Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9731 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 November 2009 - 07:23 PM

Старая се да ви чета редвно поне като не пиша но вие неспирате да ме изненадвате непишите, непишите и изведнъж няма прочитане.Толкова хубви снимки и толкова мили моцунки видях че просто този път не устоях и реших да се включа и аз с няколко реда.
Ох, не си спомням от кога не се бях смяла така.Смях се през сълзи когато четях случката с Джесика и се сещах за подобна в която и моя мъж гонеше пекинезката ни.Наистина ме разплака от смях.Хубаво е да си разказваме весели изтории с нашите любимци ,и без това никога няма да се върне вчеращния ден нито миналия миг,така пноне запечатваме изживяни незабравими моменти с най малкиите членове на семействата ни.Къщичката е бонбн,можеш да направиш още няколко със сигорност ще се продадът бързичко.Ще ми бъде приятно да видя Джеси "спринта" на живо в Добрич.
На всички малки бебчета пожелавам да са здрави а на родителите настоиници весели и незабравими моменти.
И двете ми принцеси спят на земята .Пинчерката спи в къщичка а пекинезката спи на нейна постелка.Аз съм на мнение че всеки трябва да си знае леглото,много ги обичам но трябва да си знаят мястото защото имом и малко момченце и не мога да допусна да спи в кучешки косми все пак.Пинчерите са късокосми и по не се скубят но незнаете какво е с пекинезката от всякаде хвърчи козина.И двете скимтяха в началото но като видяха че няма да им мине номера и се научиха.Тифани е вече 2 годишна почти и никога не се е качвала на леглата сега и на малката също не позволявам.Вземам ги, гушкам ги ,целувам ги но не и в леглата.Ние сме страхотни любители на животните и много ги обичаме.Имаме каракачанка в двора при това да ви се похваля тя е златна медалиска таралеж и костенурка които в момента спят зимен сън заровени в градината,две понита.
Лека вечер.

#9732 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2009 - 08:10 PM

Мале, чак сега прочетох за вашето приключение с Джеса и косата ми настръхна.
Тя и Доди веднъж така ни изкара акъла с майка ми. Отиваме аз и Доди да посрещаме майка ми на спирката на автобуса, а тя е една страхлива само се дърпаше и ходеше на зиг-заг. Вече виждаме майка ми и аз нещо се разсеях за момент, а Доди като дръпна каишката, аз я изпуснах и тя като тръгна да бяга в обратната посока, а до нея имаше един автобус, ако беше свила към него вместо в другата посока направо щеше под гумите да си остане. Още ми е страшно като го пиша. Добре, че ме чу и се спря иначе не знам какво щеше да стане.. zz_219.gif

User's Signature

Качена снимка

#9733 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2009 - 08:32 PM

Виж Абака надявам се не се сърдиш като казвам че се смях .Понеже всичко е минало благополучно и Джеси е жива и здрава четейки случката си представях мъжа ти и както ти казах ние я имахме подобна неможах да се здържа с всички тези благослувии и тем подобни при нас бяха същите и още ми се натяква та знам какво е .Знам за страха и това как се чувстваш безсилен и слаб да направиж каквото и да било как си представяш най лошото но когато всичко се размини благополучно и героя е жив и здрав остава само комичната страна на изторията и нека я рязглеждаме от нея защото иначе би била страшна и тъжна,а живота и без това е доста страшен и тъжен.Затова още веднъж те моля за извинение ако съм те обидила с това че съм се смяла на неприятната ситуация за теб.Пиемете мето извинение всички герои от тази случка! rc_036.gif

#9734 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 22 November 2009 - 10:42 AM

Здравейте на всички,чудени сте... хайде малко снимки и от нас,но после ще пиша повече,че сега трябва да ставам....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9735 Потребителят е офлайн   abaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2009 - 12:20 PM

