Мини Пинчер
Публикувано: 15 September 2009 - 02:44 PM
стария кучо които почина и малката принцеса
ама тя толкова малка ,че не се вижда ............браво
Публикувано: 15 September 2009 - 04:42 PM
Айра с чорапчето ли е на снимките? Добре й стои.
Доди пък в отношение на ваксини, обезпаразитяване е без грешка (да чукна на дърво), нямам никакви оплаквания. Много е смела и даже целува доктора като го набара
Толкова много ми се доспа и легнах малко, ама моята ненормалница започна да копае по леглото и не ме остави на мира
Сиси каква е клечо-бубулечо
Чери, къщичката на Доди дето е поръбена само по края без пух е цялата наръфана пък си представям, ако беше като на Тайра. Явно добре си го възпитала момичето
Публикувано: 16 September 2009 - 07:52 AM
с нетърпение чакаме да минат тези 14 дни,щуреем в къщи и на терасата копаем
по диваните/това нормално ли е ако някой с по голям опит в отглеждането да каже
и това с хапането докато си сменим зъбите ли ще продължи/
Вчера открихме една бълха на Арчи беше му изпила вратлето на горкото,чак имаше
кръв та се пудрихме с тапилан,тази сутрин открих в леглото нова бълха и я хванахме,
дали трябва пак да се напудрим и умират ли от тази пудра или само бягат и ние трябва да ги
унищожим гадините,те може и ние да сме ги внесли с тези бездомни кучето които спят
пред входа на блока защото бяхме обезпаразитявани с фронтлайн от вета.
Кучетата до колко месеца са бебета и странно но ние сме на 3месеца и яхваме играчките,
прасета,мечета,козлета и др. и извършваме сексуални атаки в-у тях ,направо бях смаяна
това нормално ли е? Много въпроси станаха ,но който нещо знае да помага
А относно дрехите много сте сладки всички в тях,но ние стоим като препарирани и скимтим
и не искаме да ходим както и с нагръдника,с тях се укротяваме като не слушаме обикновенно
след 17ч ни хващат вече бесовете и като ги сложим мерясваме,
поздрави и целувки на всички пинчовци и техните мами

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 16 September 2009 - 08:06 AM
Да същинска черешка е малката сладурана Тайричка
Аз само един елек поларен съм купила на Сиси. Въздържам се все още ама и доста неща и оплетох и последния елек е с ракавки и е доста дебел. Сматам дъждобран да и търся като на Бъди.
Публикувано: 16 September 2009 - 09:02 AM
silvatixo,почвам да ти оговарям на въпросите ....ето при нас как стоят нещата:
-копаенето е напълно нормално и моя копае вкъщи където свари,имам една саксия от онези големите правоъгълните и бях му засяла котешка трева да си гризка или търкаля,че много обича магарето...но един ден намерих всичката пръс и трева навсякъде по терасата ама не и в саксията
Публикувано: 16 September 2009 - 10:08 AM
chocolate80 знаеш ли какво измислих аз за обувки................ще одрежа пръстите на една кожена мъжка ръкавица и ще обуя мацката ,че да видя какво ще се получи
Публикувано: 16 September 2009 - 10:13 AM
Ето една нова снимка от разходката миналата неделя
Публикувано: 16 September 2009 - 10:22 AM
много сладка е станала ,че и пораснала !!Миме прилича ми повече на чихуахуа малката Доли.
Да тя много прилича на чихуахуа защото ушите са й на страни (като майка си)
Публикувано: 16 September 2009 - 01:01 PM
В лавейков бл. 117 има евтин магазин и казаха,че накрая на септември ще заредат с нови и старите от миналата година щели да извадят....................

Вход

Горе
Цитиране +