Мини Пинчер
Публикувано: 25 August 2009 - 07:12 PM
lutova_83 - страшни сте

Ето и няколко снимки от нас. Бъди души тревичката, но пак не се сети какво да прави върху нея. Той явно си мисли, че аз го изкарвам от къщи, за да го накажа

Публикувано: 25 August 2009 - 07:46 PM

Така, Мимето, за Педигри има само лоши отзиви, тъпкана е с какво ли не, но не и с полезни съставки за което и да е куче. Вместо да се ядосваш, че ти се прави забележка за храната, вземи я смени с друга, защото после ще съжаляваш като се появят проблеми. Не е задължително да е Роял-а има и по-евтини, но по-качествени храни от Педигри. Както казах и аз взимам от време навреме на Доди паучовете, но не ги давам като постоянна храна. Ако нямаш средства за скъпи гранули прави домашна храна, има тема за рецепти и й давай на Доли допълнително калций и нужните добавки.
Бъди, ще свикне момъка да се разхожда

Много хубави снимки сте напускали.
Публикувано: 25 August 2009 - 08:07 PM

Моят звяр яде диня

И Габи яде диня, и грозде и ябълки, даже когато сме си на село излиза на двора избира изпадалите абълки по земята и ги складирва под леглото в спалнята......и тя се готви за зимата

Публикувано: 25 August 2009 - 08:09 PM

Скипи,твоя звяр яде диня,а моя ананас (пресен)...направо щях да падна!Ама не просто да го преблизва и с неохота да го хапне,а направо като ламя и за още питаше ....свински истории...
didu,наистина малката принцеска е толкова крехка,направо се чудя как ги прави тез каскади

Публикувано: 25 August 2009 - 08:13 PM

Няма да стане незнам Кво им прая ама тука 2-3 не моа ги тарпа

Знам,че едната от тез 2-3 съм аз,но слушай какво ще ти кажа-нито ми е приятно да ти пиша така,нито зорлен се заяждам с теб,невежеството ти не е толкова фатално,но фаталното е това,че искаш такава да си останеш.Вместо да си запушваш ушите и само да зяпаш,вземи си затвори устата и си отпуши ушите!!Педигри не е толкова качествена храна!!!Има хора които купуват Педигри за големи породи кучета защото излиза по-евтино(представяш ли си да храниш едно 40-50 кг.куче с Роял Канин напр. като килограма и е над 10.00 лв. а кучето изяжда 200гр.на едно ядене!!),но нащи мишки нали ги виждате колко ядът!!Харесвало му било-ами те и боклуците по улиците много им харесвт какво предлагаш,да вземем да ги оставим на спокойствие да си ги ядът ли???
Тя и сама можела да си отгледа кучето.....ами то и само може да се отгледа,уличните да не ги отглежда някой???Не е въпроса в това,работата е там да им дадем НАЙ-ДОБРОТО!!!Нали за това си ги взимаме???? Хайде отивай в онази тема където ти казах и вземи се светни по някои въпроси...
Ами аз лично мисля че Педигри е добра храна (незнам за вас).Доли много я харесва и за това й давам от нея.А вие защо мислите че не е добра ???

Публикувано: 25 August 2009 - 08:15 PM

Ей това ми хареса,голяма къщовница си имате,гладни няма да останете с нея,къде риба,къде плодове и ще избутате зимата

Публикувано: 25 August 2009 - 08:26 PM

И аз пак за цените на храните. За енергийните нужди на кучето са нужни по-малко грамове от висок клас храна и повече от по-нисък, така че цените направо си се изравняваха.
А аз отивам да купувам диня, че гледам много се харчи

Публикувано: 25 August 2009 - 08:29 PM
И Дудоната много обича плодове. Сега като мине под дърветата и понеже има изпадали плодове и само събира ябълки, сливи и кво ли не

Публикувано: 25 August 2009 - 08:35 PM
[/quote]
Ами аз лично мисля че Педигри е добра храна (незнам за вас).Доли много я харесва и за това й давам от нея.А вие защо мислите че не е добра ???

[/quote]
Във високият клас храни - Purina (САЩ), Royal Canin (Франция), Bosch (Германия), Bento (Белгия), всичко е балансирано като елементи и спрямо възраст и порода съотношението на мазнини, протеини, минерали и т.н., т.е. всичко е съобразено. Затова предлаганите им храни са разделени за бебета, подрастващи, зрели и възрастни, както и са разделени по породи. Другото което е, че суровините, които се използват са от месо. В ниският клас гранули няма месо - има перушина, човки и всякакви други животински остатъци. Така, че не се чудете. Цените са съвсем оправдани. Друг е въпросът, че някои търговци предлагат това, което на тях им е угодно. А потребителят е този, които решава дали да купи това, което най-много се харчи или това, което е най-усвояемо и пълноценно ....
Храните Педигри и Фрискис са икономичен клас и няма нищо в тях,което да е полезно за кучето ти ! Въглехидрати и частично необходимата за храносмилането целулоза имат водещ характер. Това прави дажбата нискоенергийна и излишнообемна, което се отразява както върху физиологията на кучето, така и върху неговото здраве и оптимална ползователност.
Миме, със сигурност не продавам храни, така че не правя реклама. Не искам и да съм груба. Айде ще се сдобрим, а ти щом си се регистрирала във форума значи искаш да знаеш повече, така че чети и учи.
Публикувано: 25 August 2009 - 08:37 PM

Браво Дудка

Публикувано: 25 August 2009 - 08:50 PM

И аз пак за цените на храните. За енергийните нужди на кучето са нужни по-малко грамове от висок клас храна и повече от по-нисък, така че цените направо си се изравняваха.
А аз отивам да купувам диня, че гледам много се харчи

Няма стига....клато си имаш в къщата една такава луда пинчерска глава така е, а особенно ако и стопаните й са такива, купонът е голям.....Ще видиш

Публикувано: 25 August 2009 - 09:19 PM

ами и аз не съм разбрала как точно слиза ама отначало или скимтеше някой да я свали или се тупваше ,я на главата си ,я по груб и почваше да се ядосва и да скимти , а сега си слиза сама и нокой не разбира
Трябва да порасне още обаче за да се качваме сега като иска да се качи някаде сяда пред нещото гледа жално и мрънка :)
И последната случка от днес заспали сме ние на дивана( и двте) и младата госпожичка се наспала вече и решила че и аз съм, и се сабуждам аз от лизане и хапане по носа и ушите

Публикувано: 25 August 2009 - 10:02 PM