Здравейте на всички!
Разбира се, че не се сърдя на никого! То вече мина почти месец от спринта, вече и ние позабравихме стреса и яда,който изживяхме него ден, и сега само смешното остана... аз затова и споделих, хем да се оплача от мойтата маймуна, хем да предупредя всички да си имате едно наум с тия мъници, хем и да се посмеете. А за къщичката- благодаря на всички за милите думи! Ами гледах няколко такива, тук от вашите снимки и си направих сама кройката, три пъти я зафитирчвах тая къщичка eg_033.gif и след няколко дни като ми минеше пак я почвах, та така накрая се получи долу-горе. Правих я с дунапрен, плат-крепон и малко вата за дюшечето. Дунапрена ми дойде малко тънък и къщичката по-лесно се огъва, но такъв имах. И аз си я харесвам! Не разбрах кой е от Добрич, /diva-d4 ти от Добрич ли си?/ ще ми е приятно да се запознаем и видим! Ние живеем на Червената пръст /гоненката беше по бул. Русия ab_041.gif /.
User's Signature

Качена снимка

#9736 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2009 - 01:08 PM

Здравейте на всички.Чафи,на първата снимка е захапал пържен картоф ab_041.gif и как няма да е нареден на масата-нали е почетен член на семейството af_089.gif Май почти всички сме имали по една такава случка да изтърваме мъниците си?Ами те са толкова бързи,че докато се усетиш и хукват.Преживяването е ужасно!Пожелавам на никой да не се случва.Само на каишка,никакво пускане.Те са толкова беззащитни душичките smile.gif Ето малко снимчици от ергенина ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9737 Потребителят е офлайн   silas_83 Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 22 November 2009 - 02:27 PM

Здравейте и от мен,сега аз ще ви разкажа случка с гонене и още нещо...Беше един дъждовен и студен петък и с майка ми водихме Моли за 2-ра ваксина,бях я нагласила с новоизплетен розав пуловер от баба ми (добре,че беше пуловера,за да е хвана) и разтреперяна я сложих на преднна седалка с "баба й" в колата.Мина прегледа,прибрахме се пред нас и без каишка я пуснах да пишка преди да се качим.Незнам къде се заплеснах,но изведнъж гледам черното задниче на лошотията да бяга към улицата (която слава Богу не е много оживена),в следващия момент чух шум от приближаваща кола...Дадох газ и започнах да викам да спре,а тя като видя че я гоня се сниши до земята и още по-силно започна да спринтира.Оставаше няма и метър до улицата,а колата идваше,и аз като добра майка,за да спася отрочето си се хвърлих по корем на земята и хванах Моли за пуловера...Тогава почувствах болката,кощто прознизваше колената и дланите ми,но важното беше че бебето ми беше живо.След това имаше малко шамари по дупето за нея,примесени с рев от болка и стрес след случилото се за мен... ab_041.gif
Така че очите винаги на 4-ри и никога без каишка.Целувки от нас wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9738 Потребителят е офлайн   magi801029 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2009 - 04:23 PM

Като чета какво става чак шубето ме хваща ud_009.gif ,аз даже не съм му взела хагръдник или кайшка,ама май ще трябва да се ориентирвам
User's Signature

Качена снимка

#9739 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2009 - 11:22 AM

Здравейте и от мене.Големи емоции сте преживели да са ви живи и здрави аз си бях минала по реда.Майк беше на 3 месеца.Излизаме сина ми го държи за каишката.И си вървим ние разминахме се с един дядо който си разхождаше внучето порадваха се на нашия дивак и изведнъж от едната къща се разлае едно куче сина ми като се стресна като пусна каишката нашия като хухна аз викам че бях с чехли и дънкена пола та докато бягам като се лъзнах та паднах и вирнах едно дупе а дядото отзад се смее за моя сметка.Беше ужас а нашия стръхльо от опит да влезе под една порта заби си челно главата в нея и от изненада от удара се спря да умува та го хванах После ходих да си крася краката с лепенки.После наистина е кумично но в първия момент си е ужас.По късно ще пусна и аз снимки на звяра. Да ви се похваля вече ходим навън по нужда харесал си е едно място на паркинга и смешното е че като има спряна кола там влиза под предницата на колата да пикае.Чао засега
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9740 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2009 - 12:40 PM

