За пърхута да Ви кажа ,че Сиси също имаше защото като я взех веднага я изкъпах,но тъй като нямах кучешки шампоан я изкъпах с Даф, малеееееееее беше цялата обсипана с пърхут. След два дни я водих на докторката и тя само дето не ме наби. Веднага и купих някакъв шампоан специален за бебета ,без миризма, но скъпичък 18,90 и съм много доволна. Не й капе козинката така и стана по лъскава и пърхута веднага изчезна. А за къпането аз Сиси на 10-15 дни я къпя.
Здравей Гале,малко неприятности сте имали ама то е само в началото,моя и той където не съм го водила там не е пишкал и акал(като беше малък), ще се научи,няма страшно...ами все едно да пуснеш едно бебе да щъка без памперс,същата работа и то ще ходи където го завари зора.А за къпането мисля,че малко по-честичко я чипкаш от колкото трябва,аз моя веднъж в месеца(и пак някои казват,че може и по-рядко),а през останалото време го бърша с мокри кърпички(за кучета),не те карам и ти като мен ама си питай ветката за всеки случай.Това с къпането май повече е наша потребност от колкото тяхна,аз моя като беше по-малък като бебе го третирах(и сега понякога

),а все пак си е кученце...