пише в паспорта датата на следващата ваксинация. Тя е против бяс и е на 28.11.09. Ами то и лекарите са си късмет, дано да сме случили.
Купих вчера на Бъди спезиална играчка от зоомагазин, малка, плюшена, струваше 8 лева, нобях готова на всичко, за да си запазя поне едната ръка (непрекъснато ме хапе). Обясниха ми, че това е Играчката, изключително здрава, изцяло съобразена с нуждите на малкото кученце. Бъди наистина много я хареса, но се сетете днес какво е останало от нея. Ще ходя да се карам с тези от магазина