Ето малко снимки от сутрешната разходка .Дано този път съм ги качила и не съм ви отегчила,Приятен ден на всички

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9741 Потребителят е офлайн   silas_83 Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 23 November 2009 - 01:12 PM

Здравейте,имам проблем с Моли - от 2 дни не иска да пишка и ака в кучешката тоалетна,а по килимите,където й падне... eg_033.gif Сега се чудя какво да й взема,за да реша проблема - капки,които отблъскват кучето да пишка на определено място,или такива,които да капвам в кучешката тоалетна и да я привличат пак да си ходи там?Кое е по-ефикасно кажете,че ще я смачкам вече,цял ден търкам килимите...
User's Signature

Качена снимка

#9742 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 November 2009 - 01:55 PM

Олее какви снимки съм пуснала !!!!!!! Аз,че вчера много бързах е вярно,ама голяма обърквация съм направила....съвсем други трябваше да са...
Чета ви историите и сега верно са комични,но си представям какъв ужас сте изживели,май наистина на всеки се е случвало....Нашата е по-различна с това,че той беше с нагръдник и се измуши гадинката мръсна.
User's Signature

Качена снимка

#9743 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2009 - 03:33 PM

Мале милааааа страхотни снимки ae_085.gif wub.gif ,а никой не може да отрече ............че всички са много сладки wub.gif ......нали са си наши!!!
Барбаронче, wub.gif Арчи има още бебешка муцунка....
А ти Шоколадче недей ea_103.gif се коси ...............много са хубави снимките на wub.gif Арчони и Рая /мисля/ А това е повод да пуснеш и другите снимки които си подменила........
tutune Вие имате красива дрешка и мишлето Ви е послушно...........пупупупуууу

А това което сподели Абака и аз го преживях през лятото обече на плажа. Нашата маймуна както си вървеше редом до мен и като надуши едни конски фъшкии и аз като се развиках да спре да ги яде ,че като драсна маймуната бяга мужду хората , пръска пясък и ги стряска /ми те лежат и неподозират нищо/и аз колкото викам тя по силно бяга и така пробягах няколко 2-2,5 км мужду легналите хора и никой не успя да ми помогне Тя хем като куршум ,хем дребосък А когато накрая успях не яде шамари,но беше вързана за чадъра докато си тръгнем. От тогава без нагръдника никъде не излизаме.
User's Signature

Качена снимка

#9744 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2009 - 06:30 PM

Не може да се отрече, че пинчовците ни ни оставят без работа. Всякакви щуротии им идват в главите zz_223.gif
User's Signature

Качена снимка

#9745 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 November 2009 - 07:34 PM

И мойта мишка вчера успя да избяга.Имахме гости и тя в суматохата успя да драсне надолу по стълбите,мъж ми едвам я стигнал на втория етаж,плеснал и едно шамарче по дупето и тя тръгнала доброволно да се връща ab_041.gif Иначе не я пускам и миг без повода,вече загубих така едно куче и още не съм си простила....
Айде и от мен една снимка,надявам се да не се сърдите че ви пиша в темата,ама в чихуата почти никой не пише,пък то и ние дали сме чихи е малко под въпрос ab_041.gif няма с какво да докажем rc_111.gif
Рамка,как върви вашето разгонване? Аз не успях да намеря гащи за мойта мома,все и бяха големи dry.gif Като ми дойде музата ще пробвам да ушия нещо.Тя вече спря да кърви,но си е много подута,отзад погледната все едно има тестиси ud_009.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9746 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 24 November 2009 - 09:24 AM

