Мини Пинчер
Публикувано: 21 November 2009 - 07:23 PM
Ох, не си спомням от кога не се бях смяла така.Смях се през сълзи когато четях случката с Джесика и се сещах за подобна в която и моя мъж гонеше пекинезката ни.Наистина ме разплака от смях.Хубаво е да си разказваме весели изтории с нашите любимци ,и без това никога няма да се върне вчеращния ден нито миналия миг,така пноне запечатваме изживяни незабравими моменти с най малкиите членове на семействата ни.Къщичката е бонбн,можеш да направиш още няколко със сигорност ще се продадът бързичко.Ще ми бъде приятно да видя Джеси "спринта" на живо в Добрич.
На всички малки бебчета пожелавам да са здрави а на родителите настоиници весели и незабравими моменти.
И двете ми принцеси спят на земята .Пинчерката спи в къщичка а пекинезката спи на нейна постелка.Аз съм на мнение че всеки трябва да си знае леглото,много ги обичам но трябва да си знаят мястото защото имом и малко момченце и не мога да допусна да спи в кучешки косми все пак.Пинчерите са късокосми и по не се скубят но незнаете какво е с пекинезката от всякаде хвърчи козина.И двете скимтяха в началото но като видяха че няма да им мине номера и се научиха.Тифани е вече 2 годишна почти и никога не се е качвала на леглата сега и на малката също не позволявам.Вземам ги, гушкам ги ,целувам ги но не и в леглата.Ние сме страхотни любители на животните и много ги обичаме.Имаме каракачанка в двора при това да ви се похваля тя е златна медалиска таралеж и костенурка които в момента спят зимен сън заровени в градината,две понита.
Лека вечер.
Публикувано: 21 November 2009 - 08:10 PM
Тя и Доди веднъж така ни изкара акъла с майка ми. Отиваме аз и Доди да посрещаме майка ми на спирката на автобуса, а тя е една страхлива само се дърпаше и ходеше на зиг-заг. Вече виждаме майка ми и аз нещо се разсеях за момент, а Доди като дръпна каишката, аз я изпуснах и тя като тръгна да бяга в обратната посока, а до нея имаше един автобус, ако беше свила към него вместо в другата посока направо щеше под гумите да си остане. Още ми е страшно като го пиша. Добре, че ме чу и се спря иначе не знам какво щеше да стане..
Публикувано: 21 November 2009 - 08:32 PM
Публикувано: 22 November 2009 - 12:20 PM
Разбира се, че не се сърдя на никого! То вече мина почти месец от спринта, вече и ние позабравихме стреса и яда,който изживяхме него ден, и сега само смешното остана... аз затова и споделих, хем да се оплача от мойтата маймуна, хем да предупредя всички да си имате едно наум с тия мъници, хем и да се посмеете. А за къщичката- благодаря на всички за милите думи! Ами гледах няколко такива, тук от вашите снимки и си направих сама кройката, три пъти я зафитирчвах тая къщичка
Публикувано: 22 November 2009 - 01:08 PM
Публикувано: 22 November 2009 - 02:27 PM
Така че очите винаги на 4-ри и никога без каишка.Целувки от нас
Публикувано: 23 November 2009 - 11:22 AM

Публикувано: 23 November 2009 - 01:12 PM
Публикувано: 23 November 2009 - 01:55 PM
Чета ви историите и сега верно са комични,но си представям какъв ужас сте изживели,май наистина на всеки се е случвало....Нашата е по-различна с това,че той беше с нагръдник и се измуши гадинката мръсна.
Публикувано: 23 November 2009 - 03:33 PM
Барбаронче,
А ти Шоколадче недей
tutune Вие имате красива дрешка и мишлето Ви е послушно...........пупупупуууу
А това което сподели Абака и аз го преживях през лятото обече на плажа. Нашата маймуна както си вървеше редом до мен и като надуши едни конски фъшкии и аз като се развиках да спре да ги яде ,че като драсна маймуната бяга мужду хората , пръска пясък и ги стряска /ми те лежат и неподозират нищо/и аз колкото викам тя по силно бяга и така пробягах няколко 2-2,5 км мужду легналите хора и никой не успя да ми помогне Тя хем като куршум ,хем дребосък А когато накрая успях не яде шамари,но беше вързана за чадъра докато си тръгнем. От тогава без нагръдника никъде не излизаме.
Публикувано: 23 November 2009 - 07:34 PM
Айде и от мен една снимка,надявам се да не се сърдите че ви пиша в темата,ама в чихуата почти никой не пише,пък то и ние дали сме чихи е малко под въпрос
Рамка,как върви вашето разгонване? Аз не успях да намеря гащи за мойта мома,все и бяха големи
Публикувано: 24 November 2009 - 09:24 AM
Добро утро на всички
Чери, ако искаш да идваме на гости, за да видим Тайра добре, спри да пишеш, ти си решаваш. След нас ще си така
Сега като гледам снимките и си мисля колко бързо пораснаха бебоците. Майк и Бъдко са пуберитети, Тайричка е истинска госпожица, Арчи вече има приятелка, а и Моли не е вече бебе.
Тези истории с бягането направо ме стресираха, въпреки че и аз се смях на:"Майка отначало не я познала, щото и не видяла даже какво животно влязло и като се развикала и с една метла бой... Докато я познае, Джеса изяла две метли."
chocolate80, ама коя е тази дама-сладурана? Я разправяй!
silas_83, Бъдко не прави бели вкъщи горе-долу откакто стана на 5 месеца. Аз напръсках килимите с отблъскващ спрей. Някъде по-напред съм го писала. Това с привличащите капки изобщо не ми свърши работа.
Аз се успокоих за храненето. На детето му излязоха зъбки (естествено без да му падат старите
А вчера до градинката ни, една ротвайлерка нахапала една страшно мила бретон шпаньолка. Тя е възрастна и не вижда, изобщо не е агресивна и отгоре на всичко е била на повод и не е успяла нито да се защити, нито да избяга. Кучето цялото трепереше и беше в пълен стрес, а и стопанката му също. Добре, че после се съвзе та тръгнаха на лекар. Ротвайлерката я захапала направо през гърлото и по гърба беше нахапана. Толкова ми домъчня за кучето и така ме достраша за моето. Не знам къде да го разхождам вече!
Как са малките пинчета-бебоци? Алисън, Маги и останалите, пращайте снимки!
Публикувано: 24 November 2009 - 10:17 AM
Чери много е сладка
Съмнявам се ,че май и Сиската ще се разгони в най скоро време.
Чери, какво стана с катрацията ? Отказа ли се? Аз все още искам ,а нямам координати на лекари в Стара загора. Там искам да я заведа, като че ли по им имам доверие.То всичко си е късмет ,но като знам как не им понася на нашите мъници тая упойка и доста се страхувам.Давайте съвети, че да ми дойде сила и да намеря добър вет.
Публикувано: 24 November 2009 - 10:29 AM

Вход

Горе
Цитиране +

[/url]