Бъди направо страхотно му стои,все едно за него плетен
И ние имахме едно приятелче дакелче(много ги харесвам),но тез нещастници го махнали,че много пишкало и акало в тях....а никой не си е направил труда да го научи...то детенцето искало и те му взели и т.н....така ме доядя като ми каза,а такова сладурче беше....
Изхвърлили ли са го?
Ами уж не са ама за мене си е като изхвърлено-те го закарали на работата на бащата,а той работи в един друг град до нашия,на околко 30 км. ама той като почива или е отпуска какво става със Сорая(така се казва)??? После уж щели пак да си го взимат след няколко месеца ама дрън дрън(сигурно така са казали на детенцето да не му е мъчно много и после ще има-ами те го откраднали...).Направо така ме е яд...такова сладурче,ако знаех щях да го взема!!!! Аз мисля че съм и пускала снимки но не съм много сигурна...във неделя като се прибера ще пусна 1,2.Ако знаех,че така ще стане щях много да я щракам защото много я харесвах,направо беше страхотна ....ама те дакелите са голяма работа,такива щурчовци са и те,че... а в комбинация с пинчи-леле мале,така си играеха с моя откачалник,че дори и на клип не можех да ги хвана заедно,а какво остава за снимка
Мале това кученце от снимките на Рамка как е опаковано

,направо идеално за дъждовно време,а ботушките много хубави и много добре стоят и по-удобни за носене ми се струват
Бъди,а Лютова е напълно права за подфорума....никой няма да го направи защото нашите кучета ги смятат за най-големите "издънки",които масово заливат пазара,а дори и минимално не се доближават до стандарта на породата и още куп други неща,но не ми се задълбава в темата