Мини Пинчер
Публикувано: 25 August 2009 - 11:18 AM
преди 3 дни си взех мини пинчер женски казва се Айра вчера ходихме на ветеринар за вътрешно обезпаразитяване, а в сряда ще ходим за 1-ва ваксина
имам два въпроса:
1.От сиропчето което и дадоха за обезпаразитяването вимаше бърз ефект .но нормално ли е да вади доста големи глисти
2. Какъв вид храна бихте ми препоръчали за нея на 43-44 дни е за сега сме и купили Royal Canin Junior Chihuahua 30 (казаха ,че бил подходящ и за пинчери) и Pedigree Junnior :)
Ами добре дошли! И аз храня Бъди с Royal Canin Junior. Май всички я препоръчват. Диди, аз също скоро се регистрирах, но вече разбрах, че първо се представяте, я после чакаме снимки-и-и-и-и!
Публикувано: 25 August 2009 - 11:29 AM

Дано я познаете
Ами аз като я знам каква дребосъчка беше

Габката както винаги е невероятна, lutova_83 къде точно бяхте на палатка,аз много харесвам такива места,а Арчи да не говорим...

Публикувано: 25 August 2009 - 11:58 AM
преди 3 дни си взех мини пинчер женски казва се Айра вчера ходихме на ветеринар за вътрешно обезпаразитяване, а в сряда ще ходим за 1-ва ваксина
имам два въпроса:
1.От сиропчето което и дадоха за обезпаразитяването вимаше бърз ефект .но нормално ли е да вади доста големи глисти
2. Какъв вид храна бихте ми препоръчали за нея на 43-44 дни е за сега сме и купили Royal Canin Junior Chihuahua 30 (казаха ,че бил подходящ и за пинчери) и Pedigree Junnior :)
Здравейте и добре дошли с Айричка...за големината на глистите не мога да ти кажа нищо(но по пътя на логиката явно от съвсем бебенце си ги носи),та първата ваксина ще ви я бият чак като спре да изхвърля глисти,най-вероятно утре пак ще "пиете"сиропче.Относно храната за вашата възраст най-подходяща е Роял Канин Стартер,но ако няма и Джуниър става.Педигрито го забравете че съществува като вид кучешка храна,купувайте само от зоо магазини или от вет.клиники където има голямо разнообразие на видове храни и марки,тези супер и хипер маркети само в много краен случай.Гранулките ги накиснете малко преди да и ги дадете или в кисело мляко или в пилешко бульонче(ама истински бульон,не от кубчетата),може да и давате и кис.мляко с натрошени бисквитки(обикновенни),кис.мляко с обезолено сиренце и малки хапчици сух(изсушен,препечен във фурната,като крутоните) хляб,за предпочитане да не е бял...
Хайде за сега толкова,ако мога пак с нещо да съм полезна или имаш други въпроси-питай,стига да мога да помогна с удоволствие ще го направя...
Публикувано: 25 August 2009 - 12:07 PM

Имай малко търпение , ние се извеждахме доста време докато се научим , а през20-30 мин. го изкарвах ,за да се научи.
Да не те обезкуражавам но няшия Бруно започна да пиша и ака навън едва към 7мия месец.

Публикувано: 25 August 2009 - 01:12 PM

Пращам малко снимки да видите колко е пораснал, но са с лошо качество (извинявайте), че го снимах с телефона.
Айде, до после.
Добре си направила,че си го прибрала..по-важно е първо да свикне с "големия свят",за него тази първа разходка е такъв стрес,че ако евентуално е пишкал или акал ще е от страх...важното сега е колкото се може по-често да го изкарваш на вън,може да е за кратко,но често..От време на време го взимай от земята и го гушкай,да разбере че си с него и няма да го оставиш и да не се страхува,говори му....и така,малко по малко ще видиш как ще свикне
Нищо им няма на снимките,я виж какво хубаво се вижда това малко,"страхливо" скакалче...Такъв е сладур тоз Бъко

Публикувано: 25 August 2009 - 01:28 PM

Бъзко е по-подходящо

Публикувано: 25 August 2009 - 01:33 PM
Да не те обезкоражавам но няшия Бруно започна да пиша и ака навън едва към 7мия месец.

Бруно, не знам да се смея ли, да плача ли? Аз не го учих в банята, за да свикне уж по-бързо навън. Скоро тук ще замирише на клетката на лъва най-вероятно, ама какво да се прави, пак ще го обичам.
Целувки на Айричка, много е сладка и много да Ви радва!
Публикувано: 25 August 2009 - 01:42 PM
И така дойде време и аз да си взема приятелче и избора ми се спря на Мини Пинчер. Любимата ми порода куче е Немска овчарка, но не искам да мъча кученцето в апартамент и затова реших да си взема възможно най-миниатюрно куче.:))) Е исках чихуахуа, но 600 лева малко ми е трудно в момента да дам...Затова се спрях на пинчер - харесвам ги, мисля, че са чудесни за отглеждане в апартамент и достатъчно умни. Вчера ходих до едно много приятно момиче в Люлин и си взех Майлс - на галено Майльо.:) w)
Опитах се намеря инфо за породата, но засега неуспешно. Тук даже я няма изброена в Дроп-Доун-а на началната страница.:(
Моля ви ако някой може да ми помогне с всякакъв вид информация.:) Интересува ме много силно как му се отразява морето, че отпуската е запланувана на 20-и този месец и стоенето само в къщи.:(
Благодаря много! Лек и приятен ден на всички обичащи тези прекрасни животни - кучетата.:) Е и на всички други разбира се - аз имам и много морски свинчета. :P
оХ стига с товаааа

Миме, ти ме уби!

Публикувано: 25 August 2009 - 01:44 PM
Аз храня Доли с педигри за малки кученца
Публикувано: 25 August 2009 - 02:07 PM
Ама Миме, ти си все наобратно?!
Публикувано: 25 August 2009 - 02:16 PM
Ама Миме, ти си все наобратно?!
какво наобратно??? аз си казвам с какво си храня кучето

Публикувано: 25 August 2009 - 02:16 PM

Бъзко е по-подходящо

Или Бъз Бъди

Публикувано: 25 August 2009 - 02:25 PM

Ами той и така си се държи навън - като госпожичка. Само вкъщи се прави на мъж и то особено след 22 часа. Тогава пощурява и после спи до 14.00 часа. Целувки и на Габка от нас и като пораснем ще ходим заедно за риба

Публикувано: 25 August 2009 - 02:26 PM
Публикувано: 25 August 2009 - 02:26 PM

Дано я познаете
Ами аз като я знам каква дребосъчка беше

Габката както винаги е невероятна, lutova_83 къде точно бяхте на палатка,аз много харесвам такива места,а Арчи да не говорим...

chocolate, бяхме край едно малко селце - Мечово, на Стара Речка. Местенцето е невероятно красиво, всяко лято ходим там, на палатки. Габка обаче не беше много очарована, изпитваше ужас от водата и не припарваше до нея

Публикувано: 25 August 2009 - 02:35 PM

Mimet0, един съвет от мен: Вслушвай се повече в съветите на хората.
А така или иначе си се върнала към началната страница на форума вземи малко да почетеш......как пишат гората, как си гледат Кучовците, как ги хранят, обезпаразитяват и т.н.