И аз така смятам,цената невинаги е критерий за качество но 95% да.Има си контрол за по изисканите марки.Едва ли ядем по добра храна от тях!За вечно пълната купа не смея да рисковам,ще ми тежи много след това ако се нахрани като прасе и легне да пръхти.
Мини Пинчер
Публикувано: 04 October 2009 - 01:42 PM
И аз така смятам,цената невинаги е критерий за качество но 95% да.Има си контрол за по изисканите марки.Едва ли ядем по добра храна от тях!За вечно пълната купа не смея да рисковам,ще ми тежи много след това ако се нахрани като прасе и легне да пръхти.
Публикувано: 04 October 2009 - 02:45 PM
Публикувано: 04 October 2009 - 05:18 PM
Публикувано: 04 October 2009 - 07:23 PM
Петьо, Карина е страхотна. Направо се влюбих в 54-та снимка. А-а-а, да и да ти кажа, че Шоколад много знае, наистина. Слушай я какво говори! Тя има по-голямо кученце, купува си книги, чете много, така че си струва човек да я изслушва, а пък най-накрая всеки си прави каквото прецени
Публикувано: 04 October 2009 - 08:48 PM
Петьо, Карина е страхотна. Направо се влюбих в 54-та снимка. А-а-а, да и да ти кажа, че Шоколад много знае, наистина. Слушай я какво говори! Тя има по-голямо кученце, купува си книги, чете много, така че си струва човек да я изслушва, а пък най-накрая всеки си прави каквото прецени
Мерси Бъди,
аз нямам намерение да споря тук с никого,нямам такова самучувствие все още а и не съм тук затова а да черпим всички заедно инфо и да си помагаме, мисля че затова е форума,виждам че има някви познания,
Публикувано: 04 October 2009 - 08:50 PM
Buddy28-любимците ми не си ги давам,дет може 2 там може и 4 :ab_041,заразена съм яко от пинчерския грип и няма оттърване цял живот
Публикувано: 05 October 2009 - 09:30 AM
Четох за храненето , ми какво да кажа Аз Саската я мъчих с гранули на Роял,но каквото и оставя за през деня така си стои в купичката слетобед до вечерта. И започнах да и приготвям ориз с пиле варени и настъргано обезсолено сирене Това по и харесва и си хапва,но пак малко.Всичко си е до самото кученце. Явно нашата си е злояда.Но малко е наддала и вече е 1900
Много благодаря на Шоколадчето ,че ме посъветва относно храненето Всеки да си решава как да си хране кученцето. По-лесно е с гранули ,но ......................
Браво на suzana и семейстото й.
Лек ден на всички!
Публикувано: 05 October 2009 - 10:29 AM
Искам да кажа на suzana,че днес тя допринесе много за да ми е по-хубав деня-тази история която разказва за баща си...просто нямам думи-това е постъпка достойна за уважение и възхищение
Като знам какъв купон е с пинчер в къщи си представям какво е у suzana,благородно ти завиждам да знаеш,и не си мисли че съм само аз!!!
Много гушки и цунки на всички пинчета,страхотни са да знаете(не че не си го знаете де...)
Публикувано: 05 October 2009 - 01:25 PM
ние вчера бяхме малко болни,цял ден ни куркаха червата
и нищо не хапнахме до вечерта и вета каза че сме прияли,
а то и така си беше и е много верен ориентира с изпражненията,
бях чела в преден пос ,че ако не са твърди изпражнениятя това значи че сме прекалили
с храната,а ние с гранули определено няма как да прекалим,купата
ни е пълна с роял канин и никокога не я вдигаме ,но както и при
хората така и при животните,едни са лакоми,други не,а относно друга
храна като пиле,дробче,кашкавал,там сме винаги готови да преядем,така че
всичко е индивидуално,а и вета каза че щом ядем друга храна няма да иска
да яде гранули но ние си ги ядем макар и не с голям апетит.
Поздрави и много любов на всички пинчероподобни сладури

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 05 October 2009 - 01:30 PM
Публикувано: 05 October 2009 - 01:39 PM

Публикувано: 05 October 2009 - 01:50 PM
ако ви се занимава с обяснения,надявам се да сте ме разбрали.
Благодарим предварително
http://www.minidog.info/
ето заповядай
Публикувано: 05 October 2009 - 01:56 PM
мале,пупууу много сладка муцунка
ако сте от Бургас да ги запознаем с малката Сиси. Тя си няма другарче

Вход

Горе
Цитиране +

- тук е бебенце
- а това са от днес.