Малеййййй ма много готино бебееее, иде ми да го нацелувам. ПУ ПУ да не са му уруки.(Едвам се сдъджам да не олигавя екрана като ги гледам тея малки сладурковци и сладурки)
Мини Пинчер
Публикувано: 19 November 2009 - 06:50 PM
Малеййййй ма много готино бебееее, иде ми да го нацелувам. ПУ ПУ да не са му уруки.(Едвам се сдъджам да не олигавя екрана като ги гледам тея малки сладурковци и сладурки)
Публикувано: 19 November 2009 - 06:51 PM
НАНИ БЕБЕ НАНИиииии.
Сладки мамини дупета!!!!!!
Публикувано: 20 November 2009 - 09:00 AM
големи сладури са бебешоците
Ние имаме проблем с Али
Публикувано: 20 November 2009 - 09:03 AM
Публикувано: 20 November 2009 - 09:51 AM
Публикувано: 20 November 2009 - 11:18 AM
Публикувано: 20 November 2009 - 12:01 PM
големи сладури са бебешоците
Ние имаме проблем с Али
Здравей Алисън,аз имах същия проблем с Моли,оставех ли я на земята в кошчета започваше страшно скимтене чаак до сутринта и през цялото време се опитваше да се качи на спалнята при нас.Започнах да я слагам м/у мен и съпруга ми с кошчето й,но тя излизаше от там и право под завивките...Така и не можах да я науча,а сега вече е късно,защото може сама да се качва и да слиза от спалнята...
Публикувано: 20 November 2009 - 01:55 PM
Публикувано: 20 November 2009 - 02:26 PM
АЛИСЪН, .......При нас как беше със спенето вечер ? Значи Сиси си играеше на една пелинка на земята и аз я сложих в къщичката й. Тя си нямаше къщичка ,а от котката една клетка за изпът Така тя се научи да спи вътре. веднъж обаче целия ден повръщаше и аз си позволих да я взема на спалнята при нас само за през ноща. Обаче тя после пак искаше при нас. Аз естествено не я взех и тя за да си отмъсти когато види спалнята отворена дори да е пишкала преди минути пак се качва и пишка.............иска да ме накаже. Така вече три пъти ми го връща,но спалнята е вече постоянно затворена. Затова ако сте решили да спи винаги при Вас вземете я, в противен случай не правете като мен компромиси.
И да не забравите да ги нацелувате бебоците...................
Публикувано: 20 November 2009 - 04:04 PM
Защото примерно през деня си спи на нейното легълце,а вечеррррррр започва ужасааааа
Публикувано: 20 November 2009 - 04:54 PM
Публикувано: 21 November 2009 - 08:32 AM
Бубка,нямаш ядове
Публикувано: 21 November 2009 - 08:45 AM
Доста е странно и трудно ,но интересното е ,че вече започва да разбира малко по малко.За жалост на мен ми е невероятно трудно да съм строга с него ,но приятеля ми не прави никакви компромиси и е много строг с него и най-смешното е ,че когато го вземем в ръце и се заиграва тръгва да хапе всички останали ,а само Георги ближе
Публикувано: 21 November 2009 - 01:58 PM
Публикувано: 21 November 2009 - 02:03 PM
Публикувано: 21 November 2009 - 02:23 PM

Даже и на Джесито и харесва! Е, понякога не влиза вътре, ами ляга отгоре и
Чета, че някой от вашите мъници са злояди. Е, при нас няма такова нещо... яде всичко /даже чесън и праз/. Винаги чака всички да се наядът, като периодично се мести ту към мен, ту към детето, ту към мъжа ми, и когато всички вече спрат и тя няма на кого друг да досажда и се моли, отива и си изяжда и гранулите. Откакто се застуди, по-рядко излизаме на разходка. За тоалет я пускам на терасата, когато сме вкъщи, а когато е сама съм и постлала от тия памперсови пелени /60х90см/ и там си върши работата. Не успях да я науча да стиска през ноща, става поне 3-4 пъти да пишка, може да е колкото стотинка,ама тя да си пусне... и ходи да яде също посреднощ... Много е сладка, към 2-3-4 часа когато и скимне, чуваш само едни ноктенца цък-цък по ламината и после яко мляскане
А сега и да се оплача какъв шок изживяхме с нея... Тя много се страхува когато мъжа ми започна да вика, все гледа къде да се скрие... Преди няколко седмици, мъжа ми се прибира и докато вкара колелото в мазата я взел на двора да се разтъпче. Обаче наща свиня излязла на улицата. И мъжа ми като и изкрещял Бързо вътре! и наща вместо да влезе вкъщи - като драснала... Тя бяга, той я гони... Действието "гоненка" се развива на един булевард дълъг няколко км, с голямо движение и няколко светофара. Аз през това време съм в обедна почивка, с дъщеря ми бяхме се срещнали в един магазин. Звъни мъжа ми и вика Гоня Джеса по булеварда, не мога да я хвана нейната мам..... и все от тоя род, и ние с щерката направо

Публикувано: 21 November 2009 - 02:54 PM
Публикувано: 21 November 2009 - 03:36 PM
Публикувано: 21 November 2009 - 05:12 PM
Доди се разгони вчера или онзи ден за втори път и днес и купихме гащи
Какви сладки бебешки (не само) снимки сте накачили
За паучовете на Педигри аз й давам на Доди рядко и не мисля, че е вредно. Ако са всеки ден сигурно е по-лошо

Вход

Горе
Цитиране +