Цитат(чери1 @ Nov 23 2009, 07:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Айде и от мен една снимка,надявам се да не се сърдите че ви пиша в темата,ама в чихуата почти никой не пише,пък то и ние дали сме чихи е малко под въпрос ab_041.gif няма с какво да докажем rc_111.gif

Добро утро на всички smile.gif !
Чери, ако искаш да идваме на гости, за да видим Тайра добре, спри да пишеш, ти си решаваш. След нас ще си така zg_074.gif, затова по-добре пиши и пращай снимки smile.gif !
Сега като гледам снимките и си мисля колко бързо пораснаха бебоците. Майк и Бъдко са пуберитети, Тайричка е истинска госпожица, Арчи вече има приятелка, а и Моли не е вече бебе.
Тези истории с бягането направо ме стресираха, въпреки че и аз се смях на:"Майка отначало не я познала, щото и не видяла даже какво животно влязло и като се развикала и с една метла бой... Докато я познае, Джеса изяла две метли." ab_041.gif . Бях чела, че колкото и да е ядосан стопанинът не трябвало да бие кучето, понеже то следващия път изобщо нямало да дойде като го вика. Ама как да се сдържи човек! А къщичката е чудесна abaka!
chocolate80, ама коя е тази дама-сладурана? Я разправяй!
silas_83, Бъдко не прави бели вкъщи горе-долу откакто стана на 5 месеца. Аз напръсках килимите с отблъскващ спрей. Някъде по-напред съм го писала. Това с привличащите капки изобщо не ми свърши работа.
Аз се успокоих за храненето. На детето му излязоха зъбки (естествено без да му падат старите ab_041.gif ) и пак се храни нормално. Направо две седмици се чудих какво да му купя и как да му го сготвя.
А вчера до градинката ни, една ротвайлерка нахапала една страшно мила бретон шпаньолка. Тя е възрастна и не вижда, изобщо не е агресивна и отгоре на всичко е била на повод и не е успяла нито да се защити, нито да избяга. Кучето цялото трепереше и беше в пълен стрес, а и стопанката му също. Добре, че после се съвзе та тръгнаха на лекар. Ротвайлерката я захапала направо през гърлото и по гърба беше нахапана. Толкова ми домъчня за кучето и така ме достраша за моето. Не знам къде да го разхождам вече!
Как са малките пинчета-бебоци? Алисън, Маги и останалите, пращайте снимки!
User's Signature

Качена снимка

#9747 Потребителят е офлайн   m1r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 November 2009 - 09:38 AM

Здравей,abaka smile.gif .Ние със Съни също живеем в Добрич.Ето я моята принцеса!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#9748 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 24 November 2009 - 10:10 AM

Ето една снимчица и от нас smile.gif да не ни забравите ea_103.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9749 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2009 - 10:17 AM

Добро утро на всички! wub.gif tb_195.gif
Чери много е сладка rc_036.gif твоята мома!!!!!!! Много благодаря за снимките и винаги ми е драго когато пишеш и показваш Тайричка vb_024.gif va_010.gif
Съмнявам се ,че май и Сиската ще се разгони в най скоро време.
Чери, какво стана с катрацията ? Отказа ли се? Аз все още искам ,а нямам координати на лекари в Стара загора. Там искам да я заведа, като че ли по им имам доверие.То всичко си е късмет ,но като знам как не им понася на нашите мъници тая упойка и доста се страхувам.Давайте съвети, че да ми дойде сила и да намеря добър вет.
User's Signature

Качена снимка

#9750 Потребителят е офлайн   magi801029 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2009 - 10:29 AM

Абе много сте хубави всички wub.gif ,и аз искам вече да можем да излизаме навън eg_033.gif .Ние има ме малък проблем-имаме гъбички в ушичките,сега се лекуваме,обаче това не му пречи да беснее диването му с диване zz_222.gif.На снимката това дето го дърпа е дръжката на фотоапарата ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 486
  • 487
  • 488