Ето и Цеца обича да клюкарства-явно това им е в кръвта на пинчовците
Мини Пинчер
Публикувано: 02 October 2009 - 10:23 PM
Извинявам се за дългия пост,но имам толкова много въпроси!
Публикувано: 02 October 2009 - 10:30 PM
Не я разжождайте
Публикувано: 02 October 2009 - 10:37 PM
Не я разжождайте
и аз си мислех същото,но докторът каза,че след 1-та ваксина вече мога да я разхождам без проблем!
Публикувано: 02 October 2009 - 11:44 PM
Здрвейте silas_83 и бебе Моли и добре дошли,първо искам да ти кажа моето мнение относно запитванията ти първото и най- важно нещо е да си смениш вета-не съм чувала и чела някъде,че вет дава такива съвети-това е недопустимо!!!Как може-той направо едва ли не си играе със живота и здравето на кучето ти,така неусетно за теб може да барне едни от най-страшните болести(в много от случаите с фатален край),че тези гъбички ще ти се сторят песен.Не казвам,че вета ти не става за нищо ама явно по-ще го бива при кравите и овцете,но не и за такива деликатни същества като нашите.... и относно яденето не пишеш,че си му давала варено пил.месо(без кожа)-дай му,също така и кашкавалче,обезсолено сиренце,варено яйчице,кисело млекце...за сега това стига + калций,но той вета ще ти е дал и обяснил как да го даваш...а за разходките си мисля че защото е още съвсем малка и я е страх,първо я извеждай на ръце за да свикне с околния свят и като се почувства по-сигурна тогава я пускай по малко,надявам се не си си мислела,че от първия път като и сложиш каишката и ще върви без проблеми.За мен също не е добре,че спи при вас и не го казвам заради гъбичките,а защото тя е още бебенце и като се събуди иска да пишка и ако не я усетиш...
Надявам се да не съм ти досадила с поста си,но го пиша с добри чувства не да те засегна по някакъв начин.
Ще се радваме ако пратиш снимчици на малката сладка мишчица
Публикувано: 03 October 2009 - 07:35 AM
Здрвейте silas_83 и бебе Моли и добре дошли,първо искам да ти кажа моето мнение относно запитванията ти първото и най- важно нещо е да си смениш вета-не съм чувала и чела някъде,че вет дава такива съвети-това е недопустимо!!!Как може-той направо едва ли не си играе със живота и здравето на кучето ти,така неусетно за теб може да барне едни от най-страшните болести(в много от случаите с фатален край),че тези гъбички ще ти се сторят песен.Не казвам,че вета ти не става за нищо ама явно по-ще го бива при кравите и овцете,но не и за такива деликатни същества като нашите.... и относно яденето не пишеш,че си му давала варено пил.месо(без кожа)-дай му,също така и кашкавалче,обезсолено сиренце,варено яйчице,кисело млекце...за сега това стига + калций,но той вета ще ти е дал и обяснил как да го даваш...а за разходките си мисля че защото е още съвсем малка и я е страх,първо я извеждай на ръце за да свикне с околния свят и като се почувства по-сигурна тогава я пускай по малко,надявам се не си си мислела,че от първия път като и сложиш каишката и ще върви без проблеми.За мен също не е добре,че спи при вас и не го казвам заради гъбичките,а защото тя е още бебенце и като се събуди иска да пишка и ако не я усетиш...
Надявам се да не съм ти досадила с поста си,но го пиша с добри чувства не да те засегна по някакъв начин.
Ще се радваме ако пратиш снимчици на малката сладка мишчица
Здравей chocolate80,благодаря за отговора!Относно пилешкото месо съм забравила дда спомена,че умира за него,както и за риба,но не мисля,че е хубаво да яде еднообразна храна...А за калция,никой нищо не ми е казал,нито че трябва да давам,нито пък как да го давам!!!
Публикувано: 03 October 2009 - 08:21 AM
Публикувано: 03 October 2009 - 08:38 AM
Не я разжождайте
и аз си мислех същото,но докторът каза,че след 1-та ваксина вече мога да я разхождам без проблем!
Здравей,silas-83. Съни я изкарах след третата ваксина(доктора ми се скара,защото аз я взимах с мен като излизам,дори и в колата не може).Каза ,че ако се разболее от нещо преди ваксините и той няма да я спаси.С каишката нямахме проблем,само като я видеше и беше голяма радост защото разбираше ,че излизаме на вън.Сега за храната!Когато я взех беше на 40 дни.започнахме консервите за малки кученца,после с гранулки и си хапваше много добре,докато не направих грешката да и давам от нашата храна.Гранули и консерви вече и не искаше да помирише.Последно ядеше само шунка и започна да слабее нещо.То шунката какво ли има?От 4 дни я мъча да свиква пак с гранулите.Купих и РОЯЛ КАНИН.Пак същата работа,не иска да ги види,но и аз не и давам нищо друго.И като огладня си хапна една -две,на другия ден малко повече.Сега не и давам нищо освен гранули,като не иска ги прибирам.Като я гледам,че не иска да ги яде много ми се свиди,ама друг начин няма.И докторката така каза.Дано да съм била полезна с нещо,е нали се гледаме цяла година вече.

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 03 October 2009 - 08:39 AM
Публикувано: 03 October 2009 - 08:49 AM
Да,обезпаразити я през 2 седмици,но не мога да му разчета препарата,нещо с B и завършва на th...
Публикувано: 03 October 2009 - 09:25 AM
Добре дошли на новите попълнения, много са ви сладки Пинчитата, ще очакваме да ни радвате с много техни снимки.
Бонбонита, не чакай и заведи веднага малката на лекар
lutova_83 , да мила аз още преди да пиша в форума я бях завела на вет.Изписаха ни мазило и йод в няква комбинация със спирт май
Публикувано: 03 October 2009 - 09:30 AM

Публикувано: 03 October 2009 - 09:46 AM
Публикувано: 03 October 2009 - 10:54 AM
Не я разжождайте
Ние започахме да извеждаме Доли след 2 ваксина,защото 3 е чак на 6 месеца
Публикувано: 03 October 2009 - 10:55 AM
Здравей tutune,Моли е на 2 месеца,но се притеснявам за ушетата й,кога трябва да се изправят и ще помогне ли калция за това?Когато се загледа в нещо ги изправя,но иначе са клепнали.Повече ме тревожи,че връхчето на лявото й уше седи подгънато на вън...
Публикувано: 03 October 2009 - 10:59 AM
Здравей tutune,Моли е на 2 месеца,но се притеснявам за ушетата й,кога трябва да се изправят и ще помогне ли калция за това?Когато се загледа в нещо ги изправя,но иначе са клепнали.Повече ме тревожи,че връхчето на лявото й уше седи подгънато на вън...
Доли си изправи ушите на 50 дена
Публикувано: 03 October 2009 - 11:01 AM
Доли си изправи ушите на 50 дена
Публикувано: 03 October 2009 - 12:02 PM
silas_83, Моли има още време пред себе си за да си изправи ушетата,но докато това стане избягвайте да ги пипате,в смисъл да им се радвате като ги "мачката" и почвайте с калция възможно най-скоро

Вход

Горе
Цитиране +